推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

58 123
發新話題

[原創] 秋之樂老板娘

秋之樂老板娘

話說我上星期12:00左右上去,我知甘早一定少女,老板娘比左一個我睇,
大約35左右 ,我話唔啱有無其他,佢立刻黑面話無 ,我話甘下次,
佢話下次無得睇 ,我走出去等life,佢仲開門同我頭先飲(靜)d水潑去牆身 ,
然後大力關門, 態度可以衰到甘,請都唔去!!!!!!!!!11111

哈哈,琚A12點的少女仲發咁夢,c兄係果日第一個上來的客,潑水係希望唔好整日都咁黑。
c兄第一次上來,無book定邊個,12點個時間係無的睇。
祝c兄其他地方好運

上個月約了佳麗早到,便坐在梳化等她,見有個客入來話要返上次那位技師,老闆娘問是什麼名字?他話不記得,請他形容下,他卻說不如逐個看看,又話只做60分鐘,又話要水療房做spa,其實上來只為了看女吧!
這情況近年在其他場也常見,客人逐個技師睇完,一句「下次先!」就閃,又會去其他場再睇吧。將心比心,她們也有感受,態度可以影響態度。

我會覺得我們是客人是消費者,也要懂玩得明智,想玩得稱心開心也要先做下功課,先了解那時段去才會有較多選擇。至於秋ソ樂,不用請我都會繼續去

相關搜索目錄: SPA 水療 功課

回復 2# 的帖子

去玩都一定會選擇啊!
而我說係態度,你做生意我出來求開心,
唔啱下次睇過啦!一句好簡單,
第一次上來又点開名,開名唔啱更衰,
希望去玩都開心d

回復 4# 的帖子

ching 秋樂以間spa..我都去過好多次..
我都係成日都無幫襯睇唔岩...
但未試過比主持人黑面....
每次主持人對我禮貌都好好.. 任得我坐係sofa 到慢慢飲水睇電視tim

相關搜索目錄: SPA

回復 3# 的帖子

有2次,有師兄上來,例牌問下有無相熟技師,
佢話無,可否先看看,當然可以啦!
咁咪帶佢入房等睇,點知佢話唔入住,睇琤,
叫釂づぁX黎比佢睇,幾老尷,囡囡都有尊嚴謘I
跟住話想入休息室睇 真無言。
其實你係房,睇左兩三個唔琚A咪講聲唔好意思,
遲蠷允L囉!搞到好似金魚釭咩!

回復 4# 的帖子

我们成日都讲出来玩,先要尊重人,人地才尊重你。

去街市買生果一樣,如果個個生果新鮮多汁好味,揀係浪費自己時間(不要說尊不尊重); 但這行爛生果太多,又沒有明碼實價,更沒有監管(雖然這也可以說是這玩意的樂趣), 未入房前不小心選擇,只是拿自己的時間和金錢開玩笑。 你越不透明,越不比客選擇,評級自然越低。與其撥水bang門發洩,何不想想如何改善自家BG質素,想想了解下人客花了時間揀不落手的失望?
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 我很認同 2015-6-9 08:57
  • 水流柴 威望 +31 我很認同 2015-6-9 08:57
  • 水流柴 金錢 +31 我很認同 2015-6-9 08:57

不評價正確與否; 但欣賞其誠實直認的態度; 不容易啊!

我之前也沒有上過秋之樂, 但看後我反而想上去.  單單看看主持人也值得!
引用:
原帖由 Mia33 於 2015-6-8 15:47 發表
哈哈,啱,12點的少女仲發咁夢,c兄係果日第一個上來的客,潑水係希望唔好整日都咁黑。
c兄第一次上來,無book定邊個,12點個時間係無的睇。
祝c兄其他地方好運

引用:
原帖由 IDD007 於 2015-6-9 08:47 發表
去街市買生果一樣,如果個個生果新鮮多汁好味,揀係浪費自己時間(不要說尊不尊重); 但這行爛生果太多,又沒有明碼實價,更沒有監管(雖然這也可以說是這玩意的樂趣), 未入房前不小心選擇,只是拿自己的時間和金錢開玩 ...
好同意c-hing的說法,有咩可能唔選擇,你比個50歲都要咩

