推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

35 12
發新話題

[建議] 識食一定食人地條女

識食一定食人地條女

我眼中人妻分老同嫩,最正一定係嫩口人妻(25-30歲)穩食建議wechat 好多後生女朋友 超級淫底

話說發現呢個論壇好多同好,中意睇自己女人畀人輪大米,或者食人地條女,其實識玩一定玩人女友,中出,放蕩,口交公廁,前後任x。講真睇住人向自己張床,大大力叼到自己條女出囇水真係好正,我ex就係公廁,基本上兄弟如手足,10個8個砌過我老婆,果個畫面,一試難忘。

有興趣可以交流下wechat「人地女朋友」list
回復 4# 的帖子成熟代表黑lin同埋黑包,
我中意輕熟女,有種少女踏入人妻既味
而且pink pink

引用:
原帖由 Wuacer 於 2015-11-12 10:07 發表
我眼中人妻分老同嫩,最正一定係嫩口人妻(25-30歲)穩食建議wechat 好多後生女朋友 超級淫底

話說發現呢個論壇好多同好,中意睇自己女人畀人輪大米,或者食人地條女,其實識玩一定玩人女友,中出,放蕩,口交 ...
我都有興趣啊

i'd rather like 35-40years old

我都有興趣,不過我覺得人妻如果係2X都仲係後生,無左少少成熟既韻味,30+比較好,
呢度大部份都係有人妻控,我自己人妻就識得多,食到既就無乜幾多個
引用:
原帖由 Wuacer 於 2015-11-12 10:07 發表

話說發現呢個論壇好多同好,中意睇自己女人畀人輪大米,或者食人地條女,其實識玩一定玩人女友,中出,放蕩,口交 ...

師兄pm左你一齊分享下

引用:
原帖由 hk852hk258 於 2015-11-12 11:10 發表
師兄pm左你一齊分享下
我就喜歡2x 多d, 其實佢玩得放和識得男人心理,一樣可以好好玩

人地女朋友

引用:

I enjoy public toilet too

引用:
原帖由 Win9394 於 2015-11-12 11:52 發表
我就喜歡2x 多d, 其實佢玩得放和識得男人心理,一樣可以好好玩
師兄,你估條條女都好似你女友咁正咩,好多女都係去左3字頭先識了解男人既需要架(尤其人妻)

引用:

are you serious? share your ex to your friend?

I totally agree with u

引用:
原帖由 proconsulting 於 2015-11-12 17:26 發表

師兄,你估條條女都好似你女友咁正咩,好多女都係去左3字頭先識了解男人既需要架(尤其人妻)
其實都係睇性格同性經驗

同好交流, 有冇skype?

回復 4# 的帖子

成熟代表黑lin同埋黑包,
我中意輕熟女,有種少女踏入人妻既味
而且pink pink

回復 8# 的帖子

自己女朋友做公廁仲正

我有興趣啊,skype定wechat呢?

PM you ching

回復 1# 的帖子

i prefer 30 to 40... more mature woman.

引用:
原帖由 Wuacer 於 2015-11-12 21:04 發表
自己女朋友做公廁仲正
咁當然係正,希望可以聽到你分享多D你的朋友點食你老婆

想排隊入公廁∼∼
誠心誠意,真誠相處!

人生點可以唔入下公廁解決需要

引用:
原帖由 Win9394 於 2015-11-12 19:53 發表

其實都係睇性格同性經驗
當然,你條女經驗豐富,俾之前條仔調教完,緊係啦
但係有時人妻熟女,手數未必多,有經驗得黎又知你想點,
之前有條女,係廿幾,經驗都OK,但係太老手,感覺同佢年紀不太相稱

引用:
原帖由 proconsulting 於 2015-11-13 10:41 發表

當然,你條女經驗豐富,俾之前條仔調教完,緊係啦
但係有時人妻熟女,手數未必多,有經驗得黎又知你想點,
之前有條女,係廿幾,經驗都OK,但係太老手,感覺同佢年紀不太相稱
所以調教好重要

引用:
原帖由 Win9394 於 2015-11-13 11:00 發表

所以調教好重要
所以人妻熟女就係人地調教完就我享受,感覺唔駛咁花時間嘛

pmed ching

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。