推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

43 12
發新話題

[原創] 修行不{

修行不{

前兩天給我5中,放了兩次飛機,終於認痛把她飛了,雖然我知如果接受她那過錯,我還是可以有天能把她做承諾一一對現,包括各項SM,上香.....拍片

......人總有低線.....所以我把她飛了,

心情也低落了好幾天,

這時間想起,兄弟跟我說過的話

你幾十,人地十幾廿十,大把靚仔追,使鬼吼你,看中你一定是錢,有個更錢,一定飛你,要不,就養個狼狗,.......這時候,我想起CPman和她故事

又有一個說

你長時間不在大陸,她要你時不在,身邊又多一班古惑囡陪,你的她能純潔多久,
還有做得這行,那個不貪錢,搵快錢
茪臛蓮O正常,騙你是基本國策

這時間我想起冰河和我

低潮了幾天,算是明白過來,其實,我們就是玩家,見得多欺騙和被騙,其實,心中已有一個底線和想法,

應該學的是
例如超哥的.......日租好過月租待遇,就令我知,包月是傻仔,
P 的水圍中出皇子,....令我知,其實囡囡,中過真的是不同

想下想下,人就走了出來,其實是自已修行不夠,總是心存幻想,所以會不忍心,但入家可是天天修煉妖精,被吸是正常,
以後一定跟隨大隊,絕不留情,

儘管,那感覺很美
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

例如超哥的.......日租好過月租待遇,就令我知,包月是傻仔

甘魔兄即系话七少, KENNY同,光头系傻仔啦。。。
七少仲包老2,3,4,5(N个)添。。

引用:
原帖由 血魔 於 2014-9-12 12:06 發表
前兩天給我5中,放了兩次飛機,終於認痛把她飛了,雖然我知如果接受她那過錯,我還是可以有天能把她做承諾一一對現,包括各項SM,上香.....拍片

但......人總有低線.....所以我把她飛了,

心情也低落了好幾天 ...
我係呢版日子最淺
各位大哥都係前輩
亦係大家係呢版既一點一滴
令我係救國路上得到提點

學識既最重要既一樣野係:
在到達自己既底線之前
玩到幾癲都得
但一到,就要醒!

你幾十,人地十幾廿十,大把靚仔追,使鬼吼你,看中你一定是錢,有個更錢,一定飛你,要不,就養個狼狗

係,無錯
上述內容絕對會發生
但如果你問我「歡場是否無真愛」
我到呢一刻仲係寧願痛死都話有

儘管,俾人笑我傻仔,

又點?

又未到底線,傻咪傻囉!

時而清醒時而醉

這,才是人生

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-9-12 08:42 發表
例如超哥的.......日租好過月租待遇,就令我知,包月是傻仔

甘魔兄即系话七少, KENNY同,光`系傻仔啦。。。
七少仲包老2,3,4,5(N纂^添。。
海哥,今次魔仔真系好清醒喎。

包月幾錢冇公價,囡囡搵開幾多,打個八折都要一萬掛!

靚仔如Kenny,有涵養如海哥,可以收順d;七少系奇芭,如果要佢畀正價,唔好話2345,一個佢都唔會包囉。

好似咸D魔仔之流,如果一個月畀一兩皮包囡(有人會話濕碎),又用得三兩次。以為獨資,原來只系大股東甚至小股東!唔系傻仔系乜

睇完,真係好明,

個囡囡被你包的嗎?如果不是被你包,只是應約放飛機,何以怨言?

又冇損失 ...

引用:
原帖由 drm 於 2014-9-12 18:49 發表

靚仔如Kenny,有涵養如海哥,可以收順d;七少系奇芭,如果要佢畀正價,唔好話2345,一個佢都唔會包囉。

好似咸 ...
魔爺話一晚5Q 重要中出,每月三次 3 x 5 = 15Q, 點計都係幾百蚊

呵呵 ... 包月都有正價?咁,有冇國際標準?

引用:
原帖由 血魔 於 2014-9-12 04:06 發表 前兩天給我5中,放了兩次飛機,終於認痛把她飛了,雖然我知如果接受她那過錯,我還是可以有天能把她做承諾一一對現,包括各項SM,上香.....拍片但......人總有低線.....所以我把她飛了,心情也低落了好幾天 ...
對八十後九十年代鴾k,放飛機其實好平常,有時候唔好將自己睇得太大太重要,就會理解別人的情況,我年輕時也太看得起自己,要求別人也一樣看重我,失了平常心⋯

囡囡都有自己鮥riority,除非你係救過佢黈忖H或老公,都仲可以薑@聲忘本,否則味又係恩客/過客一個

你可能屬於果一類唔討厭黈托plus 可癹展的超友誼朋友,咁又㸃? 你養佢?

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-9-14 15:11 發表 睇完,真係好明,

個囡囡被你包的嗎?如果不是被你包,只是應約放飛機,何以怨言?

