推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

各位大哥大姐慢慢玩啦!...
真係好眼唭r.....

PS 休休!聽日我先比電話你啦,記得叫埋高c、AY、文sir、樂駝呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-10 10:49 AM 發表
好耐無跑過大爛地  
仲要

你表現最好啦!......我都無運行 ....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-10 10:54 AM 發表
哈...哈屈大哥你好啊

点解無運行啊
有人把我灌醉......

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-10 11:02 AM 發表

係我唔夠定力姐
換轉係我都手震啦.....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-10 11:16 AM 發表

係唔係屈大哥做出头鸟啊
係有 D 異性物體想挑戰我酒量...........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-10 11:32 AM 發表

哈哈...屈大哥肯定响D靓女面前吹嘘自己如何如何,结果被众美女围攻,车轮而战,係咪呢
此言差矣 ....骨子裡說不上「靓女」?....
吹嘘根本沒有 .........更何況係怪物主動向你攻擊 ....

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-10 11:35 AM 發表
傳說中既屈兄出現咯
係萬寧既好朋友 .........卡姐既好鄰居 .......

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-11-10 11:36 AM 發表

but you give the phone number wor...
oh!!! 咁都比你見到 ........

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-10 11:46 AM 發表

我都見到!   
我重以為神不知, 鬼不覺天 .......

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-10 11:47 AM 發表

你揀飲擇食姐!  
我想食, 無得食咋 ))))))))))))))

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-10 11:49 AM 發表

酒不醉人人自醉!  
反而阿公最後果個最正.......

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-10 11:50 AM 發表

你以為我貓ed!   
你成晚喱起人地個頭後面.........我真係以為你貓ed........

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-11-10 11:52 AM 發表

you save the tel no.!
eat later la, if good, 彈過我度
你食先啦!........拔........我無 save 到電話呀..............

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-10 11:54 AM 發表
各位早晨!!                  
AY 早晨呀!尋晚辛苦你啦!

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-10 11:54 AM 發表

唔係喎,我覺得你身在福中不知福喎!  
係靚!但無波地囉..........

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-10 11:56 AM 發表

你地講果兩個都唔差!!
我有摸過人地既 x ...........

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-10 11:58 AM 發表

彎左????  
I am a REAL man .....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-10 11:58 AM 發表

咁屈大哥无同D靓仔联手抗敌咩
D 靓仔好鬼忙 ........無幫兄弟手.....

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-11-10 12:02 PM 發表

x 呀? 唔明喎
兩個人,四隻 x,勁!.........

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-10 12:02 PM 發表

嘩!!

點解我睇唔到呢一個 scene!!
就係因為有你擋住,我先咁多手...........

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-10 12:03 PM 發表

我睇到你隻手唔知放左係邊一度wow................
我睇到你隻手唔知放左係邊一度 x 100000000000

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-10 12:07 PM 發表

哗...D兄弟係咪见D女唔靓所以唔帮手啊,咁D兄弟都好识做喎
好彩隔離真係有個靚女帮手姐

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-10 12:11 PM 發表

幫佢,佢成晚都唔同我飲酒呀,唔制!  
乜無呀?成晚你兩隻手都唔揸杯,幾忙呀..........

依!無人啦 咁我繼續忙,遲 D 吹過 .......

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-11-10 03:33 PM 發表

俾你記得TIM, 幾正嫁!!
開餐唔預我..........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。