推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 懷疑老婆出事,點解決?

保險係好需要應酬鵀瘛~,又因為要見人見客,個個都要執到好四正,你問你老婆係咪好危險?我答你一定係,尤其佢平靜左幾年,又出唻見番個花花世界,又見到d西裝骨骨有型有款翵k人,只要有人睇中佢埋佢身就成事ga la......睇你講d蛛絲馬跡,佢多數同人開始左T係,你亦都吾洗呃自己,相信直覺啦.....你唯有盡早同佢傾掂佢,可以儭隉A叫佢轉行啦

相關搜索目錄: 保險

睇下你點睇啦~忍唔到咪分囉~如果你想維持關係就各有各玩,識返屋企就得,呢屭ぇY而家呢個社會太平常喇

引用:
原帖由 翠巒 於 2015-3-10 00:49 發表
飲醉如果俾人屌埋, 點會抬佢番屋企呀? 唔通真係博打交咩?
保險要著到咁好正常, 其他野唔講, 你地關係一定出左問題.
你可以平心靜氣咁問佢點解要扮鰜峊, 當然唔好話俾佢聽你有偷睇個電話.
有得傾就傾, 冇得傾試下 ...

師兄,

我覺得cdboby[帖21め的建議,可考慮。

我認為重要的是要知道真相。

正所謂:「捉賊要拿贓⋯⋯」

如果大家俾女友或老婆問:「你外面係唔係有第二個女人?或你係有冇同佢上過床?(而我又真係有,我也會一定死口唔認。有D洁A一定唔認得。如果佢有證據,講完上面果句,就會姻瓴琤X黎要你解釋。如果佢無,只是試你,而你又認驉C咁你咪扑鱈Y地。」

先要在此講對不起,以下問題及用詞比較敏感。

我承認在中國人社會,呢D事,女人比男人更要面。你可想想,一個女人如果俾外人、親戚及父母知道紅杏出牆(如果人親戚朋友知道,講得好聽,就叫紅杏出牆。講得唔好聽,真係比人叫淫婦、勾佬等,指指點點。父母甚樣面對親戚朋友。)

如果你在冇證據之下咁問,好黿〞p底下,就對你講,你諗鬙h邊呀!最壞情況下是,「痴線!我係你老婆黎加,加陣你當我係咩人?」,就算佢係有,無證據都被反客為主。

總之,先搜集資料及證據,了解真相。(cdboby也是其中之一個方法)。如果冇洢}心安,但如果不幸的發生了,在她不肯承認的情況鵅A才拿出證據,平心靜氣,兩個人再傾。大家都明白,「面係人地俾,假就⋯⋯」。先搜證吧,再決定點做。

引用:
原帖由 王子基 於 2015-3-10 10:01 發表 Iphone機有得裝?
如果用iphone 就簡單啦,用find my phone就知你老婆所在位置!而且免費的!唔知點裝或點用就PM我啦!
Btw,我都有師兄類似經驗,老婆早一年時經常話ot,但我用find my phone知道佢去佐卡啦0k,所以我扮唔知,然後開始對佢好D,再在一個浪漫環境下話曾經有人在卡拉0K撞見佢,問她為何扼我,原來她很悶,話我冇時間陪佢,結果我應承佢陪佢多齱A直到現在,她再冇扼我,溝通係好重要,在事情變壞位之前,對佢好齱A等佢回心轉意!

引用:
原帖由 翠巒 於 2015-3-10 10:53 發表 屌你! 唔好諗住搞埋呢D野啦!就算俾你睇到佢鷰essage, 你又可以點呢? 即刻打鳩佢? 但係冇解決過問題.相反, 你俾老婆識穿左, 即離婚.
我唔信佢會同我離婚,我亦都唔想離婚,我仲feel到大家好愛大家只係好憎佢做咩要呃住我。同時我又想知到底老婆同個咩人傾whatsapp,係咪男呢?如果係,到底個男咩樣,我好想知到底咩人仲會吸引到我老婆

引用:
原帖由 pk1977 於 2015-3-10 10:58 發表 保險係好需要應酬鵀瘛~,又因為要見人見客,個個都要執到好四正,你問你老婆係咪好危險?我答你一定係,尤其佢平靜左幾年,又出唻見番個花花世界,又見到d西裝骨骨有型有款翵k人,只要有人睇中佢埋佢身就成事ga la ...
早排佢話想轉做倫敦金,因為佢身邊既朋友一個搵6到1x萬,不過佢D朋友叫佢唔好轉住,市唔好,所以繼續保險,其實我完全唔識金融既野,佢都唔曉!

咁我係另一個討論區問過,原來倫敦金果D女人搵咁多都係做果味野,即係哂9氣!我渣車渣足成個月頂多2皮野,有咩可能你咁易搵到10萬一個月,好啦佢打消做金既念頭,但叫佢辭工佢又唔肯住。
一來未搵到工,二來有D客係跟緊,唔係話辭就辭到!
所以我都好無奈!

