推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 小費UPDATE?!?

小費UPDATE?!?

各位C HING們, 最近有沒有感受到... 小費被上調的壓力???
去開的尖咀主場, 居然有女女開天價$500, 先有以前的part 2服務 (不是開大那種 )

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-7-9 14:41 發表
各位C HING們, 最近有沒有感受到... 小費被上調的壓力???
去開的尖咀主場, 居然有女女開天價$500, 先有以前的part 2服務 (不是開大那種 )
近幾次都係公價。師兄可能比囡囡洽。

回復 2# 的帖子

真黑仔... 我都知一俾過多錢, 佢地就當我水魚...

唯有轉場唔去住...無計...

回復 3# 的帖子

唯有轉場唔去住...無計.......... good way  !!

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-7-9 14:41 發表 各位C HING們, 最近有沒有感受到... 小費被上調的壓力???去開的尖咀主場, 居然有女女開天價$500, 先有以前的part 2服務 (不是開大那種 )
即是9舊水落樓?唔係3+3嗎?想做個統計,其實這裡的ching 如90分鐘一般比多小?

回復 1# 的帖子

那間,可pm比小弟知

引用:
原帖由 peterlove 於 2014-7-9 16:29 發表

即是9舊水落樓?唔係3+3嗎?想做個統計,其實這裡的ching 如90分鐘一般比多小?
+2都係近一兩年事,原來依家已經要去到+3

引用:
原帖由 peterlove 於 2014-7-9 16:30 發表
那間,可pm比小弟知
我都想知,同埋係邊位女女。

引用:
原帖由 4eyelo 於 2014-7-9 16:32 發表 +2都係近一兩年事,原來依家已經要去到+3
ching 我應該說60分鐘我比500,90分鐘比600,已經包tips+鐘$,你比幾多呢?

回復 8# 的帖子

其實去搵HG 女仲好,900唔洗估估下,lay樣唔得,齞阰爣o

我都想知,可以pm我嗎?

我暫時都俾+2咋,乜原來要+3咩?

回復 5# 的帖子

小弟鬗p费方面一直都系睇囡囡表現来分级,一般手作仔+2,如果互動性高同自V波既就+3,我都试过周不時俾+10

引用:
原帖由 jimmy1617 於 2014-7-9 20:57 發表
小弟鬗p费方面一直都系睇囡囡表現来分级,一般手作仔+2,如果互動性高同自V波既就+3,我都试过周不時俾+10
我最高俾加5 其次加4  但好個別。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-9 21:19 發表

90分鐘我加2至加5都有,視乎技師質素和服務而定。

回復 15# 的帖子

90分鐘,我都係加+2
鐘意又有互動到,先+3.

HG女係?其實都係嫁,有時估估下都幾煩氣。我覺總數要去到700, 真係心理關口啦。。。?!?如果基本都加到300尾的話,連TIPS好快到700

去桑拿仲化算啦

引用:
原帖由 jimmy1617 於 2014-7-9 20:57 發表 小弟鬗p费方面一直都系睇囡囡表現来分级,一般手作仔+2,如果互動性高同自V波既就+3,我都试过周不時俾+10
ching 比+10包括鐘$定另+鐘$,如果另+,埋單咪成14k ,可以pm比我知有幾互動可以嗎?

回復 16# 的帖子

HG 係別台的酒店女女

相關搜索目錄: 酒店

其實我都同一般ching 一樣,一般手作仔+2,如果互動性高同自V波既就+3,但本地女女好小自動波,次次都葉問,現在攪到上去有D冇引,估估下,仲要好多時只係隔衫,有一兩次冇feel到出唔到

引用:

暫時依家最高都係+5,其他都只比公價。

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2014-7-10 08:34 發表

暫時最高都係+5,依家都只比公價。
我加左5後遇上過年生日 連利是一齊備就加8
不是想在此炫 因我的幅度也是200起 好些300....
God's mill grinds slow but sure.

引用:

请教S兄加4加5的服務去到乜野程度,可否pm详述交流一下?

回復 20# 的帖子

琣菑v心水的囡囡是可遇不可求的,要不断去寻找同Y掘的。

引用:
原帖由 peterlove 於 2014-7-10 07:30 發表

ching 比+10包括鐘$定另+鐘$,如果另+,埋單咪成14k ,可以pm比我知有幾互動可以嗎?
我通常系做spa另+10,即系1600埋单。详情己pm你。

相關搜索目錄: SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。