推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-22 09:39 發表

师傅估得ARM。。。。
囡囡都冇咁大瞻陪你癲

引用:
原帖由 Retav 於 2014-3-22 11:53 發表
我呢排都回歸深圳。。。
又多一個女女撤退。。。唉。。。
咁都要生活架

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-22 11:34 發表

囡囡都好大胆。。只是肥记者看囡囡好似吴够称吴敢搞。。
光头记者之前已ON。。。

佢又賴媒人 ...

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-24 15:45 發表

知道了。。谢谢。。!
今晚看五月花开会点讲。。。
咪又係有DJ 冇囡囡,如果係自己帶,有人舉報,阿Sir 做唔做野 ?

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-24 11:02 發表
唔知係咪東莞几百間KTV关门,現在打正旗號無有怕果d場..

真係多囡,仲係又靓又后生,常仔d1500元女,真係揾鳩笨七....

唔掃黄仲...on九九係常平做儍仔

收我地係百五,因為柴爺有米所以收千五,我覺得好岩

而且,柴爺都會被搵到笨七既請介紹俾我識,我叫佢師傅

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-24 20:46 發表

刚刚打比妈咪订明晚K房,話唔好上去,掃左二日,拉左好多人,又要洗地,a不忍睹呀!
咁即係點?公安去開左既 KTV 拉人?

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-24 17:54 發表

有女就带去扑啦。。仲带去K做咩。。去被人查。。。

今日重話開始拉乞丐 ...

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-25 09:53 發表

又扫。。。。。。。

不如號召群眾去自首

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-3-27 16:19 發表
深圳酒店, 無安全講喎, 正常以前都會同女朋友住同租酒店, 深圳要訂記已經係多過一年事,
所以我話談不上什麼保安緊張, 除非你話紅燈區, 夜總會樓上果D酒店

陣地仲有好多, 知唔知就另一件事

東莞骨場可以有房推油啦,但度門拆左

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-26 22:22 發表
全面淪陷,祗可以去媽咪屋企开餐,食完就返香港,
饮酒唱歌唔駛谂,救リH士同\一哭!

如果遲D囡囡揾唔到食,鳥獸散,咪要食媽咪?

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-26 22:22 發表
全面淪陷,祗可以去媽咪屋企开餐,食完就返香港,
饮酒唱歌唔駛谂,救リH士同\一哭!
不如揾番個柴嫂

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-27 20:40 發表

常平甘美花\有吉房,你介绍就水到渠成

唔敢唔敢 ... 我識果D都係豬扒怪獸

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-27 20:41 發表

一早中山已r拆門啦
但係一樣有推油喎 ...

引用:
原帖由 Retav 於 2014-3-27 11:56 發表
星期二去左深圳相熟酒店開左間白天房,前後搵左兩個相好返食。。。

表面一切正常,但明顯保安緊張左。。。

公公真的擅戰,白天房都揾兩個 重要係相好

相關搜索目錄: 酒店

我重記得冰河有次話俾我知佢有晚感冒發燒所以才只做2Q

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-3-28 05:34 發表

真唔真??
你可以問下佢

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-3-28 16:19 發表
他跟我說過。叮噹妹都怕左佢!

Timway 真多奇能異士

引用:
原帖由 louhaha 於 2014-3-31 09:45 發表

很多年前我就是M左成日都M唔到食,結果真係食媽咪(第一次見)

呢D就係食腦

引用:
原帖由 Retav 於 2014-3-31 14:22 發表

當然唔會係為發洩而發洩啦。。。
不過,講真,又唔係為感情啊。。。哈哈。。。我都唔知為乜。。。
呢度冇人會認為發洩係問題既

反而冇得發洩才是問題

引用:
原帖由 louhaha 於 2014-3-31 09:59 發表

奇能異士真多! 比我朋友上個的女都叫我朋友出來做好了! 每次光主題都可以兩三個小時. 有時比佢D女係隔離房噪到我埻屭.
早洩和遲洩本身都係一種健康問題。

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-4-1 01:49 發表
    x  2     

腦下垂體問題導致早、遲洩;早洩是較好,因為性行為完成了,遲洩(最後未能射精)是沒完成。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-4-1 16:43 發表

我即系较好。。放心。。

恭喜恭喜,我也希望能是這樣

如果無feel的,無服務的 dead fish,沒有互動,斋鋤,我通常都不會完成,鋤幾下便無瘾收工

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-3 00:43 發表
最后陣地星期一又开番...媽咪一句說話"樓上D房可以屌西哪...

几條餓鬼仲唔拿淋扑上去...5點去到,媽咪己經係街口等緊(宜家要有人帶先可以上K房),叫即刻帶囡..我以為我地餓啫...原來D囡仲餓..無工開..個 ...

個媽咪係咪咁講啊,柴爺 ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-3 10:50 發表

真係敢講...我鍾意佢夠直接添...

同常平比較這些場是開放,揸波是指定動作..

我們同媽咪講要一个大波拿出來揸的...就有..這个囡全晚收了600小費...

佢意思可能係請柴爺去佢樓上屋企屌佢

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-3 23:39 發表

師傅濕气重,想搽驅風油

肯定係要跟你,有所謂徐娘半老
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。