上面有c-hing話先尊重人,
請你睇清楚我在房中只睇有一個,係一個,
甘己經甘,我又無講乜,唔明點叫尊重囉!
我只係講出事實,老闆娘都認係有啦!
又撥水又bang門,真係太過份我先寫,
去一樓一就会bang門,撥水真係第一次

對於上來幫襯的客同上來支持的朋友,
我都會努力做到最好,盡量介紹琱葽N的女仔,
對於從來無幫襯過的c兄你,
我都介紹你去一個地方玩,2年前的東莞。
唔係你想將女仔比如成乜都得,
人唔係一樣野,人係有感覺的。

[quote]原帖由 sonicau 於 2015-6-9 09:39 發表
不評價正確與否; 但欣賞其誠實直認的態度; 不容易啊!

我之前也沒有上過秋之樂, 但看後我反而想上去.  單單看看主持人也值得!

哈哈,c兄上來的時候通知聲,我好打扮打扮哈哈

回復 11# 的帖子

你又唔好誤會,我無話你,
我淨講我所見的兩位師兄所為。

至於你單事件,我無見無得評。
又不是法官,誰對誰錯只有你們知。

引用:
原帖由 on1314 於 2015-6-9 10:26 發表
上面有c-hing話先尊重人,
請你睇清楚我在房中只睇有一個,係一個,
甘己經甘,我又無講乜,唔明點叫尊重囉!
我只係講出事實,老闆娘都認係有啦!
又撥水又bang門,真係太過份我先寫,
去一樓一就会bang門,撥水真係 ...
其實c hing 老闆娘都有係以度解釋比你聽..
"c兄係果日第一個上來的客,潑水係希望唔好整日都咁黑。"
以個係佢地既習俗或者講係一種風水啦..
..以唔係對ching 發脾氣~__~  做得佢地以行..唔可以唔信以D 的~__~

秋之樂我都上過去齋坐唔少次, 又從未遇過黑面對待,
Ching 可以激到老閭娘咁火, 或者真係timing問題
anyway, 呢間唔啱去第二間囉, 無謂勞氣
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 我很認同 2015-6-9 11:54
  • 水流柴 威望 +31 我很認同 2015-6-9 11:54
  • 水流柴 金錢 +31 我很認同 2015-6-9 11:54

回復 1# 的帖子

C Hing,你說的不是事實的全部,有D無講
要人同情,請說清楚.

柴哥出來講下意見丫,一味背後加分,唔使咁鬼鼠

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2015-6-9 12:10 發表 C Hing,你說的不是事實的全部,有D無講要人同情,請說清楚.
你以為自己知道事實的全部嗎? 請你又搞清楚先好講啦!以免引發不必要的誤會!

師兄唔好勞氣啦,相信老闆娘潑水只係習俗而唔係針對你。始終做老闆唔多唔少都會有D呢D奇怪習俗,你就唔好放係心上面啦。另外為免誤會,咪等客人走左先再潑(當然希望老闆娘以後都唔洗再做呢個動作啦)。

回復 19# 的帖子

c hing 應在做FBI

回復 18# 的帖子

Ken兄,好個∼鬼鼠字眼,爽! 哈哈 ! 小的祗剛路過,實非當事人,更不在場!亦無Ken兄的豐富經驗比喻,只能在某D師兄論據中加點支持其觀點罷了! 在此謝過,哈哈……!

引用:
原帖由 etpooh 於 2015-6-9 11:11 發表

其實c hing 老闆娘都有係以度解釋比你聽..
"c兄係果日第一個上來的客,潑水係希望唔好整日都咁黑。"
以個係佢地既習俗或者講係一種風水啦..
..以唔係對ching 發脾氣~__~  做得佢地以行..唔可以唔信以D 的~__~
咁都得 !

回復 22# 的帖子

哈哈柴兄言重了,只是覺得柴兄只加分,又沒有個人見解 莫怪

回復 24# 的帖子

如果加分都中鎗,能怪誰啊 ! 哈哈!

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。