推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

33 12
發新話題

[上樓骨] 四葉草MiuMiu

四葉草MiuMiu

最近試新人MiuMiu樣甜幾靚白淨好笑容,
P1骨位頗準過程有講有笑感覺良好,
P2配合度高有"puppet on the string"感;
尖咀標準價無"R" tips.

臨走見身穿短無可短粉紅色熱褲傻大姐彩兒, 身材好似又好左.
update 完畢.

miu miu 是好野  難得她一加入,ling ling 和
gigi給她重用第一代紅牌的芳名 似是寄予厚望  我亦十分認同

miu miu 人靚身型slim皮膚白滑 按夠力
我在四葉草已做過她三次。

God's mill grinds slow but sure.

上次亦見彩兒穿回那藍色連身裙加高Z
一樣咁索
不少舊人仍在 fanny lily yuki 可兒 樂兒etc.
見翻得意的yoyo 初時还不認得她
卡文就未遇上

另一update是鐘已加到348.

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-11 13:52 發表
miu miu 是好野  難得她一加入,ling ling 和
gigi給她重用第一代紅牌的芳名 似是寄予厚望  我亦十分認同

miu miu 人靚身型slim皮膚白滑 按夠力
我在四葉草已做過她三次。
你覺得四葉草係佢好啲?仲有冇邊位好介紹?謝謝猫兄

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-7-12 09:38 發表
你覺得四葉草係佢好?仲有冇邊位好介紹?謝謝S兄
樂兒我未做過
yoyo去年试過 不錯。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-12 11:04 發表

樂兒我未做過
yoyo去年试過 不錯。
謝謝S兄

Just tried Miu Miu, very nice and above standard for both.

引用:
原帖由 NuGundam 於 2014-7-15 23:53 發表
Just tried Miu Miu, very nice and above standard for both.
yes she is nice gentle and adorable.
just dropped into Four Clover leaf to
say hi to her and Ling。
Will meet miu miu again for a session soon
and looking forward to it.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2014-7-11 13:31 發表
最近試新人MiuMiu樣甜幾靚白淨好笑容,
P1骨位頗準過程有講有笑感覺良好,
P2配合度高有"puppet on the string"感;
尖咀標準價無"R" tips.

臨走見身穿短無可短粉紅色熱褲傻大姐彩兒, 身材好似又好左.
update 完 ...
Follow Y2K ching, try this shop and miumiu first time
she have smile face and good skill .
standard price.
Can try next time.

今晚見到卡文终於返來了。
亦見到樂兒穿深少少色的新制服
以今年我新見的 樂兒和kk也几靚女 kk身材亦出眾
但當然我眼中最喜欢的是miu miu.

早前試左新入行Coco,
第一part第二part ;

報告完畢.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-17 20:09 發表
今晚見到卡文终於返來了。
亦見到樂兒穿深少少色的新制服
以今年我新見的 樂兒和kk也几靚女 kk身材亦出眾
但當然我眼中最喜欢的是miu miu.
KK是否在秋之樂做過?

I just heard miumiu no longer works there.... What a pity

引用:
原帖由 bigeuge 於 2014-7-28 23:40 發表
I just heard miumiu no longer works there.... What a pity
有幸一試!
不過,她們也來了好幾個新人,望落也OK的。

引用:
原帖由 sam28 於 2014-8-1 19:33 發表
有幸一試!
不過,她們也來了好幾個新人,望落也OK的。
師兄仲做到?唔係話冇做啦?我星期三去話休息, 都唔知邊個信息啱?

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-8-2 00:11 發表
師兄仲做到?唔係話冇做啦?我星期三去話休息, 都唔知邊個信息?
那是上月中的事了,令你誤會,sorry!

點解次次都係等技師走左先係度講?

引用:
原帖由 sam28 於 2014-8-2 10:31 發表
那是上月中的事了,令你誤會,sorry!
唔使Sorry, 下次等我問清楚先

四葉草在那?

引用:
原帖由 gaxory 於 2014-9-7 12:35 發表 四葉草在那?
澳門街,尖咀樂道
本自同根生

相煎何太急

新手一問,埋單總計多少?

引用:
原帖由 songomen 於 2014-9-17 13:47 發表 新手一問,埋單總計多少?
$348 90分縑A加增值小費。
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-9-17 14:06 發表

$348 90分縑A加增值小費。
咁再請問,小費幾多? 600落唔落到樓? 唔好意思因為要有預算…

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。