推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

60 123
發新話題

[檔案] 中環Summer Spa

中環Summer Spa

很久沒去中環按摩,今回,我從前在大場認識的
Cindy,通知我往她近日新張的Summer Spa, 也和我几年前
去過的另一中環店一樣是在閣麟街,於是我走一轉。從地青出口
步行,經中環街市旁的域多利皇后街,橫過皇后大道中,到半山電梯底下,
閣麟街和士丹利街交界,閣麟街9-11號,乘電梯到4楼,就是Summer Spa(4台廣告有地圖顯示功能)。
此店雖然不算很大,但簇新裝修很雅緻,環境新淨舒適。牆紙
美觀,房門用料有質素。有三間寬敞按摩房,各房內都有空間充裕
的淋浴間。我主要觀察和體驗過我享用的中間的一間房,但综合
了照片的顯示,可見房內除按摩床外,掛了金色的窗布,備有紫色的
沙Y椅和墊腳凳,白色抽菮恲d,香薰座和盆栽。其中一間房有踩背架。
設備完善,可見主持人為不削減房間和客廳的舒適和空間感而不圖設
第四間房,寧可只三間。

相關搜索目錄: SPA 裝修 香薰 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
God's mill grinds slow but sure.

我所做的技師叫jenny,後生樣子甜美,笑容親切和有禮。
原來出自尖東大場,手法可剛亦柔,位準,也十分健談,
有時候亦N逗人開心,態度好。到了較溫馨的時候,不急
不過激,令人既輕鬆亦舒暢,我反轉身後还可近矩離觀賞她的
事業線哩。Jenny並介紹我她的同事Nikki,後來在廣告網站
看到她長髮,瓜子臉和纖身型的相。

按完後出房,就和另一位技師吹水。Connie这位靓女也曾在大場和中環
其它店做,稍鬈曲的頭髮,有種風情。

相關搜索目錄: 廣告
God's mill grinds slow but sure.

这店鐘錢價錢是中環公價,主要由60分鐘$398起,詳情見廣告
網站。因租金高企,比尖沙咀及港島其它區貴,但我覺得因環境和服務都好,也值得試試。

Won...Won
有時間都要走一轉

Thanks brother

thanks brother 早兩日試左, 等陣出報告

引用:
原帖由 mixmakelove 於 2015-2-7 11:13 發表
thanks brother 早兩日試左, 等陣出報告
Connie先排話師兄你仲未做到佢
不知而家做左未尼?

Hi 貓兄 久仰 仲未, 好掛住佢女神 級 笑容同骨技, 果度長駐果幾個未Dup 曬仲有part time.

之前試左Nikki,你試過未?
果次佢之前dup左個超受力既客, 之後即刻dup 我, 話手軟得番6成 但都仲夠力DUP我 (小弟受底,但都受力, 對腳試過有師傅推到 舉白旗要換人推 果隻) 完全收貨

Dup完仲試左虖攎鬼佬都連黎幾日既殺手. 到我舉白旗投降.
如果你鍾意野馬技師可以試下

裝修得好靚

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 mixmakelove 於 2015-2-8 02:19 發表
Hi 貓兄 久仰 仲未, 好掛住佢女神 級 笑容同骨技, 果度長駐果幾個未Dup 曬仲有part time.

之前試左Nikki,你試過未?
果次佢之前dup左個超受力既客, 之後即刻dup 我, 話手軟得番6成 但都仲夠力DUP我 (小弟受底 ...
Connie力邀我试下她手骨,今天试過,
幾掂,有力,位準,令我鬆馳,推油亦見工夫,
到溫柔的時間有心、用心,有驚喜,令我難忘。
另外,你做過的nikki在廣告站換了相,影得几正。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Nikki 真人堅心胸廣闊,不過佢鍾意dup 鬼佬有時走場,難book
今日身痕打去問都唔得閒

nikki looks so pretty, how old is she around?

樣ok,手骨都ok, 環境新非常ok,但part 2只有佢動,你唔使動,亦冇得動答案係:中環比較緊係咁wor,仲問我係咪好失望。ok我見識少,放低700走。冇下次

回復 11# 的帖子

心胸廣唔廣闊就真係唔知,係唔係廣告照咁更加唔知,封到上脛+條C褲就有, 骨齡冇咁多位師兄耐,真係少見識呢D高窸

引用:
原帖由 highpower 於 2015-3-4 21:50 發表
心胸廣唔廣闊就真係唔知,係唔係廣告照咁更加唔知,封到上脛+條C褲就有, 骨齡冇咁多位師兄耐,真係少見識呢D高窸
師兄你又怎知你骨龄沒这题內的其他師兄耐,
可能你都係按骨經驗豐富呢。
可能你係電预了这位技師,而Y覺她衣著非如你所期望。
我只和她淺談過一次,还未做過他,这里連你說的,
对她評語有好有差,有參考價值。

回復 15# 的帖子

有幸見過貓兄真身幾次,亦敬佩貓兄公道持平,今日好超,放工見就在公司附近,又見相片及各位評得不錯,決定一試,我自問是一個合理亦大方付出的人,但今日真是第一次遇見呢D情況,佢又唔係R貼士飛鐘那些,按得亦真的認真到位,問題就係part2你只能隔幾層衣探索,唔好話手動,眼看都咪指意有,最經典係問我: 你係咪冇乜感覺,中環睇得緊D係咁架,你係咪好失望呀?。。。90分鐘498+200大佬你話摸住你冷冰冰硬硬的兩pat野可以有乜感覺,可以有幾開心?可能我冇茼悁,唔似上等人,所以在這些高檔埸得唔到如C兄般熱情招待。又或者我見識少,呢D高檔埸已升華到神交境界

谢谢你認同和讚許我。咦,你見過我几次?不會弄錯
别人吧?如真是我,不知在哪場?在廳,我一般都少講
野和细\,師兄,我都想見到你啊。

哈哈,我獨行俠—名,低調低調,在廰,在休息室,甚至吃住家飯也試過,是囡囡同我講先知係貓兄

回復 18# 的帖子

你做左邊個技師咁特別招呼 ?

C兄,唔使開名, 你留心看留言就會知道。

回復 14# 的帖子

師兄,Nikki 我早排都試過,整體不錯……泊2就一向講彩數同互動,我上次都可以接受……

環境真係正, 比多小小試下冇問題.

回復 21# 的帖子

咁你好采,我中伏lor,希望其他C兄都同你—樣好采數

回復 23# 的帖子

希望你下次骨運好D啦!

有時真係睇你好唔好彩
下次食好D補反

60 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。