推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

30 12
發新話題

[上樓骨] 其實TST上樓骨應該俾幾多小費呢?

其實TST上樓骨應該俾幾多小費呢?

小弟第一次去呢類型的骨場, (以前都有去過一D大型既手作仔骨場,但都係好耐之前既事), 睇得Post多, 今日心血來潮就去咗TST呢間比較出名既場, 選咗個越南女女E, 第一Part唔錯, 第二Part, 冇乜R  Pat Pat技術, 冇解甲, 唔肯除Bra帶, 申盡手都可以係Tshirt底摸到波, 我亦冇好大力咁, 但係佢就好大力咁chalk令到我有小小痛。之後佢就叫我沖涼冇幫我按頭, 我都ok。後來佢叫我係房裡俾Tips, 我睇文D師兄話2舊, 我就俾兩舊, 佢話呢度要俾3舊。 我亦唔想同佢咬, 最後埋單計數總共俾咗656. 老闆送我出lift, 我就問佢係咪要咁多小費, 佢話服務好如自動飛bra都會既, 但我果個就咩都冇。

其實係咪我唔知價呢?酒店女開大都唔係差好遠。
其實唔係一兩百蚊的問題, 只係唔想俾多也唔想俾少。

相關搜索目錄: 酒店

主人家 都已定下界位
下回 就知糬p價

六百五十幾個大洋換來隔bra打波,大力咁chalk,隨時傷包皮可能。加多五十,上樓上骨可以 BJ ML。
只可說無運行,希望 C Hing 下次食到好野。

引用:
原帖由 who 於 2015-10-30 21:55 發表
小弟第一次去呢類型的骨場, (以前都有去過一D大型既手作仔骨場,但都係好耐之前既事), 睇得Post多, 今日心血來潮就去覾ST呢間比較出名既場, 選鱄荈V南女女E, 第一Part唔錯, 第二Part, 冇乜R  ...
Hi Brother, so sad about your bad experience.

As I have mentioned in another thread, these days, I will not go to USB anymore. Because it is not worth nomatter in service, facilities and size of the place, when compare with Sauna houses in Mongkok. For the price you paid, you can have a good place to rest with noodles and snakes free, 1.5 hour of massage including Open Big in SN, in Mongkok and Jordon. Why spend more in these USB without anything like this .
I love HK

100% agree....
引用:
原帖由 merlot 於 2015-11-2 09:07 發表

Hi Brother, so sad about your bad experience.

As I have mentioned in another thread, these days, I will not go to USB anymore. Because it is not worth nomatter in service, facilities and  ...

Hi Brother,  Sad to hear that but that is not unusual nowadays!  
We all knew that facts however, sometimes we think by the little brother and keep trying in TST.  After that, I have regret! Hopefully, the situation is to be changed better!

回復 1# 的帖子

我應該知師兄所說的E是誰,「佢話呢度要俾3舊」這樣說的確不對!

你们都错係三百起標才對
服務由師父诀定

其实呢个係商业社会,如果今日楼上骨仍然係五步一楼,十步一阁,而sauna比例愈来愈少,説明usb係欢迎过sauna,如果d技師收高小费仍生存,即现实如此,,好似楼价一樣,話贵話贵又有人買,不过太離地,市埸係会調節,我自己俾小费由200到一k都有,俾200随時有,收得一k个D好快轉行.

呢兩年tips真係升得好快,之前+5己經好多,e家+5技師未必講多謝

Ching,我谂喜歡上楼上骨/spa的,鷊Q玩,但又不想太張揚或過份,擺明開大的,並不合適或怕碰到人又唔知繨挭嚏I這種想玩又怕死的小男人,找樓上spa是一種方法。這小男人正是小弟也!
不過,現在给tips,確貴!以前跟鐘錢差不多已話你好,宜家就真係物價上漲,加五好似應該呢!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 iampossible 於 2015-11-2 17:07 發表
Ching,我谂喜歡上楼上骨/spa的,喺想玩,但又不想太張揚或過份,擺明開大的,並不合適或怕碰到人又唔知点解釋!這種想玩又怕死的小男人,找樓上spa是一種方法。這小男人正是小弟也!
不過,現在给 ...
我2000年去天文台道usb,400埋单,我昨日去旺角usb楼上骨,60分,350埋单,唔觉加左好多.

地区唔同,硬件唔同,軟件唔同,好難比較.

引用:
原帖由 iampossible 於 2015-11-2 17:07 發表
Ching,我谂喜歡上楼上骨/spa的,喺想玩,但又不想太張揚或過份,擺明開大的,並不合適或怕碰到人又唔知点解釋!這種想玩又怕死的小男人,找樓上spa是一種方法。這小男人正是小弟也!
不過,現在给 ...
小弟覺得此風不可長,真係做得好或特別付出,比多d係應該,但一律加價就不可以了,年初才有ching討論從100加到200不到2年,點解忽然+5

回復 14# 的帖子

唔好意思,可能寫少幾隻字!小弟想話現在的女女覺得+4/5,好似係好合理呢!

回復 15# 的帖子

「現在的女女覺得+4/5,好似係好合理」

我又不覺有此現象,除非客人要求提供超出原有的服務範疇吧∼

不過,一律給$500小費的大有人在,或許某些是因為面子,要買她們對他大方的美譽呢∼

引用:
原帖由 ivan99 於 2015-11-2 13:01 發表
其b呢蘋Y商痕N,如果今日楼上骨仍然係五步一楼,十步一阁,而sauna比例愈来愈少,説明usb係欢迎过sauna,如果d技師收高小费仍生存,即 ...
Totally agreed. It will be adjusted by the market itself. When you have tried more in SN, that the place is bigger and nicer, free snacks and drinks with steam and sauna baths. More girls can choose, can open big and even BJ in mouth like AV. Which I don't think these USB girls can compete like these, and charge Brothers more than ever
I love HK

引用:
原帖由 merlot 於 2015-11-3 08:54 發表

Totally agreed. It will be adjusted by the market itself. When you have tried more in SN, that the place is bigger and nicer, free snacks and drinks with steam and sauna baths. More girls can choo ...
每个人要求唔同,我以前每次去big  saunsa都係唔食唔飲,一早已自己联絡bg.所以你所講大sauna好處,我一D都唔enjoy.因我多是偷跳,得90分free.

................

tst ,加 5,旺角 加3 ,

引用:
原帖由 piaget 於 2015-11-5 07:48 發表
It really like the cost of housing in HK, going up to the apex !!!!! If you ask me to +5 for BG to HJ for me without extras, I rather do HJ by myself
I love HK

引用:
原帖由 piaget 於 2015-11-5 07:48 發表
我在旺角加0,樓上骨,标价350,埋单350.

個人意見,如果dup得好+hj,+3已經係極限。
如果dup得好+ML,+6/7已經係極限。

2舊
3舊係俾d做得超好既
樓主係咪去m字頭果間?
我blacklist了

引用:
原帖由 drogbamalouda 於 2015-11-8 21:18 發表
2舊
3舊係俾d做得超好既
樓主係咪去m字頭果間?
我blacklist了
我上星期去尖沙咀,服務絕對係我期望以上,我比3佢,佢已經表達非常開心

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。