推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

58 123
發新話題

[原創] 秋之樂老板娘

引用:
原帖由 ivan99 於 2015-6-13 22:33 發表
其实当事人只是睇过一个,不是个个技師都看过,我明白做老板有難處,佢可以等客人入电梯再潑未遲
絕對係重點。

呢度好多貼文似乎刻意將重心轉移,對開post的師兄好唔公道。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 tungpo 於 2015-6-15 14:04 發表

絕對係重點。

呢度好多貼文似乎刻意將重心轉移,對開post的師兄好唔公道。
雖然呢種情況一定唔会發生在我身上,因我揼骨係從一而終,但我以事論事。
本帖最近評分記錄

回復 51# 的帖子

可惜,君不見昔日眾多師兄參與對事而發言討論,近者鮮矣! 究其魑魅魍魉多,實非討論區之福。 今者,淪為個别場主的報訊區! 師兄莫動氣,正所謂此地不留人,自有留人處∼討論區何其多也……哈哈!
本帖最近評分記錄
  • 天上星 金錢 +31 我很認同 2015-6-15 15:32
  • 天上星 威望 +31 我很認同 2015-6-15 15:32
  • 天上星 體力 +31 我很認同 2015-6-15 15:32

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-6-15 14:52 發表
可惜,君不見昔日眾多師兄參與對事而發言討論,近者鮮矣! 究其魑魅魍魉多,實非討論區之福。 今者,淪為個别場主的報訊區! 師兄莫動氣,正所謂此地不留人,自有留人處∼討論區何其多也……哈哈!
每一个討論區都有存在价值,亦有高低潮,就算个别場主報訊區,只要不太誇張亦冇妨,な告亦当資訊参考。
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +31 我很認同 2015-6-15 23:05
  • 水流柴 威望 +31 我很認同 2015-6-15 23:05
  • 水流柴 體力 +31 我很認同 2015-6-15 23:05
  • tungpo 金錢 +30 我很認同 2015-6-15 16:06
  • tungpo 威望 +30 我很認同 2015-6-15 16:06
  • tungpo 體力 +30 我很認同 2015-6-15 16:06

咁既服務態度都得

多謝師兄告知唔會上去

引用:
原帖由 ivan99 於 2015-6-13 22:33 發表
其b当事人只是睇过一纂A不是藹獀v都看过,我明白做老板有難處,佢可以等客人入m梯再潑未遲。
好明顯係發脾4不滿啦,
討論區報喜不報憂已係定律,
這事件上如是真相的全部,
場主就有檢討必要,開門做生意唔可以期望個個好客,
尤其這類行業,互聯大行其道,講好就話,唱衰就唔好

好彩係睇一個,睇多一個應該係潑

如果場主去買生果, 揀不上手轉身而走, 生果老闆似足模樣刻意潑水讓面色你看, 還諸多借口是什麼什麼原因, 唔知場主感受又如何呢?

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。