推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

金豬桔神基金

金豬年第肆拾肆擊

投資日期 : 2007年6月16日
賽事 : 星期六 11 及 星期六 12
對賽隊伍 : 荷蘭 對 比利時 及 美國 對 巴拿馬
投資項目 : 主客和 過關二串一 和局 及 主勝 @2.20倍 及 1.22倍

基金投資金額 : 1,000.00

相關搜索目錄: 投資 基金投資
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

2007年6月16日基金格價匯報 :
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

金豬年第肆拾伍擊

投資日期 : 2007年6月17日
賽事 : 星期日 23 及 星期日 28
對賽隊伍 : 西維爾 對 維拉利爾 及 保地花高 對 紐廸高
投資項目 : 主客和 過關二串一 西維爾勝 及 保地花高勝 @1.85倍 及 1.40倍

2007年6月18日基金格價匯報 :

* 附註 : 2007年5月26日(金豬年第三十七擊)基金投資項目"西班牙甲組聯賽冠軍皇家馬德里@1.95倍"已於2007年6月18日順利派彩, 盈利於同日以特殊收益名義入賬。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-18 16:16 發表
恭喜晒,趕住番黎收錢呀! 

事實上係趕番嚟瞓覺至真~

金豬年第肆拾陸擊

投資日期 : 2007年6月19日

賽事 : U21歐洲國家盃
投資項目 : 冠軍 塞爾維亞 U21 @4.20倍

金豬年第肆拾柒擊

投資日期 : 2007年6月24日

賽事 : U21歐洲國家盃
投資項目 : 冠軍 塞爾維亞 U21 @2.55倍

2007年6月24日基金格價匯報 :

金豬年第事實發擊

投資日期 : 2007年6月25日
賽事 : 星期日 15
對賽隊伍 : 國際體育會 對 甘美奧
投資項目 : 主客和 國際體育會勝 @1.95倍

基金投資金額 : $3,800.00

2007年6月25日基金格價匯報 :

金豬年第四十九擊

投資日期 : 2007年6月28日
賽事 : 星期四 1
對賽隊伍 : 巴拉圭 對 哥倫比亞
投資項目 : 讓球平手盤 哥倫比亞勝 @1.77倍

基金投資金額 : 3,000.00

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-28 20:43 發表

你又買摸人脾喇
聽到個名已經覺得吸引~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-28 20:59 發表

點止 , 興奮 tim 呀
興奮原來係要付出代價嘅~

2007年6月29日基金格價匯報 :

由於基金近日投資失誤頻頻, 為著廣大基金持有人利益著想, 董事局決定即時辭退原有基金經理, 而基金亦由即日開始暫停買賣, 恢復買賣日期將會另行通知。

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 Sax 於 2007-6-30 00:52 發表
今次輪到我威番次   HEHE
重注得手, 可喜可賀~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-6-30 00:55 發表

不要放棄,最多唔買真銀
我嘅諗法啱啱相反噃, 其實我並唔係怕輸真銀, 亦唔怕輸分無面, 因為呢個基金本來就以桔神為名, 喻意係得番個桔已經偷笑~

當然, 開得個基金出嚟玩就希望可以贏得到, 但贏咗幾次之後輸番落去心理壓力就會幾大, 因為怕有人真係跟住買, 累兄弟輸錢嘅話個心會唔多安心o架~

所以, 我反而唔怕喺刀仔條Thread度貼馬仔, 因為我知道唔會有人敢跟我買~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-1 11:38 發表

巴拉圭隊波實而不華,近年頻頻幫我贏錢  

下次唔買佢,買佢對家都唔好買咁大   
收到! 我知錯喇~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-1 11:40 發表

太沉重了!

遊戲一場嘛!
我好認真o架~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-1 11:45 發表

咪係,我都諗住開番個美州基金玩番幾場,咪幾時等到英超開波呀?!?
恭喜哂! 預祝新基金捷報頻傳~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-18 10:57 發表
回禮 兼 踩場
勁到爆~

有你呢一股旺氣撐住, 睇怕基金都可以擇日重開咯~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-10 23:07 發表

擇好吉日未呀???  

好開工啦   
仲度緊~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-11 12:40 發表

人手緊絀, 唔係再諗啦, 即刻開工, 雙工計, 叫埋你老友樂樂一齊, 重有花紅分
仲喺度"腦交戰"緊~

引用:
原帖由 Sharp902 於 2007-8-11 17:16 發表
热切期待!!!

好開工啦!!!
既然有咁多兄弟姊妹支持, 咁小弟就即管繼續獻醜啦~

金豬年第五十擊

投資日期 : 2007年8月12日
賽事 : 星期日 29
對賽隊伍 : 阿美利加納泰 對 高士路
投資項目 : 主客和 高士路勝 @1.85倍

基金投資金額 : 2,000.00

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。