推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[建議] 一肚火之 銅鑼灣海洋

一肚火之 銅鑼灣海洋

先希望咁多位師兄2015年 , 開開心心. 精精神神.
唔知大家有冇去過呢間野, 一上到去呢間野係個設計係比較黑暗同埋 格音真係比較 唔掂.
上到去沖個涼, 訓低, 等技師進來, 好了,辛辛苦苦 等左三個字 , 有個高高地既技師叫做 玲_ .
如事姐,我就ENJOY 2014 拉尾一日, 開開心心咁渡過.

點知呢個技師 , 不停出出入入門口, 不限 10 獲. 又要講電話,又要打WHATSPPS, 本身經已火火地, 不過算啦, 可能客多.
按按我就奇怪, 點解會有BB仔既哭叫? 我細問他之下,他說有朋友來香港玩幾天, 上來探望他.OK 無咩問題. 呢D人知常情,可以接受.
雖然說係可以接受.但係個BB 一哭哭左1個鐘, 唔停 NON STOP 咁. 我心都開始煩躁起黎.
之後 呢個咁既 技師 , 問我要不要"雙按". 我問他什麼收費, 他說要出多一份錢, 我說有點費, 因為不用做PART1,
他之後說-$100, 好! 算 , 見你咁既要求, 出黎SOFT  , 比錢唔係問題. 當比錢BB仔買野食.
入到黎,佢就抱埋個BB仔入黎同我做PART 2, 我當時口說,我叫他把BB仔抱出去,不要抱進來.

因為個BB仔不停係到講野,牙牙學語咁,我係完全唔集中,  跟住 技師說不可以抱出去.因為BB仔一定要睇實.

我真心問各師兄. 你同你女朋友做愛/同老婆大戰, 你有個BB仔係到哭 ,你地會點? 我出黎玩咁耐, 無見過個場會有BB仔,真係吹帳.
你有BB仔唔緊要, 唔好攪到D客人
.

跟住做完之後 我同呢個技師講.當時我先表明,錢,我是一定會比足.問題令到我好唔開心, 技師說他不是在這裡掛牌.他是我的朋友.

我跟他說: 這個完全沒有服務給到我, 你確定你要收 足全數嗎? . 他說是
在說BB的媽媽,PART2 只搖了我幾下. 什麼都沒有做.

之後我奮怒地說: 好, 錢我一定會比! 因為講好左.  不過你地的服務 真的 屎.

----------------------------

題外話: 前幾個月都有上過黎,呢間野不嬲都係賣人情味.老闆娘亦幾好人. 但係真係 一代不如一代.

大家點睇呢件事,各師兄,自己汁生.

引用:
原帖由 sammyauyeung 於 2014-12-31 19:36 發表
是否波斯富街海洋坊?
沒錯!!

真係火都黎埋!!

當 自 己 當 黑 囉

我上兩個月開始,已經無去樓上 SPA,因不想不歡而散 。現時去樓上 SPA,由入門口至走人,大約 80-90 分鐘 ,都要六百個大洋 (按摩 + tips) ,尖沙咀加多五十 。現時回歸 USB 個體戶,明碼實價,又足鍾 ,只是裝潢無樓上 SPA好。

相關搜索目錄: SPA

去5百多環境好的桑拿仲好,有得食有得蒸,技師都係30樓上,相差都不大

引用:
原帖由 粉紅的 22014-2-31 8:5 發表
接希望咁多位師兄2015年 , 開開心心. 精精這。神神.
唔知大家有冇去過呢間野, 一上到去呢間野係個設計係比較黑暗同埋 格音真係比較 唔掂.
上到去沖個涼, 訓低, 等技師進來, 好了,辛辛苦苦 等左三個字 , 有個高高地既技 ...
如果我遇上呢種情況會馬上止蝕, cut 鐘
走人,無可奈何放低最消費當跌錢都要,
一來,有BB係度你唔會静心休息,無mood,
二來,係大廳探班你管唔到,但帶B入房望住
按骨絕不應該,人在按 天在看,過意不去...
再者,人黑起上來無得預,不幸咁琱丰鞢A
傳媒有case 做,你有機會接受尊訪同見報:

" 骨友重口味,雙飛唔夠,
     按母女骨,今日提堂"

你D敵人會來電笑笑口問候你;
你D朋友會來電關心你順便姘q話地址。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2015-1-2 15:19 發表

按骨絕不應該,人在按 天在看,過意 ...
師兄請指教母女骨係衰邊飯?

樓主認同你的諗法....真係會好煩.....但如果佢個朋友雙按再鮮人奶比你, 你點睇???

我認為 , 此行為絕對唔要得.

這討論區好多兄弟 經已係人 地老豆.
你自己會唔會比個BB仔去睇呢D野?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2015-1-2 15:19 發表

按骨絕不應該,人在按 天在看,過意 ...
唔緊要架啦! 問題佢間野真係出晒事.
上黎都係想題番咁多位師兄弟唔好中招姐.記者都係人.加上呢D野經已無晒新聞價值, 佢都講到明個個係佢朋友,又真係吹佢唔帳.問題個手法有問題姐.

條女,擺明想幫個朋友搵D外快, 仲順便抱埋個BB入黎睇住 請問結果師兄你比左幾多果個人母$? 150-100=50 定係200-100=100?
2014年最後一骨搞到咁樣,真係深表同情, 下次應該去番D熟場,廢事影響心情

引用:
原帖由 kwokkc 於 2015-1-2 13:41 發表
去5百多環境好的桑拿仲好,有得食有得蒸,技師都係30樓上,相差都不大
師兄,五百多黈嵼ㄚ蛈釦r?推介下俾小弟可以吗?

當然不是指開大啦,如龍濤閣,麗晶不開大都是差不多,環境都唔太差

引用:
原帖由 前田優次 於 2015-1-3 00:59 發表
條女,擺明想幫個朋友搵D外快, 仲順便抱埋個BB入黎睇住 請問結果師兄你比左幾多果個人母$? 150-100=50 定係200-100=100?
2014年最後一骨搞到咁樣,真係深表同情, 下次應該去番D熟場,廢事影響心情
我唔想打晒價錢出黎啦, 油費 $200 囉~ 只可以咁講.
講真如果真的要按鐘,都係一樣價錢. 呢D場唔賣服務可以賣咩?如果連服務 都無埋, 呢行真係比呢D技師害死!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。