推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

76 1234
發新話題

[建議] 偷相假相報告(不定期update,歡迎report)

偷相假相報告(不定期update,歡迎report)

本版規則1. 根據香港法例 , 嚴禁發出 [幼齒圖或片][任何物體插入圖]。
2. 請不要發放侵權物品。如你發放含有版權的物品,你必須是該物品的版權持有人。發放者亦必需自行負上版權的責任。
3. 所有文章主題必須帶有 * 演出者名字 及或 * 片名 , 內容帶有 * 圖片

呢區有好多兄師好努力放堅野,小弟深表感激,但有少數人仕立心不良,放假相呃人氣......令真正放堅野既兄師不公
已知道放假相既A/C: (不定期update,歡迎report)

EX.0405 #2
carmen_carmen #3
fjfj #48
exposedwife #55

本帖最近評分記錄
  • 闇黑天使 體力 +30 呢度開始無王管 thx ching~ 2014-5-12 00:26
  • 闇黑天使 威望 +30 呢度開始無王管 thx ching~ 2014-5-12 00:26
  • 闇黑天使 金錢 +30 呢度開始無王管 thx ching~ 2014-5-12 00:26
  • xback 體力 +30 熱心論壇 2014-5-11 17:44
  • xback 金錢 +30 熱心論壇 2014-5-11 17:44
  • xback 威望 +30 熱心論壇 2014-5-11 17:44

carmen_carmen(偷相假相扮自己)
http://xocat2.com/f/viewthread.p ... mp%3Bascdesc%3DDESC

原相
第539期_趥L短裙34P_模特可欣
http://missmm.com/539.html

EX.0405(偷相假相扮自己姨仔)
http://xocat2.com/f/thread-671366-1-1.html

原相- Hong Kong Gal Naughty Bikini Pictures At Local Beaches Part 2
http://denisecross12.blogspot.hk ... ?zx=c47295a8bb84c15

回復 1# 的帖子

做得好。。要支持

做得好。。要支持

oh...thx 樓主

支持

無得頂 支持

我對放真相既CHING絕對支持,但用人地既相就真係....詭既末必只係人氣,仲可能有更多.

為左支持樓主,我特地給大家一個容易既方法杜絕大部份既假相:

將可疑既相比 google search下.,睇下有冇已經有出處
http://www.google.com/imghp
今天的我....中毒太深.. 為妳鑽.......奶咩都會肯

回復 1# 的帖子

Ching, well done. Good job.

回復 12# 的帖子

打相既名字,還是?
每個人都是一本書!要認識一個人,便要將書翻開,細細閲讀。我想閲讀妳這一本書!

引用:
原帖由 clean2 於 2014-5-11 21:25 發表
打相既名字,還是?
的先 download張相再upload 比 google.
今天的我....中毒太深.. 為妳鑽.......奶咩都會肯

回復 15# 的帖子

THANK YOU!
每個人都是一本書!要認識一個人,便要將書翻開,細細閲讀。我想閲讀妳這一本書!

[隱藏廣告]

回復 1# 的帖子
Ching, well done. Good job.

相關搜索目錄: 廣告

呵,  吾知有無ㄕ鴗j大摷到我老婆 SOPHIA 灠痊袷搣O ?
茂里系度有乜貢獻?至叻未系問人系咪 (挑釁) 佢,DKLM !

引用:
原帖由 hksam777 於 2014-5-11 22:24 發表
呵,  吾知有無ㄕ鴗j大摷到我老婆 SOPHIA 灠痊袷搣O ?
阿嫂咁堅,最多有人偷你相姐

引用:
原帖由 hksam777 於 2014-5-11 22:24 發表
係到有機會見過 sohpia既 ching, 我可以肯定講一句,
post退出泥既相只係末能夠表現到佢真正有幾姣幾正既一面.

verygood

绝對支持!多謝師兄有此建設

引用:
原帖由 1815 於 2014-5-11 22:26 發表

阿嫂咁堅,最多有人偷你相姐

誇獎喇大大, 咁就麻煩咁多大大韘ㄞd意, 如發現 SOPHIA 欓蛦Q人偷貼的話, 就幫我老婆狠狠咁踢…………爆佢。有勞各位,  

本帖最近評分記錄
  • mexmex 金錢 +30 我很認同 2014-5-11 22:43
  • mexmex 威望 +30 我很認同 2014-5-11 22:43
  • mexmex 體力 +30 我很認同 2014-5-11 22:43
茂里系度有乜貢獻?至叻未系問人系咪 (挑釁) 佢,DKLM !

引用:
原帖由 hksam777 於 2014-5-11 22:24 發表 呵,  吾知有無ㄕ鴗j大摷到我老婆 SOPHIA 灠痊袷搣O ?
邊有可能會有人偷有些自己私食拎黎打j啦

76 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。