推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 請問哩鋪牌幾多番??

Deleted by Usnameless...

唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

回復 #25 Sax. 的帖子

咁大既番,見人食都少啦,何況我好少食架。

都試過輸唔少

引用:
原帖由 chanpowing 於 3/7/2007 05:38 PM 發表

仲係正月

佢話自己百無禁忌架, 睇懮\睇個場就知啦...

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-8 09:06 發表

咁早起身解答問題,我又學到野啦。
難 得 有 麻 雀 Topic 嘛   

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 09:34 發表

我又打!!  有冇D網上雀局架??  
網 上 打 邊 有 癮 o架 ??? 拿 拿 臨 Book 機 票 返 黎 打 啦  

引用:
原帖由 Sax. 於 3/7/2007 05:49 PM 發表

網 上 打 邊 有 癮 o架 ??? 拿 拿 臨 Book 機 票 返 黎 打 啦  
咁麻煩你睇鵀p果我叫一萬又食得出的話係幾多番...,  高手!!

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 09:37 發表

係喎, 28 隻 我 14 隻..
我係你 D Friend,索性呃你話唔計對對糊,事關清一色番子一定係對對糊啦   

引用:
原帖由 Sax. 於 3/7/2007 05:55 PM 發表

我係你 D Friend,索性呃你話唔計對對糊,事關清一色番子一定係對對糊啦   
我要重新考慮你鴾H格....

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 09:57 發表

我要重新考慮你鴾H格....
彼此彼此  
又多個朋友仔  

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 08:10 AM 發表

係呀, 果年搞離婚所以好旺, 要唔要試...
代Sax ba

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 3/7/2007 06:02 PM 發表

代Sax ba
紅豆沙咁惡架...  有禮貌咁問鴾妊...   咪哥哥 哥哥啦...

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 10:06 AM 發表

紅豆沙咁惡架...  有禮貌咁問鴾妊...   咪哥哥 哥哥啦...
你個d係抵打,唔係惡

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 3/7/2007 06:08 PM 發表

你個d係抵打,唔係惡
"哥"字兩個口, 你重係"哥哥"添, 你話抵打就抵打喇...

回復 usnameless, 紅豆沙 的帖子

難得兩個哥哥粉絲在場,都未計d隱藏粉絲,你地最鐘意哥哥邊首歌? 

我都有幾首:當年情,沉默是金,默默向上游,有誰共嗚.....

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 09:16 發表

無計清一色囉!!!

1. 小三元 - 5 番
2. 對對糊 - 3 番

4. 東風南位 - 2 番
5. 正花 - 2 番
6. 自摸 - 1 番

都過十番...
只得 13 番,完全不合理

試想你無左三隻南,換來三隻六萬,咁計唔計混一色oY?
如計,咁都有 13 - 1(南) + 3(混一色) = 15 番

仲貴過你鋪牌,點講都唔通?

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 09:43 發表

佢話自己百無禁忌架, 睇懮\睇個場就知啦...
得閒過來裝香   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-8 10:15 發表
難得兩個哥哥粉絲在場,都未計d隱藏粉絲,你地最鐘意哥哥邊首歌? 

我都有幾首:當年情,沉默是金,默默向上游,有誰共嗚.....
咦???轉晒話題,收工!!!  

回復 #42 Sax. 的帖子

唔好啦,難得你可以解答到麻雀上問題,有問題再問你。 

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 09:07 發表

花腰九混對 vs 清一色小三元啵????  

花腰九幾多番????

請指教...
我打開花腰計多一番
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-8 10:15 AM 發表

你講復出前定復出後先?

誰能代替哥哥地位

回復 #45 紅豆沙 的帖子

全部計晒啦! 

呢個問題 中兄 及 cat 一定最有興趣

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 05:38 發表
小弟曾經食過, 但就唔識計番...

中中中 發發發 口口 東東東 南南南

自摸, 東風南位一對正花.  請指教.

食完有冇擲個大餅落地響下呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-8 11:47 AM 發表

食完有冇擲個大餅落地響下呀
咩俗例黎ga?有咩喻意?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-3-8 10:19 發表

咦???轉晒話題,收工!!!  
一轉話題就收工, 你睇下你, 幾咁鐘意訓教

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。