推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-1 01:47 PM 發表

咁如果係我呢?!....
你想吞泡呀?幫手做野呀  .... 最好帶個觀光團走一轉

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-1 10:34 PM 發表

等佢返到薇ㄗ鴞釵妠X頁.....唔即刻殺鬻琣a!
以為自己入錯屋 .... 百幾頁!掉又唔係,唔掉又眼冤

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-1 10:45 PM 發表

佢話佢條thread淨係貼相架咋!

掉鼳\....佢欓衕I算呀?!
搵人排隊入 "good" ... "thx" ... "正"

無左咪開過一條「休想灌水」囉

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-1 10:59 PM 發表

叫巴士搬佢過去美女貼圖區!休休返到蟈N叫將軍搬返過虧}得囉!
.... 好提意喎 .... 再唔係搬去電腦區 ..... 等我幫佢 D 相打晒格仔

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-1 11:10 PM 發表

唔駛打格!用小畫家加幾筆咪得囉!
重唔激到佢氣咳 ..... 可能又會去意見區 dup 我

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-1 11:20 PM 發表

咁你出鑆m俾佢先囉!唔包佢睇唔到架嘛!佢睇到咪話知佢囉!
佢應該未知尼單故仔 .... work 唔 work 架

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-1 11:34 PM 發表

梗係掂喇!pm佢話巴士搬走鼳\條thread!我地求阿將軍搬返蟀J!佢仲會多謝我地添!
... 咪臭係 .... 等我地求得幾辛苦呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-1 11:47 PM 發表

係囉!得罪巴士....又欠將軍一個人情!幾偉大!

話唔定佢返褶|請我地打邊爐添呀!
得罪巴士 = 起非貼圖區貼圖,攪寸巴士個場

欠將軍一個人情 = 要將軍起部鬥氣 PC 做野

今次一定有打邊爐食啦 ...

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-10-2 12:00 AM 發表

好! 又有肥牛肉!
肥牛肉 .... 伙計半打上 ...

百厭老屈又黎同休休開舖啦!天氣轉涼,小心身體

已經係中秋節啦!休休同小休都中秋節快樂! .... ...

休休!借過地方用下呀 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-13 08:56 PM 發表

係呀,我地經常都網聚架! 
我地係胃食一族 ....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-14 01:08 AM 發表

志同道合! 
大佬胃食,細佬偷食

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-14 02:10 AM 發表
湖塗小弟,早抖啦,天日見!  
甜夢 ....

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-14 03:00 PM 發表
但係夜少少就要過大海啦!!
快去快回 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-14 06:10 PM 發表

贏多啲!  
佢唔敢去放炮既

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-14 06:17 PM 發表
哦! 蛋家雞見水  
佢有偷跳紀錄架 ....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-17 09:34 AM 發表

.... 多謝休休呀!對眼即刻無咁乾呀 ....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-18 01:20 AM 發表

小弟惯左四]游蕩
溫書係一個好習慣

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-18 01:36 AM 發表

多谢屈大哥指
教你如何做八婆...............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-18 01:46 AM 發表

八婆,乜唔係八公咩
八婆又好....八公又好 .... 最緊要追得上大家講物先

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-18 01:52 AM 發表

小弟收到
我要行開處理版務啦 .... 慢玩 ....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-19 12:08 AM 發表

回來!  
回來! x 2

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-10-19 12:57 AM 發表

糊涂小弟呢?? 
....好似未見人既....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。