推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

114 12345
發新話題

[原創] 上環玉清泉

回復 82# 的帖子

oh, 發生甚麼事?
講到好嚴重? 被掃場?
但尋日仲見到個招牌著燈....

仲未有機會一試

我星期一晚上過去, 無乜唔妥, 不過可能係世界杯效應, 比較靜D

去咗曰本兩個月, 昨晚上去見到D囡囡都未見過, 好彩友善經理仲喺度, 介紹咗新黎嘅Anna,
細細粒但幾好身裁, 笑容滿面, 未想過揼得超水準的好, 原來佢跟中醫學過針炙, 所以認穴同力度都好準, 其間仲吱吱喳喳講過唔停, 令人心情愉快. 其餘部份也達到水準之上.
經理仲話Anna好多熟客, 叫我下次黎記得預約, 呧錫

原來CHING失踪咁耐係去咗曰本, 去日本做乜? 果曰上去見唔見Siu Yuk?

Ching 有幾耐無去?果度早已面目全非!quote]原帖由 tigerwuwu 於 2014-7-28 13:18 發表
原來CHING失咁耐係去髐磪, 去日本做乜? 果曰上去見唔見Siu Yuk? [/quote]

Tiger 兄,
我去日本公幹啫, 果日去到都見到D舊相好, 不過就見唔到Siu Yuk, 黎咗幾個新女, 我揀咗Anna, 之前寫咗, 臨走見到有個樣貌同年紀有D似SY, 不過矮小小, 唔知叫乜名。

另外有個叫亞May,白滑身材幾好, 下次要去試下。

Dragon 兄,
果度係有D舊人走咗, 不過都有幾個舊人喺度, 另外黎咗幾個新囡囡, 睇落都唔錯, 經理都仲喺度, 又唔係CHING講咁面目全非喎。呢行D囡囡都經常走位, 有D唔同好正常。

真的嗎?咁我都信Spaguy兄,擇日再探
引用:
原帖由 Spaguy 於 2014-7-29 09:44 發表
Tiger 兄,
我去日本公幹, 果日去到都見到D舊相好, 不過就見唔到Siu Yuk, 黎鰲X個新女, 我揀糱nna, 之前寫, 臨走見到有個樣貌同年紀有D似SY, 不過矮小小, 唔知叫乜名。

另外有個 ...

小弟初次包膠,大家多多包咸!
28號放工5點半到達,上到去無出聲找邊個,就有個叫SA既技師帶我入房

果間房有獨立沖涼位置(即係比人做SPA既木桶),跨上去果次似乎要劉翔先跨得過,我差D瀨野

沖完就有技師入房,PART 1 幾好,勁力(自問都係骨精1名

PART 2真係............不斷磨打手,只懂CHOK、入波、來回上下衝擊!

棍仔差D不保,又無聲音演澤,我想完事都幾難!

我唯有立即叫停,客氣地話不如我自己動手,叫佢幫下我!

佢用手指係咁攪我粒LIN,但全程無聲無氣,我再唯有忍住道氣同佢講我敏感位置係耳隻!

我以為佢會好醒咁錫下耳仔,補償番佢唔聲唔氣既態度!

但佢竟然用手指挑逗我耳仔,我激到全程依靠幻想中既麻美由真幫我解決問題!

可能我希望太大,失望同時太大!小弟自問都玩過不少,基本上周圍都留左唔少腳毛!

但這次真係要寫包膠了!

有無人有好介紹呢﹖CC係咪有回巢﹖

荃灣19樓主場都無埋,有無中價場好介紹﹖

相關搜索目錄: SPA

Jack CHING,
"棍仔差D不保,"   
我諗你下次試下Anna 或者亞May, 兩part都幾好。

我年幾大,如果女女"不斷磨打手,只懂CHOK、入波、來回上下衝擊" ,我好容易會斷的

剛路過樓下, 個招牌改左名
改左係"紫水晶"
執左, 轉左手, 定只改名?

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 笨小馬 於 2014-9-7 12:14 發表 剛路過樓下, 個招牌改左名改左係"紫水晶"執左, 轉左手, 定只改名?
師兄玉清泉還在。可能是旁邊那間大長今頂了手,改名紫水晶。

所以不用擔心,你可以繼續上去幫襯,依舊有靚女倖候大家。正

相關搜索目錄: 水晶
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-9-7 13:01 發表

師兄玉清泉還在。可能是旁邊那間大長今頂了手,改名紫水晶。

所以不用擔心,你可以繼續上去幫襯,依舊有靚女倖候大家。正
I walked by a few days ago.  I think it is Jade Spa which has changed its name to Jing Spa 紫水晶

相關搜索目錄: SPA 水晶

114 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。