推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

43 12
發新話題

[原創] Body Therapy Spa

得知美人IVY新春期間
都有上班,考慮找她開年

信兄,我已約了她星期四開年,試完返來再出報告吧。
引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-9 15:01 發表
得知美人IVY新春期間
都有上班,考慮找她開年

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-9 15:06 發表
信兄,我已約了她星期四開年,試完返來再出報告吧。

恭喜發財warhammer兄
祝你骨運亨通,財色兼收
你這麼早就約了IVY
深信你會有相當滿意的開年骨

承你貴言, 也祝信兄猴年龍精虎猛。

今次只做60分鐘,如果Ivy有滿意驚喜,月尾就有煩惱了! 因答應了希希會再同佢有深入了解,但budget 只有一個月兩次....
引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-9 15:26 發表

恭喜發財warhammer兄
祝你骨運亨通,財色兼收
你這麼早就約了IVY
深信你會有相當滿意的開年骨

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-9 23:44 發表

今次只做60分鐘,如果Ivy有滿意驚喜,月尾就有煩惱了! 因答應了希希會再同佢有深入了解,但budget 只有一個月兩次....

師兄咁你唔可以試太多啵。
一陣好似我咁,四圍試,但又岩心水就大獲啦
我都要慢慢減少先得,有洗突左既情況出現

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-9 23:44 發表

謝謝warhammer兄∼

Ivy的明星靚靚相頭
+ 玲瓏剔透好身材
+ 熨斗手暖滑流暢
+ 伴隨式升空程序
+ 體貼溫馨的款待
= 相當滿意的體驗
似乎師兄要加多一兩次quota了

請問這間鋪是24小時營業嗎?
一般晚上12時過後有什麼技師可選擇?

今晚終於試了Ivy, book 咗做60mins,因為多客,本來book了6:00 也要~6:30才有房,不過聽Ivy 講佢地下個月會expand, 租下對面大單位。

Ivy 都有mention 信兄及上來這裡,所以我也說會出報告。新年無乜嘢手信,所以買了盒細chocolate上去。

Ivy真係有點陀地feel, 幾漂亮,有啲wild。
part 1- very good. 好快就落油,推得好舒服。要mention 佢H指甲挑逗好正,真係唔想佢停。

part 2- 唔錯,但係Ivy 手法太勁,想玩久一點,但唉唔過10分鐘已被KO。心有不甘呢

沖完涼再按下頭,俾$。7:20落樓。
引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-10 13:17 發表

謝謝warhammer兄∼

Ivy的明星靚靚相頭
+ 玲瓏剔透好身材
+ 熨斗手暖滑流暢
+ 伴隨式升空程序
+ 體貼溫馨的款待
= 相當滿意的體驗
似乎師兄要加多一兩次quota了

由頭到尾 得拾藻r 。。

真忙碌。。。

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-11 20:01 發表
今晚終於試了Ivy, book 鱁60mins,因為多客,本來book了6:00 也要~6:30才有房,不過聽Ivy 講佢地下個月會expand, 租下對面大單位。

Ivy 都有mention 信兄及上來這裡,所以我也說會出報告。新年無 ...
謝謝warharmmer兄的報告分享∼

今日好多人放完假
所以她們好忙吧
聽說她們新地方會有五間房
期望環境和時間安排會好好多啦∼

Ivy最後的進取程式的確幾厲害
我也頂不得耐呢∼

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-11 20:01 發表
今晚終於試了Ivy, book 咗做60mins,因為多客,本來book了6:00 也要~6:30才有房,不過聽Ivy 講佢地下個月會expand, 租下對面大單位。

Ivy 都有mention 信兄及上來這裡,所以我也說會出報告。新年無 ...
多謝師兄報告,才令我們對BTS及IVY多了點認識。

之前上過一次,環境都幾親密。現得知會擴充的確令人期待。

信兄,對呀,就昨晚而言,我入閘後也聽到外面有人排隊。

其實所謂60分鐘,是計全個入房時間(包括沖涼,著衫),還是只計按摩呢? 上次找希希做90min, 6:05 入房,7:20 已落樓了。

我可能等他們expand後先再上去了,可能有客人係堶戚僩洁A大廳和房也有點煙味。對於有鼻敏感的我,也是考慮因素。

昨晚Ivy也介紹了其他在場的女仔,但係最合我心意的,還是清純的希希。
剛剛拿到另外一間場主持人Joanne的wechat, 我諗今個月尾會去試試。
引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-11 23:37 發表

謝謝warharmmer的報告分享∼

今日好多人放完假
所以她們好忙吧

我也頂不得耐呢∼

相關搜索目錄: 鼻敏感

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-11 23:37 發表

謝謝warharmmer的報告分享∼

今日好多人放完假
所以她們好忙吧

我也頂不得耐呢∼
雖然我不知原因,但感覺假期後她們的確很忙。

IVY的手法我都還未去試試呢。

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-12 09:00 發表
信兄,對呀,就昨晚而言,我入閘後也聽到外面有人排隊。

其實所謂60分鐘,是計全個入房時間(包括沖涼,著衫),還是只計按摩呢? 上次找希希做90min, 6:05 入房,7:20 已落樓了。

我可能等他們expand後先再上去了 ...
樓上舖是計入房時間的
希望她們對時間的掌握能作出改善
現時房間太少她們要擴充是好事呢∼

Debut 兄,ivy H推油和指甲功也不錯,你可能可以叫佢呢part 做耐啲。part 2 真係ko得太快了,返而想享受part 1 耐啲
引用:
原帖由 Debut 於 2016-2-12 09:01 發表
雖然我不知原因,但感覺假期後她們的確很忙。

IVY的手法我都還未去試試呢。

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-12 11:07 發表
Debut 兄,ivy �推油和指甲功也不錯,你可能可以叫佢呢part 做耐齱Cpart 2 真係ko得太快了,返而想享受part 1 耐

她的雙手暖暖的像熨斗
掌心吸啜著肌膚滑走
緊湊感覺相當舒服

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-12 11:07 發表
Debut 兄,ivy H推油和指甲功也不錯,你可能可以叫佢呢part 做耐啲。part 2 真係ko得太快了,返而想享受part 1 耐啲
引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-12 11:27 發表

她的雙手暖暖的像熨斗
掌心吸啜著肌膚滑走
緊湊感覺相當舒服
你地兩個

引用:
原帖由 Debut 於 2016-2-12 11:29 發表

你地兩個
久聞Ivy這位美女,可惜上去時無緣一見,希希絕對係我杯茶.....亦約左佢再深入研究...不過正如Debut兄一樣,周圍去搞到洗大左 hahaha

相關搜索目錄:

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。