引用:
原帖由 kktak 於 2015-3-10 13:08 發表 如果用iphone 就簡單啦,用find my phone就知你老婆所在位置!而且免費的!唔知點裝或點用就PM我啦!Btw,我都有師兄類似經驗,老婆早一年時經常話ot,但我用find my phone知道佢去佐卡啦0k,所以我扮唔知,然後 ...
你教定我都好,以避不時之需

倫敦金=金融雞,我入行十幾年,見過唔少,外匯雞金融雞地產雞

引用:
原帖由 王子基 於 2015-3-10 13:45 發表
我唔信佢會同我離婚,我亦都唔想離婚,我仲feel到大家好愛大家只係好憎佢做咩要呃住我。同時我又想知到底老婆同個咩人傾whatsapp,係咪男呢?如果係,到底個男咩樣,我好想知到底咩人仲會吸引到我老婆
屌, 咪係囉, 你又唔係想離婚.
佢就係知你會搞佢電話, 所以至delete D message. 你仲走去裝spyware搞佢電話, 俾佢知道一定衰緊.
你要搞清楚, 俾你知道係男人又點? 俾你知道佢劉德華咁嚗豸S點? 你改變唔到個事實.
而我肯撚定, 你老婆知你搞佢電話一定冇得L!
你係男人, 你係要解決問題, 唔係要製造更多問題.
你咁鴭坋, 我開始會明白你老婆點解會有咁翵M擇.

打從佢做保險果日開始,你倆是兩個世界的人了,佢日日見到D將全副身家放晒上身的同事,你就牛记凹记,比著你N礡H算吧啦,忍得幾耐得幾耐

引用:
原帖由 翠巒 於 2015-3-10 14:19 發表 屌, 咪係囉, 你又唔係想離婚.佢就係知你會搞佢電話, 所以至delete D message. 你仲走去裝spyware搞佢電話, 俾佢知道一定衰緊.你要搞清楚, 俾你知道係男人又點? 俾你知道佢劉德華咁嚗豸S點? 你改變唔到個事實. ...
真係世界變…宜家真係男女平等,面對咁既事男人仲要忍

ching,我知你好愛你老婆,亦唔想離婚,我亦冇諗著或有資格去教人分妻,只係覺得有d野應該查清楚,如果唔係成世都有野係個心到,而且萬一你老婆出面係有男人既,每晚訓係你隔離果個都有同第個咁訓既,比著我一定容忍唔到自己女人既肉體比其他男人佔據,唔好怪我把口,我覺得呢d女人同雞冇分別,唔係話ching你老婆,至於點做係ching你決定

引用:
原帖由 王子基 於 2015-3-10 13:52 發表
你教定我都好,以避不時之需
find my iphone教學

http://appleuser.com/2014/05/10/find-my-iphone/

CHING
有咩就開門見山同你老婆講 唔掂傾到掂
保險呢行好多狗公
而且呢行好多o靚妹為左賺多D而"開床單"

算啦....現實殘酷....

用iPhone顄ind my phone, 在此case係冇用鵅C原因是:
1)其實此程式是有誤差範圍(大約係幾多,自己用iPad 及iphone都可試出來,呢度唔講了)。

2)是就算是俾你係check到你老婆係酒店。但佢同你講,佢係酒店cafe 同客傾單或同同事食飯或下午餐,你都冇佢乎。

另外,現在大部分spy app 都有隱藏功能,只要唔係當場斷正,安裝完成就冇事 ( No Risk, No Gain。這就是事實。要知真相,總伴隨著風險。警察查案都伴隨著風險La)。

因為,就算你老婆項蛦▽鷑什搷A,為何有咁鮢oftware或app. 咪話我唔知哦,姥巴誘U,咩apps黎?如果佢再追問你,你咪反問反佢:「係咪你係公司放低部機做炷肊峖菑v唔知係邊度唔覺意放低鰴▽驉A俾人搞個部機黎,自己唔知呀?(唔知係邊度是要試佢有冇心虛,這時要留意佢眼神、表情及應對。)」

最後,都係有對話記錄最實際就知真相。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 王子基 於 2015-3-10 17:55 發表

真係世界變…宜家真係男女平等,面對咁既事男人仲要忍
如果你係要玩踢爆, 你洗乜裝spyware姐? 你趁佢沖涼, 見佢online, 即衝入去咪得囉?
咁咪唔洗忍囉!
問題係你想唔想去挽救!
其實呢單野主角係唔係你?

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20150311/53518701

引用:
原帖由 翠巒 於 2015-3-11 14:29 發表 如果你係要玩踢爆, 你洗乜裝spyware姐? 你趁佢沖涼, 見佢online, 即衝入去咪得囉?咁咪唔洗忍囉!問題係你想唔想去挽救!其實呢單野主角係唔係你?http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/2015031 ...
應該係,睇樓主依兩日有無出現就知!

呢個人妻幾正quote]原帖由 翠巒 於 2015-3-11 14:29 發表

如果你係要玩踢爆, 你洗乜裝spyware姐? 你趁佢沖涼, 見佢online, 即衝入去咪得囉?
咁咪唔洗忍囉!
問題係你想唔想去挽救!
其實呢單野主角係唔係你?

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/2015031 ... [/quote]

ching,進展如何

你要諗清楚,如果想一齊就傾傾啦,如果諗住冇可能再一齊咁就要應斷就斷,不斷就亂

holala...有一奇想....
ching 會唔會曲線地想老婆比人地老細...而開心呢?

引用:
原帖由 hungkm 於 2015-3-10 16:57 發表
打從佢做保險果日開始,你倆是兩個世界的人了,佢日日見到D將全副身家放晒上身的同事,你就牛记凹记,比著你N礡H算吧啦,忍得幾耐得幾耐
講得琚A而家人]真係兩個世界的人,你牛記笠記雲fvan,收入又唔固定又唔多,外觀感已經輸晒。算吧啦!老婆俾人吊完,你除髐葀z上覺得蝕底外,其實在實際中無乜蝕底。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。