推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

救國風月.....諮詢各C兄(有商有量)

救國風月.....諮詢各C兄(有商有量)

我諗我應該都唔算離提掛, 出個post一齊討論下, 測下風.....

首先溫馨關心下東莞情況先.....有無係東莞做開緊既C hing報告下東莞2個以下情況~~

1. 當地工廠, 而家會唔會易左請人? 工資有無調整到?
2. 當地d會所點(蟲島, 王甘, 明豬等等, ***我所add既微信技師都返晒老家, 而且索性del埋d恩客添......是否全部休業?(有沒有漏網之魚, 或做正規照常營業)

如果當地經濟跌walt得好勁.....唔知會唔會容許返有部份既玩法.
奇怪邊個時代邊個國度無娼妓.......連香港都有啦.....點可以禁得晒, 中國重要咁大. 唔係個個可以知識搵錢.....加上而家通漲咁鬼高...都唔知點收科lu~

第3條問題.......有無c hing找到d咩好地方解下悶咁? 我最近都係去......141......搞掂完既報告, 都係東莞好[email=....@w]....@w[/email]@

141 實在是惡夢....好多都係呃人. 唉.......而家無啖好食

想了解下東莞情況, 睇下幾時可以回觀舊狀, 當地經濟好先有資金係果樹發展麻....唔係個個廠家撤資.....到時想有人開黃業都招唔到人啦

引用:
原帖由 billypoon 於 2014-3-22 20:46 發表
尼度有幾多個包膠丫
唔係尼類膠post充撐住
版版空空如也
睇既人都buy無聊冇計
所以我想去一趟越南

有無c hing去過, 好似話100美金可以包1條女玩1個月~~(衣食住行另計)

引用:
原帖由 lomondsam 於 2014-3-23 01:18 發表

早年去蜆港玩, 100美金係包條女玩1星期, 當地好多所謂導遊服務都係掛羊頭賣狗肉

不過好似KMY兄所講, 言語不通真係好大劑, 吉到第三日都開始膩....始終冇溝通冇交流真係差好遠...
d 導遊服務係邊樹可以找到r? 有你d咩地方要注意下, 或留意下.......請過兩招, 哈

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-23 20:40 發表

越南都有賭場架,KTV 也很不錯
KTV 好似話有d叫 麼麼K......應該係可以麼手麼腳, 大慨知唔知點收費....免得過做大魚~哈哈
P.S. 有無增值服務果d~~~

題外話, 應該佢地都有d識講普通話/白話架麻.....咁近廣西.
我見過第個網d c hing post過d相.....條條身材都好fit下~~~~

相關搜索目錄: 普通話

早幾日上去大陸按摩, 發覺港式已經回歸.....部長極力推薦選擇推油服務.

有興趣消費c hing, 自行楂主意了~~~~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-3-22 23:34 發表

Q2. 聾賭已重開,但全部超高清,一望無際,所有窗都冇窗簾。套餐只有純正骨。
蘿白兄, 你專登上去探路, 還是路過的~~~~~

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-26 11:19 發表

好多dancing bar樓上有private club(要泰國佬帶)..有fucking show睇...
有聽過女性朋友自己自由行去睇e d show, 比人屈比多5-10倍錢先放去地走.....

會唔會有咁既情況發生.....聽落都有d驚~

我去過看d model show, 人地好多都話泰國人妖好靚, 我初初都覺......因條街唔多見到泰國靚女.
不過睇完果d model show......先發覺靚既泰國女真係好X靚......不過小心比人拉上台玩.....唔係個個環節都適合現場觀眾參加.....哈哈........搽番鹼果d就無咩所謂

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-25 09:55 發表
金鱼缸内可以流连很久。。。
去過兩轉金魚缸, 果時跟團導遊條粉腸話有窿路帶我地去玩.....收3800疋.......無記錯的話.

不過當然無咁傻仔, 第1天我同我班fd出去格過價, 普遍都係2800-3500.......心諗果導遊都幾識路Bor.

1. 難忘好多木魚係個金魚缸入面勾引我地點佢地
2. 難忘就係一入房就要請條女飲野......我又唔知飲咩......最後最佳選擇order左........same with her, 哈哈
3. 難忘就係成間房都係肥皂泡泡......超好feel, 夠晒荒唐

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-25 09:11 發表

擇肥而噬. 最少都沖一次..最多沖三次..

同泰國佬係金魚缸食飯都好多次了..
聽聞有達地方叫18重天......每上1層就高1級又貴1級, 是否堅料? C HING有無去過?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。