推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

表嫂..請你盡情地玩弄我吧^^

表嫂..請你盡情地玩弄我吧^^

各位兄弟..大家好..
好多兄弟都有問我,約左表嫂果日發生左d咩事..
容許我係度賣個關子先..
因為果日對於我本人黎講..
實在太正啦..
我到而家都係度不停回味緊..
其實可以快d 出文同大家講既..
不過打得咁快,難免會hea..
hea post 我吾鐘意出..
所以要大家等多兩三日..
我會盡快post 既..
多謝各位支持..
係度同大家講聲,我係冇同表嫂扑野既
只係有佢玩弄我..有佢用淫語黎折磨我..
我係冇反攻佢..
我諗係因為我犯賤地享受佢點樣玩弄我啦..
總之比較詳細既經過,我會盡快出post啦..
另外..因為有兄弟問我可吾可以將我同表嫂既whatsapp 對話post 出黎
我一早有咁既打算..所以係佢在whatsapp玩弄我既時候..
我已經cap 左圖..而家post 出黎比大家睇
佢真係完全玩弄我於佢掌心之中..
你地睇佢講d 野..真係引撚死我..
再加佢吱條波[啦]出黎..幾撚正..
仲有另外果張超正牙..
我真係好enjoy 牙..
今次冇表嫂姣底牙..
但係大家吾駛失望..
我都有野可以post 出黎交下功課
不過呢條吾係表嫂著過架..呢條係我契妹著過的
呢條底褲都幾姣架
個衰妹著d款好似愈黎愈正咁

以上所講既野..全部係本人100%全虛構創作的色情故事
千期吾好當係真

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

相關搜索目錄: 功課
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • samuel_y 體力 +30 讚! 2016-4-17 13:51
  • samuel_y 威望 +30 讚! 2016-4-17 13:51
  • samuel_y 金錢 +30 讚! 2016-4-17 13:51
  • 2008xoboy 體力 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34
  • 2008xoboy 威望 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34
  • 2008xoboy 金錢 +1 師兄,你一定成日玩,留低好多白汁在內衣上 2016-3-27 04:34

引用:
原帖由 gilbertfung001 於 2016-3-27 09:20 發表
嘩,你個故仔越黎越正,睇我我都硬晒,俾著係我響廁所見到咁正條淫底都會忍唔住整番幾野
表嫂d底褲真係好吸引架^^

引用:
原帖由 哈哈哈哈 於 2016-3-27 12:29 發表
一早都話表嫂有心同你玩,佢應該會收你為狗奴。以後要聽女王命令做隻賤狗。
我鐘意牙..請表嫂即管命令我做d 猥瑣野啦^^

引用:
原帖由 wah.de 於 2016-3-27 14:30 發表
师兄,你d whatsapp 好正啊,睇佐扯哂旗
黎緊個新post 仲正^^

引用:
原帖由 marks178 於 2016-3-27 14:48 發表
ching..調故教得你爽嗎.
好正..表嫂一時挑逗我..一時侮辱我..一時要我做d 大膽野..我超興奮^^

引用:
原帖由 現充哥 於 2016-3-27 21:40 發表
我都好想比你表嫂玩弄呀
哈哈哈哈,師兄都係m男黎咩

引用:
原帖由 ah_b 於 2016-3-28 16:28 發表
有冇問佢,其實佢點知得咁清楚你當日在廁所裡面的行為?
係唔係有cam?
另外我相信表哥仲未知。所以佢只會繼續玩你。忍一陣可能有下文
根據我創作既故事入面設定xdddd
如果入到廁所如果吾關窗既話,咁佢就可以透過佢間房其中一個窗,成個人貼埋牆望去廁所,就可以見到廁所入面

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。