推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔有線新聞女主播-吳嘉佩

今日外勤吳嘉佩 ........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
Bye Bye.......

出街好似瘦過做主播

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2007-5-30 01:04 發表

出街好似瘦過做主播
做主播似師奶…

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2007-5-30 01:04 發表
出街好似瘦過做主播
當然,大熱天時,出街是非常辛苦

今日外勤吳嘉佩 ........
(果然好曬........   )

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

多謝 小業子 大哥 ,好圖, 好快手,   不過真是好熱,好曬,看來都好辛苦

thanks for sharing

5月29日師奶型kimmy

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-6-7 16:45 發表

5月29日師奶型kimmy
嚮正茶餐廳外面,好街坊feel ,好師奶~

相關搜索目錄:

睇落係有少少師奶感覺喎,呵呵!

Thanks for your sharing

goodgoodgood

goodgoodgood

師奶兵團!!!!!!!!

....................

重返主播行列....

但陳家珍仲做緊記者...?

陳家珍會唔會返唔到主播組呢?

引用:
原帖由 kwanix 於 2007-6-12 08:51 發表
重返主播行列....

但陳家珍仲做緊記者...?

陳家珍會唔會返唔到主播組呢?
已經返6月11日晚上11點是陳家珍報新聞

請你跟貼d

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-12 08:21 發表
....................
咁快返主播組?
唔知有線係咪想用盡 o個批實習記者呢?

引用:
原帖由 super720a 於 2007-6-12 09:56 發表

咁快返主播組?
唔知有線係咪想用盡 o個批實習記者呢?
吳嘉佩 不是實習記者

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-6-12 10:02 發表

吳嘉佩 不是實習記者
我知。

我意思係話有線而家有批實習記者黎左,有線新聞部係咪想用盡班實習記者而唔駛交換左去採訪組ge主播出街

引用:
原帖由 super720a 於 2007-6-12 17:30 發表

我知。

我意思係話有線而家有批實習記者黎左,有線新聞部係咪想用盡班實習記者而唔駛交換左去採訪組ge主播出街
無記啲實習記者都出動啦,有記亦不遠已!
「沒有國家,人仍可活下去;但沒有了人,國家也就不存在了。」
「國家這個東西本身不過是一種道具。只要能不忘記這件事,大概就可以維持住理智吧!」
∼∼《銀河英雄傳說》楊威利

.................

多謝小業子大哥, 好圖, 好快手

其實我覺得佢有d似陳凱欣feel

.................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。