推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

27 12
發新話題

金豬桔神基金

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-2 02:59 PM 發表

你一定要記住我係投資者之一
我只係要合理回報得
呢個係咩字?

相關搜索目錄: 投資

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-2 03:08 PM 發表
又俾你捉到隻虱 唔得啦 我要去洗白白先
咁早洗白白?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-2 04:56 PM 發表

咁你都知,我估係香港區。 
本帖隱藏的內容需要積分高於 9000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-2 08:28 PM 發表

重有, 我個仔
我又想.............要

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-2 09:01 PM 發表
金神基金, 聽個名就知勁, 從此我有對手啦

恭喜恭喜
做咩幫人地個基金改名,你對手~~~~好多人都係你對手

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-2 09:17 PM 發表

我個仔1999年出世 ,
看酒評重未OK , 最快2009
你等得就等
我一定等得到,到時唔知你重記唔記得豆豆啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-2 10:19 PM 發表

正呀~
好野,有多一個

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-11 06:13 PM 發表

有新意~
贏左要請大家食乳豬

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-11 06:16 PM 發表

好啊....來日方長, 大把機會~
好呀,一言為定

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-11 06:52 PM 發表
又贏!  
你過去打理埋我果過基金
原來最懶個個係你

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-11 07:00 PM 發表
梗係唔係啦 今日家庭服務令做左十幾個鐘      
得番半個私鐘
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-11 08:29 PM 發表
講你就信   
你講第一句,定第二句?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-11 08:51 PM 發表
哈   俾你估下先
兩句都唔係你講喎,正確黎講,係兩句都冇人講喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-13 07:31 PM 發表
2007年3月13日基金格價匯報 :
你試下係excel file 縮細d,先upload上黎可能會好d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-15 01:39 PM 發表

請問點樣至可以將個Excel檔案由60k縮細到39k呢?
你係咪用小畫家呀?
你睇下明唔明?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 09:17 PM 發表

醒目
又唔見你讚我既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 09:48 PM 發表

你o既方法是可行但不是最好.
但今次是由 excel file 變出來的 ,為何不在 excel 做手腳先
而要在 cap左出來才縮呢 , 你 cap 出來已壓宿縮左質量 ,
再做一次伸延只會一次比一次差.(希望你 ...
我最開頭叫佢係excel縮細ga!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-19 08:23 PM 發表

L=邊度掂?

究竟邊度掂完又令到邊度弓起哩?

Anyway, 多謝Sax ba恭賀~
係咪要CALL HAPPYCAMEL問下佢L係咩呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-19 09:44 PM 發表

睇怕佢都未必識答~
你咁睇少佢,佢好似識好多英文喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-5 06:11 PM 發表

OK, I will try to launch a new fund to share with you.  

But , I don't know how to post my betting on this forum???
May I help you, sir?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-5 08:12 PM 發表

Can you teach me how to post the betting onto this forum???  
click the print screen button, and then save jpg file, you can upload the file on this forum

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-21 12:16 AM 發表
2007年5月20日基金格價匯報 :
colorful左喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-14 08:05 AM 發表
金豬年第肆拾貳擊

投資日期 : 2007年6月14日
賽事 : 星期三 4
對賽隊伍 : 小保加 對 甘美奧
投資項目 : 讓球主客和 甘美奧 勝 @2.50倍

基金投資金額 : 1,000.00  
咁早買波?早晨呀

相關搜索目錄: 投資 基金投資

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-14 11:14 AM 發表

我昨朝仲早啦。
你地都唔使訓既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-15 12:03 AM 發表
金豬年第肆實生擊

投資日期 : 2007年6月15日
賽事 : 星期四 5
對賽隊伍 : 保地花高 對 華斯高
投資項目 : 讓球 平手盤 保地花高 勝 @1.75倍

基金投資金額 : 3,000.00
恭喜晒,繼續贏多D

相關搜索目錄: 投資 基金投資

誰能代替哥哥地位

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。