推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 尖沙咀緗悦閣

尖沙咀緗悦閣

尖沙咀慧U坊自16/3最後一天  接手者整理場地就在昨天重開營業 新店名緗悦閣
主持和職員其中有識得我的 邀請我上去
我昨天就上去祝賀 吃簳F律、雞翼, 飲下雜果賓治
留下賀禮 未及待到下午四時吉時切燒豬 有事走先了

場地稍有變化 牆和房門上的擺設
添了兩張小桌子 茶水洗衣房整理過 添購了毛巾櫃
聽說今周六會安裝
煤氣熱水爐。

走時主持替我约定我本已識得的技師今天來
替我按
就此  我和这藻a方  繼續始自2012年7月的緣。

相關搜索目錄:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
God's mill grinds slow but sure.

今天下午再到來
見已有兩位靚女技師 雪兒和kiki
接著廣告網的攝影師來影景 但沒為技師拍攝
之後 我已預定的技師也來到
coffee事前不知是我  就給她一霰撜
入房後大家邊按邊暢談 coffee仍是一貫的可愛溫柔。

按完出來不久 見到另一位識得的技師gigi剛到
輕輕一抱拍下膊`打藺菮I  我便離去
我付了九十分鐘鐘錢330和给coffee的貼士。

聽說明天 有另外兩位技師cc 和miu miuN返。

相關搜索目錄: 廣告
God's mill grinds slow but sure.

缃悦閣
加拿芬道24郊[發大3C室
電話68281340
願3C室繼續發光發熱。

More betty girl here....

Is it the same miumiu from 秋之樂?

新舊分別不是很大,這個地點對我來說
有不少美好回憶

同名是不是同人,有無師兄可以報告?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-3-27 18:16 發表
新舊分別不是很大,這個地點對我來說
有不少美好回憶

同名是不是同人,有無師兄可以報告?
唔通要親身去尋找答案?
miu miu 今日也有返。

多謝ching介紹,下午一早打電話約做Coffee,主持熱情招呼入房,身後跟住個令人眼前一亮的後生靚女,披肩長發身形好fit,果然靚女一名!Coffee性格開朗調皮,按摩在歡樂氣氛中進行...........開心時間過得特別怏,埋單離開畤又見另外二個靚女返工,主持介紹係思思和KiKi,不同類型的靚女!哈哈,我諗我好快會再來找她們。

引用:
原帖由 ballball288 於 2014-4-1 12:34 發表
多謝ching介紹,下午一早打電話約做Coffee,主持熱情招呼入房,身後跟住個令人眼前一亮的後生靚女,披肩長發身形好fit,果然靚女一名!Coffee性格開朗調皮,按摩在歡樂氣氛中進行.....
......開心時間過得特別怏,埋單 ...
思思我还未有机見過 得閒睇下先。

比之前靚D,房間唔知點?

引用:
原帖由 k8ooi 於 2014-4-5 07:18 發表
比之前靚D,房間唔知點?
我主要留意到
兩間房的牆和淋浴間玻璃貼了些公仔

請問 C Hing, 小費是不是已經加到三百個大洋。

引用:
原帖由 快樂人 於 2014-4-7 23:24 發表 請問 C Hing, 小費是不是已經加到三百個大洋。
唔係公價2舊?三百大洋要諗下⋯⋯

ching, 請問在141的model是誰,好似幾好

回復 12# 的帖子

最近去其他場, 收到風現在都要$300

要有心理準備~~~

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-4-15 12:33 發表 最近去其他場, 收到風現在都要$300要有心理準備~~~
上星期去過2間場都係收200。如果收300,除非真係K得又玩得,冇就可以去小間

回復 16# 的帖子

同意呀... 所以有時同BG太熟..她又按得不太落力的話, 會幾煩...

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-4-15 12:33 發表
最近去其他場, 收到風現在都要$300

要有心理準備~~~
師兄可以分享下嗎?如不方便公開可以pm嗎?

聽說一些骨友default給更多;不過(希望)只是個別例子.

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2014-4-15 14:26 發表

上星期去過2間場都係收200。如果收300,除非真係K得又玩得,冇就可以去小間
同意200加到300係50%,其實鐘錢好多場已加咗,服務好 我都會俾300

不知為何,近排去開的場都常滿,攪到小弟要去試新場,請問這場有無好介绍呢?

引用:
原帖由 iampossible 於 2014-4-16 10:08 發表
不知為何,近排去開的場都常滿,攪到小弟要去試新場,請問這場有無好介绍呢?
well 不敢說好介紹我只做過coffee本已相熟   和miu miu
另外有一兩藹琲鴝契ㄨL的女仔
仲係到。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。