推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

又去咗淫Auntie屋企,見到佢D高踭鞋,忍唔住... (已加Auntie打格相)

........................

師兄~ 對漆皮係咩牌子?  第一行右手邊個對正呀!!
有無auntie 唔打格可以share?? =]

引用:
原帖由 cpcpcp 於 2015-7-27 22:24 發表

師兄,果對係Gucci, 有幾個師兄都鐘意
哈哈~ 咁正?!!
你幾耐去autie 個度一次呀? 有無機會射鞋先? 你Autie 做邊行呀? o的鞋咁淫既?

引用:
原帖由 cpcpcp 於 2015-7-27 22:24 發表

師兄,果對係Gucci, 有幾個師兄都鐘意
唔知點解其他師兄珃就睇到gucci 咁勁!
有冇d autie 相pm share?

引用:
原帖由 cpcpcp 於 2015-7-27 23:31 發表

Auntie 而家唔冼做啦,以前好似做銀行...幾耐去一次真係好難講,但上次去食飯,佢有叫我暑假去教佢個仔游水,唔知係唔係真...
咁正?! 師兄要把握機會啦!!
一陣唔止可以玩autie o的鞋,仲可以玩autie o的bra 同底底!!
可唔可以describe 多d auntie? 期待師兄新相!!

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 cpcpcp 於 2015-7-27 23:31 發表

Auntie 而家唔冼做啦,以前好似做銀行...幾耐去一次真係好難講,但上次去食飯,佢有叫我暑假去教佢個仔游水,唔知係唔係真...
By the way, 淫AUNTIE 應該幾富貴喎~ 咁多貴鞋同首飾~
師兄點識(食) 呀!!

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 cpcpcp 於 2015-7-28 00:21 發表 希望可以玩到佢D鞋啦,佢對腳同腳趾諗起都硬.佢其實係我姐夫個家姐,個仔而家升中二,都同我玩得黎,希望可以再上佢度啦
記得師兄半年前AUNTIE第一個POST (http://forum.xocat2.com/f/viewthread.php?tid=698377), 可惜死圖, 睇唔到AUNTIE 生活照師兄~ AUNTIE 有咩嗜好呀?  投其所好搵多D機會上去啦!AUNTIE D 鞋好似放在間屋入面?  師兄有無機會玩呀?  如果有得獨自留係間屋就正喇係呢, AUNTIE 老公長期在香港嗎?  師兄有無機會食呀, o的三四十女人最有女人味

引用:
原帖由 cpcpcp 於 2015-7-28 17:02 發表

係呀師兄,大半年前係出個post但我自己都M唔返D相.

Auntie 老公係香港做野𠺢,我諗都冇諗過可以食到Auntie啦,太超現實吧 lol
可以玩到佢D鞋,又Share到比大家睇,對我呢個新仔聒縣w經超額完成 ...
師兄~ check pm 呀~ 我們交流下!!

cpcpcp

引用:
原帖由 cpcpcp 於 2015-7-28 17:02 發表

係呀師兄,大半年前係出個post但我自己都M唔返D相.

Auntie 老公係香港做野𠺢,我諗都冇諗過可以食到Auntie啦,太超現實吧 lol
可以玩到佢D鞋,又Share到比大家睇,對我呢個新仔聒縣w經超額完成 ...
send 左去師兄短訊

引用:
原帖由 pen012 於 2015-7-28 20:02 發表

send 左去師兄短訊
希望師兄今個星期仲未去淫AUNTIE 度食飯!!
除左影鞋~ 仲要影多D 淫AUNTIE
順手幫師兄推下POST 加加油 先! 等師兄回來!!

引用:
原帖由 manppp2004 於 2015-7-28 23:29 發表
佢好得WOR, 個樣咁後生, 有冇多D相呀師兄
我都覺得師兄AUNTIE 好得~ 點睇都唔似40幾歲~似30鬆D
另外師兄,第一行左邊對露趾鞋"rene caovilla" 原來都係貴野!! 淫AUNTIE 真係貪靚得黎又捨得買黎著

引用:
原帖由 cpcpcp 於 2015-7-29 00:12 發表

我都覺得佢係會買靚野鴾H,呢D鞋只係一部份,希望可以影多D啦
師兄終於番左黎

師兄的淫AUNTIE POST 長居榜首
可見淫AUNTIE 的魅力

我依稀記得師兄上個POST淫AUNTIE D 腳指好細嫩~ 茶埋腳甲油,淫到出汁

相關搜索目錄:

師兄其實識左淫auntie 幾耐? 記唔記得上左佢屋企幾多次呢

早晨呀各位師兄~~ 期待師兄下次去AUNTIE 度有更多AUNTIE 的Update 同她的淫相

師兄~ CHECK PM

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。