推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

96 1234
發新話題

[上樓骨] 絲襪按摩專家之另類誘惑

絲襪按摩專家之另類誘惑

囡囡茪W性感服裝示人,真係誘惑大增,但我個人比較喜歡囡囡茪W性感OL裝配上性感絲襪,感覺會更加性感特別興奮好唔同,畀人不一樣感覺,而且高質�絲襪,仲會令囡囡�美腿變得更誘人,諗起都開心同有反應!朋友介紹尖咀有位樓上骨,囡囡質素好,有白滑美腿,有傳她以絲襪美腿為客人按摩,真係聽到都已經流晒口水。於是前幾日我終於有時間會一會此囡囡,真的不錯,但佢仲有一門絕技,原來佢係絲襪誘惑�專家,佢工作室堶掖瑹Y各款各樣�絲襪就有幾十套,而且仲有囓憧庣L�絲襪,可以畀客人即買即穿,畀客人荂H唔係N?放心!係畀囡囡荂A但客人埋鰴獢A你可將絲襪點處置都得,極暴力地撕開佢都可以。玩完之後真的很享受囡囡的溫柔,回味無窮,心思思,又有衝動了。愛此道的師兄歡迎pm分享。

本帖最近評分記錄
  • onqqhkboy 體力 +20 讚! 多謝分享。 2015-9-18 07:11
  • onqqhkboy 威望 +20 讚! 多謝分享。 2015-9-18 07:11
  • onqqhkboy 金錢 +20 讚! 多謝分享。 2015-9-18 07:11

好多年前看過一位樓上按的女子的blog說過她的絲襪服務,好像好貴的收費,所以未試過。Bother, 可PM我。

請PM我。Thx,我非常喜歡絲襪。

Very sexy
引用:
原帖由 Z2Z2Z2 於 2015-9-7 03:28 發表 請PM我。Thx,我非常喜歡絲襪。
本帖最近評分記錄
  • qqkanako 體力 +3 多謝分享 2015-9-12 08:34
  • qqkanako 威望 +3 多謝分享 2015-9-12 08:34
  • qqkanako 金錢 +3 多謝分享 2015-9-12 08:34

回復 1# 的帖子

Please pm, thanx.

絲襪似乎睇會大興趣啲,暴力撕開就麻麻

請PM我。Thx,我非常喜歡絲襪。

引用:
原帖由 qqkanako 於 2015-9-3 09:05 發表
囡囡茪W性感服裝示人,真係誘惑大增,但我個人比較喜歡囡囡茪W性感OL裝配上性感絲襪,感覺會更加性感特別興奮好唔同,畀人不一樣感覺,而且高質�絲襪,仲會令囡囡�美腿變得更誘人,諗起都開心同有反 ...
很有性趣,可pM?

Please pm
Thxxx

我又想要, 請pm...thx

我又想要, 請pm...thx

我也很喜歡,請pm

回復 3# 的帖子

昨天去了,她換了漂亮的腳甲油。

係咪茵茵 ?唔係既話pm我..thx

Ching please PM me................thank you

pm please

好正呀!! 絲襪按摩

請PM我PLS .....

Please pm, thanks

pls pm, thx

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 -60 無聊灌水 2015-9-17 06:34
  • 白貓兒 威望 -60 無聊灌水 2015-9-17 06:34
  • 白貓兒 金錢 -60 無聊灌水 2015-9-17 06:34

Please PM...thanks ching

Please pm ,thx for sharing

96 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。