推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

114 12345
發新話題

[原創] 上環玉清泉

上環玉清泉

本人最鐘意陀地骨女,昨晚同朋友係上環飲完酒,醉醉地想M間{按下,行到文咸東街近永樂街交界,見到玉清泉招牌閃下閃下,就上去試下
開門女女竟然用英文問我係按摩定Spa,我用廣東話答佢按摩,佢即刻轉麗音,用番廣東話答我,好奇問下佢邊度老家,原來係純本地,唔洗問,入房溝通下,試下係咪真陀定扮陀
女女叫思思,K得,熱情,落樓530,係港島區,又多一個偷跳地,真好

據聽說那處还有技師小X Axx等。
God's mill grinds slow but sure.

有其他女女,都係後生走肥,但陀地暫時只有思思

陀地走肥,我至愛。

板主連上環都有紅顏知己,實在厲害

引用:
原帖由 美國隊長 於 2014-4-21 13:52 發表
板主連上環都有紅顏知己,實在厲害
非也  聽人說
但我在上環其他店也識一些師傅。
God's mill grinds slow but sure.

還以為全港九所有{,版主都攻陷了

引用:
原帖由 美國隊長 於 2014-4-21 14:19 發表
還以為全港九所有{,版主都攻陷了
有無咁誇張呀 咁做無意思
後生時確係去過晒好多桑拿
年紀大了臚萰L咁野
都係傾向念舊長情。
本帖最近評分記錄

聽朋友講話呢個{,係少數在上環,房間有}涼房鴭情A有時間都要去試下

引用:
原帖由 Manman438 於 2014-4-21 17:07 發表
聽朋友講話呢個{,係少數在上環,房間有}涼房鴭情A有時間都要去試下
附近还有間 四間都有得}。

引用:
原帖由 美國隊長 於 2014-4-19 14:27 發表
本人最鐘意陀地骨女,昨晚同朋友係上環飲完酒,醉醉地想M間{按下,行到文咸東街近永樂街交界,見到玉清泉招牌閃下閃下,就上去試下
開門女女竟然用英文問我係按摩定Spa,我用廣東話答佢按摩,佢即刻轉麗音,用番廣 ...
$530 includes what service ?

小X = AXX
已經放完假,今天返工。
But 今天已經 fully booked.

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-4-22 13:14 發表
小X = AXX
已經放完假,今天返工。
But 今天已經 fully booked.
哈哈 引來你今天新登記。

530係尖沙咀式服務

尋日終於試左思思,佢最吸引人鵀a方,除左K得之餘,係佢一對三十九寸長麊艭L

39都係我麰蒂礞h

版主,新人乜都唔識,請多多指教!

昨日上去,小玉忙緊,經理介紹小敏,樣子不及小玉,但23-25歲,後生,

身材一流,夠力,好招呼,值得再試。

但我覺得經理都很可愛,下次問下佢做唔做,版主有無同感。

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-4-25 13:58 發表
版主,新人乜都唔識,請多多指教!

昨日上去,小玉忙緊,經理介紹小敏,樣子不及小玉,但23-25歲,後生,

身材一流,夠力,好招呼,值得再試。

但我覺得經理都很可愛,下次問下佢做唔做,版主有無同感。
其b我只在門外經過 未上過去光顧
我对那區知少少因我識得同区一些其他經營者
故略有聽聞

回復 1# 的帖子

請問 c 兄有冇地址,謝謝提供!!

文咸東街46號,有個招牌閃閃下。

去完記得出報告。

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-4-25 16:18 發表
文咸東街46號,有個招牌閃閃下。

去完記得出報告。
它甘閃不怕揚?上環中環一向嚴
先前確有上環另一間spa中過。都沒那炭

相關搜索目錄: SPA

God bless, Amen.

前幾天去完,太夜返屋企,忘記寫報告。急急補番。

果曰去到本來想試下經理,點知佢話太忙,就介紹咗一對雙飛魔女-思思and文文。

千祈唔好俾佢地個名呃咗,佢地絕對唔斯文,仲好狂野,但就非常合拍,無論喺part 1 or part 2,因為佢地經常合作。

Brother 們有機會不防試下。

思思文文,內裡OPEN
我試過挑戰這對比孖女更合拍的好姊妹
最終破了記錄……咁快投降
各位Brother真係要有心理準備先好去

114 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。