推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 小費UPDATE?!?

同意 ching 講法,桑拿塲租金一定貴過上樓骨,地方最細的都一定大過上樓骨,但很多 Ching 無留意大部份上樓骨沒有領按摩牌照,有起事來保險無得賠。正常情況下一般大場齋揼貼士1對1, 但你可以比多D, 不過你將唔會返轉頭,因骨女個胃大咗,下次比小D都會問點解,我就情願新年年初一或二去按,給員工開工利是及骨女(熟及服務好的)一封大利是($1,000元),因為該二天返工基本很靜而你卻去幫襯,她還要比平常更開心。

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 kwokkc 於 2014-7-19 23:21 發表
又唔見其他桑拿加價貴過spa,人]皮費仲高啦
其實場的收費加很小,只是小費加得多。
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

有些已經小費比按摩費還貴了

回復 116# 的帖子

on-9 仔可能係我地哩d+2呢!
無癮咪係時候慢慢退下!

估唔到呢個POST 有咁多回覆... 沒正式統計, 但整體似乎真係加了不少...
可能要去多一兩間尖咀場求証了.... !??

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-7-21 13:27 發表
on-9 仔可能係我地哩d+2呢!
無癮咪係時候慢慢退下!
再去多一兩次,如+2行唔通,真喺要退下了

回復 131# 的帖子

估唔到加價反而令自己慢慢戒甩左。都2個月冇去樓上spa
上面c hing都分析好詳細。

每次上去都估估下,一次不如一次,重要貴左.
諗落都幾諷刺。

If the trend keeps going, I think I may reconsider whether I would go to these places or completely retire because I do not want to see black faces when I think this price is fair. To be honest, it is very hard to find BGs within this type of shops with good massage skills. Even if they have those skills, they may not use the full force because they think you may not look for those types of services in this type of shops. Regret to hear the +2 becomes non-consensus...........

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-7-22 00:01 發表 估唔到加價反而令自己慢慢戒甩左。都2個月冇去樓上spa上面c hing都分析好詳細。每次上去都估估下,一次不如一次,重要貴左. 諗落都幾諷刺。
唔,再咁加真係要戒下

睇見咁多師兄分析,都係去少D,無謂使鷟都要睇人面色,再狅加價,當我地係老襯,就索性唔去。

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-7-21 17:41 發表 估唔到呢個POST 有咁多回覆... 沒正式統計, 但整體似乎真係加了不少...可能要去多一兩間尖咀場求証了.... !??
ching 冇去樓上spa, 去了那裡,介紹下比小弟 thx

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-7-22 00:01 發表 估唔到加價反而令自己慢慢戒甩左。都2個月冇去樓上spa上面c hing都分析好詳細。每次上去都估估下,一次不如一次,重要貴左. 諗落都幾諷刺。
其實你講中point, 就係最慘估估下,又要估下係唔係葉問,比+2又怕black face冇引,其實最好一口價估小一樣

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-7-21 13:27 發表 on-9 仔可能係我地哩d+2呢! 無癮咪係時候慢慢退下!
ching 我都係on9仔,最多比齊頭 ,60分鐘 5舊水,其實手作仔5舊水差唔多la , hotel girl 都係9舊

引用:
原帖由 peterlove 於 2014-7-24 20:31 發表 ching 我都係on9仔,最多比齊頭 ,60分鐘 5舊水,其實手作仔5舊水差唔多la , hotel girl 都係9舊
俾5舊都合理呀!

在行業質素服務參差大的情況下,加貼士只會趕新客。
現在+2已經無興趣博,再上可正式退隱。

加小費咪返大陸玩
上面幼幼點玩都好玩d
邪童回來了

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2014-7-25 09:55 發表 加小費咪返大陸玩 上面幼幼點玩都好玩d
不如好似你地輩分高的高級元老,整個建議既小費比我]做細參考
例如 60分鐘 建議+200 ,我]lay 细一定睇你地D高級和元老頭呀

本網上元老會員是指在xocat網玩得耐
更不限本版  與按骨經驗無直接關係。
每位有興趣此题的版友 自可參考其他師兄意見
自訂貼士準則水平。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2014-7-25 09:55 發表
加小費咪返大陸玩
上面幼幼點玩都好玩d
我都認同大陸平靚正,但宜家有公安肆虐

引用:
原帖由 retire07 於 2014-7-25 13:20 發表 我都認同大陸平靚正,但宜家有公安肆虐
最慘我冇回鄉咭

引用:
原帖由 yywwkk 於 2014-7-24 18:37 發表 睇見咁多師兄分析,都係去少D,無謂使鷟都要睇人面色,再狅加價,當我地係老襯,就索性唔去。
最多咪咫柀 直樹舞子 D AV出來自己攪掂

引用:
原帖由 peterlove 於 2014-7-25 13:52 發表

最慘我冇回鄉咭
繨悃S領?
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-25 15:24 發表 繨悃S領?
一言難盡呀 ching

引用:
原帖由 yywwkk 於 2014-7-24 18:37 發表
睇見咁多師兄分析,都係去少D,無謂使鷟都要睇人面色,再狅加價,當我地係老襯,就索性唔去。
同意c 兄睇法, 最多味唔去。

上面又食北,HK 又食北。上面就溫柔,HK就火油。上面睇蓮花,HK 就睇蓮藕。
點解俾錢享受就要受氣兼睇面色
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +10 我很認同,精品字句 2014-7-28 12:01
  • 斯坦利 威望 +10 我很認同,精品字句 2014-7-28 12:01
  • 斯坦利 金錢 +10 我很認同,精品字句 2014-7-28 12:01

引用:
原帖由 retire07 於 2014-7-25 13:20 發表

我都認同大陸平靚正,但宜家有公安肆虐
其實而家深圳按摩都唔平, 小費一般要每鐘 50-100 人仔。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。