又冇損失 ...
魔少有D失落遮。。吴系损失。。。

引用:

好似咸 ...
D哥。。包月而家打五折呀。。包翻个啦。。SORRY, 包翻几个啦。。先ARM D哥。。

引用:
原帖由 Hairy+Potter 於 2014-9-15 15:42 發表

對八十後九十年代鴾k,放飛機其實好平常,有時候唔好將自己睇得太大太重要,就會理解別人的情況,我年輕時也太看得起自己,要求別人也一樣看重我,失了平常心⋯

囡囡都有自己鮥riority,除非你係救過佢 ...
我們且不下結論,我想先聽下魔君講下

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-9-15 16:46 發表

魔少有D失落遮。。吴系损失。。。

又一個公子多情?

引用:

好似咸 ...
做乜燒埋我, 我從來都未試過包女, 我亦包唔起一條女

至於血魔, 如果一個字形容...."屌"

真係好少爺仔, 要是想個世界圍住你轉, 我諗一係就你買起個世界, 一係就你就真心睇過世界

我唔知血魔講果兩個會諗起既兄弟, 實際係點同女相處
真係比個心人地, 定係只係諗住扑多幾多次? 男材女貌定係癩蛤蟆想吃天鵝肉?

學志明與春嬌講"出得薯獢A預謚捸I呢洁A唔係你撞
到佢,就係佢撞到你謚捸I成世流流長,總會愛上幾個人渣
既"

又講返轉頭, 以為付出左好多, 其實講到尾都只係一堆紙蟀[咋

無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 10# 的帖子

其b,想来是自已做错了,不知不觉跟她谈"心"  结果,自已认真就]了,
事前峖蒂o要钱,我都给了,不多才8000人仔
结果要她出来应约时,给她放鮸鞳A所以才很失落

其b我是明的,你给人感觉是,可取可求,结果她有其他job 就先接,回来才please 你,情G就好像月租都已r有了,接多臚攳瓷AN赚多穨a
是自已傻,试下,如果我不事前给钱,每次摮惕痝给3,4千,包,被放鮸颽O其他人
------------------------------------------------

引用:
原帖由 血魔 於 2014-9-18 10:59 發表
其b,想来是自已做错了,不知不觉跟她谈"心"  结果,自已认真就]了,
结果要她出来应约&# ...
負面情緒太大, 你換過角度諗, 人地可能更怕得失你呢個可以預比既客人呢

當然你張8000人仔, 等同於談"心", 那你就是對的

你看到長年有固定伴侶的兄弟, 那個是對女人不好的?

回復 14# 的帖子

对女孩,自问真的不差,没骗过她们一句,其b可能;骗了更好
要钱,有钱,还是预附
对她们承诺,基本没有不b现的,

所以才失望,没事,换蘑井来看,其b,真的是a野了

引用:
原帖由 血魔 於 2014-9-18 12:17 發表
对女孩,自问真的不差,没骗过她们一句,其b可能;骗了更好
要钱,有钱,还是预附
对她们承诺,基本没有不b஑ ...
如果喜歡
加點浪漫, 加點驚喜
如果不喜歡
剩扑次次清最少負擔

引用:
不用太伤感…有時觉得你对囡囡太好,不愿拒绝人…
真是爱你的,才多穨諰鞢C不爱你的,当自己的一罋s食。千万别多给…我们赚钱也辛苦的
其b魔兄知道那些囡囡是真爱你的,只是有时有礞@鈺◇@……

",只是有时有礞@鈺◇@……"....這句可圈可點!

Jack 兄真是看透世情!

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-9-19 13:18 發表
",只是有时有礞@鈺◇@……"....這句可圈可點!

Jack 兄真是看透世情!
臚H觉得囡囡有很多,要找爱我多过我爱她的才行,试一二次就知囡囡爱不爱自己了,如不然,花再多精也枉然…
虽然我也想找女神,但今世人有爱我多过我爱她的kim我知足了…

不过…最近v了臚k文员,不爱打扮,不要名牌……只爱我…有空给七少看下。

也许有一天能与他们騑N真的知足了……

[quote]原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-9-19 17:06 發表

臚H觉得囡囡有很多,要找爱我多过我爱她的才行....。。。。这点我最赞成。。也是我现在的情况。。

JACK哥想要KIM同新女友一起服侍你甘就要向七公请教啦。。多个女友的朋友看得多。。但要两个女友一起服侍的我就只看过七公能做到。。。

回復 19# 的帖子

好佩服你们

引用:
哦,原來如此,俾了預付款,佳人不應約

To my knowledge, 借錢俾人有得回收機率好低,不論男女,不宜獨怪佳人

有好多後續既處理方式 ,你懂得如何決定的.

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-9-19 17:11 發表
[quote]原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-9-19 17:06 發表

臚H觉得囡囡有很多,要找爱我多过我爱她的才行....。。。。这穨痝&# ...
新女友没问题,要如何哄好kim是难题

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-9-22 09:24 發表

呵呵,你有辦法的

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-9-22 09:24 發表

你的生日就是最好的大團圓日子!你就用一句 "Torn between 2 lovers!"

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。