推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[疑難] 請問哩鋪牌幾多番??

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-8 11:48 發表

咩俗例黎ga?有咩喻意?
唔記得囉,
但記得係食十三厶要咁做

引用:
原帖由 唔易做 於 8-3-2007 11:46 發表
呢個問題 中兄 及 cat 一定最有興趣
咁要靠你做推介人啦,他們好少過黎,淨識抄博友馬仔。 

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-8 11:50 AM 發表

唔記得囉,
但記得係食十三づ要咁做
上次聽收音機,話食十三づ唔知要做d乜,唔係會好邪喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-8 11:47 發表

食完有冇擲個大餅落地響下呀
厘灟蠷p呀
係齯H話十三腰先要嘛
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-8 11:52 發表

咁要靠你做推介人啦,他們好少過黎,淨識抄博友馬仔。 
好, 等我pm佢地

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-8 11:55 發表

厘灟蠷p呀
係齯H話十三腰先要嘛
你講得岩

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-8 11:54 發表

上次聽收音機,話食十三づ唔知要做d乜,唔係會好邪喎
我試過最勁個次係一圈入面食左兩次十三厶
一次自摸,一次打出

唯一未試過係叫十三飛

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-8 11:58 AM 發表

我試過最勁個次係一圈入面食左兩次十三づ
一次自摸,一次打出

唯一未試過係叫十三飛
咪住上次佢地冇人擲個大餅落地既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-8 12:01 發表

各處鄉下各處例, 上次則沒有了

引用:
原帖由 紅豆沙 於 8-3-2007 12:01 發表

我都冇喎。 

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-8 11:55 發表

厘灟蠷p呀
係齯H話十三腰先要嘛
咁中左 Q 2x1 使唔使???  

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-3-8 12:04 發表

一言歸 正傳, 又即時開工

引用:

13 x 1 則要囉

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-8 09:03 發表
雖然我都唔係好識計番。 

就算揀一萬,都叫花腰九對對糊啦,又可以加番卦?

有冇高人解答下? 
小三元+全腰缺三门对对糊+门风花...好很大!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:

我中2X3所以唔駛
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-8 11:58 發表

一次自摸,一次打出

唯一未試過係叫十三飛
你係雀館返工呀

引用:
原帖由 求其 於 3/7/2007 08:19 PM 發表

小三元+全腰缺三门对对糊+门风花...好很大!
求其大佬, 廣東牌喎....  
唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 3/7/2007 07:47 PM 發表

食完有冇擲個大餅落地響下呀
我聽過話食十三厶要起一起身再坐低...

引用:
原帖由 唔易做 於 3/7/2007 07:58 PM 發表

一次自摸,一次打出

唯一未試過係叫十三飛
我完全唔懷疑你一圈入面食左兩次十三厶, 我只係懷疑你出千...

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 13:32 發表

我完全唔懷疑你一圈入面食左兩次十三厶, 我只係懷疑你出千...
唔使懷疑,佢認 0架

引用:
原帖由 Sax. 於 3/7/2007 06:19 PM 發表

得閒過來裝香   
話時話, 我都好耐無裝香比我D阿爺阿公B...
有時間過你處開返個 Thread 比佢地先...

引用:
原帖由 chanpowing 於 3/7/2007 09:35 PM 發表

唔使懷疑,佢認 0架
  -->板主大人, 咪扣我分呀...  我真係想笑, 唔係灌水架...

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 13:40 發表

-->板主大人, 咪扣我分呀...  我真係想笑, 唔係灌水架...
同佢打完牌你笑到唔識食糊

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-3-8 13:32 發表

你懷疑係岩,
因為奇跡發生係別人身上往往令人(道忌),
但奇跡就是奇跡,
你們不信我也沒有辦法

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-3-8 13:45 發表

同佢打完牌你笑到唔識食糊
所以我每次都會贏收場比人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。