推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

47 12
發新話題

[檔案] 同朋友夫妻只觀看交戰

Oooo.......,.,.,......

C Hing 請繼續, 大家交流學, 相片有就仲正(輔導教材嘛)

有人話我post假相,咁我都無謂在講啦!

引用:
原帖由 fjfj 於 2014-5-16 11:56 發表
有人話我post假相,咁我都無謂在講啦!
等被ban ac 啦你
扮晒無奈

引用:
原帖由 我係人夫 於 2014-5-16 10:29 發表
ching....你用假圖wor...
你老婆係泡菜人???

一心想分享比大家睇,硬系有D人系到搞事,我老婆系相中比較劃面黑D果個,而單一果張系提供參考姐,band咪band囉!大家記住而加有人吃不到葡萄是酸的

引用:
原帖由 fjfj 於 2014-5-16 13:11 發表
一心想分享比大家睇,硬系有D人系到搞事,我老婆系相中比較劃面黑D果個,而單一果張系提供參考姐,band咪band囉!大家記住而加有人吃不到葡萄是酸的

我洗鬼

葡萄....

串錯字呀...係ban...not band
你仲意老吹嘛繼續囉,大家心中有數

咁你有可居心姐?又吾見你非相出來分享?

引用:
原帖由 fjfj 於 2014-5-16 03:23 PM 發表
咁你有可居心姐?又吾見你非相出來分享?
ching 撐你,有圖有真相,垮i真o既出o黎反擊la!

有兩張咪我老婆囉!係佢死都話我吹水,咁又有咩好講呢?

引用:
原帖由 fjfj 於 2014-5-16 00:45 發表
有次番大陸玩,朋友夫妻來我們房飮洒傾計,之後醉醉地他們搞起上來,我同老婆睇到興奮也搞埋,如果大家覺得正又有回覆我先繼續講我的故事及貼D當晚相!睇你地點反應!

直頭想現場觀看

引用:
原帖由 fjfj 於 2014-5-16 09:29 發表
第一張系朋友妻,之後兩張大系我老婆!
當晚初初都互相望住對方夫妻做愛的,講明吾交換,但玩玩下佢地兩個女人互摸波,咁我地兩男咪靜靜換位偷插,嘩!之後老婆一比人夫插入就話好大條,就系咁叫大力D,大力D!跟住 ...
感謝分享

算啦,大家都系玩下姐,無謂認真,不過我相信系有真的夫妻系度
引用:
原帖由 fjfj 於 2014-5-16 16:07 發表
有兩張咪我老婆囉!係佢死都話我吹水,咁又有咩好講呢?

支持師兄,分享,當晚故事

又比人踢爆左

又比人踢爆左

支持師兄

goooood
sam

支持師兄,分享,當晚故事.

引用:
原帖由 fjfj 於 2014-5-16 09:29 發表
第一張系朋友妻,之後兩張大系我老婆!
當晚初初都互相望住對方夫妻做愛的,講明吾交換,但玩玩下佢地兩個女人互摸波,咁我地兩男咪靜靜換位偷插,嘩!之後老婆一比人夫插入就話好大條,就系咁叫大力D,大力D!跟住 ...
Very GOOD
Lick her till she dies

假相?,,,,,,,,,,,

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。