推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

32 12
發新話題

投票: 您是否支持 大陸用武力收復臺灣,促成中國的統一 ?

引用:
原帖由 vinka 於 2007-3-20 02:10 PM 發表
同意 !!!!!!!!!!!!
唔知點解,老左投親票都輸既

如果開戰,唔該你上前線殺敵
預左做炮灰架啦
否則人出命,你出口,你咪好着數
鬼叫你投贊成票牙

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2007-3-20 04:42 PM 發表

李鵬飛好多年前講過類似的話: "支持出兵收復台灣的人, 唔駛你去打仗你硬支持啦."
...............

所謂養兵千日,用於一朝。  

vinka 願為祖國捐軀,身先士卒,死而後矣
當炮聲一響,也就是壯烈犧牲,化作炮灰之時
如果連自己國家的領土完整都保護不了
那就不配稱為是中國人民的支持者

喂    vinka
你仲未表態你當唔當炮灰?
你一應承,政板眾人一定支持你去死架
點唧,衰鬼,幾時答我阿

喂    vinka
點唧,衰鬼,幾時答我阿

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2007-3-21 11:37 PM 發表

係wor, 好似有人仲未答wor.
佢一日唔答我
我就重貼我篇文章
好似追債咁追

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2007-3-22 12:38 AM 發表
支持內戰??
點解唔講用武奪回尖角列島??

仲有南沙群島
越南佬霸左中國最多島嶼
中共聲都唔敢聲

最慶就係卵吊菲律賓
呢個濕九9流國都霸左我地幾個島
菲律賓今時唔同住日,有美國佬撐腰嘛

[quote]原帖由 mxsf0043 於 2007-3-22 10:27 AM 發表

論壇互相交流意見,並非交流轉貼文章
冇個人見解又要上論壇吹水,形同吹牛

喂    vinka
點唧,衰鬼,幾時答我阿  

引用:
原帖由 szetokm 於 2007-3-22 09:25 PM 發表

你思維邏輯有問題!

舉個例, 有班悍匪走入學校脅持人質, 警察怕事唔敢理. 市民憤然到警局抗議, 警方可唔可以話你出口, 我出命而唔去救人呢? 又或者要市民一齊去救人質呢?
乜唔係你思維邏輯有問題咩!恕我孤陋寡聞,有邊個國家或地區警察怕事唔敢理??
唔好引人發笑啦傻仔

引用:
原帖由 szetokm 於 2007-3-23 10:17 AM 發表

兄台此言差矣, 我只係打個比喻, 希望有助你的思考.
若比喻不合邏輯,以不合邏輯的比喻為理據基礎
前設已犯錯誤,往後的推論便以錯誤為根據

引用:
原帖由 tpri 於 2007-3-23 11:26 AM 發表

果然刚刚开始学会思考,别人怎么称呼你来的?

好像是。。。。。。。。低B仔?什么意思啊!呵呵呵
果然刚刚开始学会吠叫,别人怎么称呼你的?

好像是。。。。。。。。食屎狗?什么意思啊!呵呵呵

果然刚刚开始学会思考,别人怎么称呼你来的?

好像是。。。。。。。。低B仔?什么意思啊!呵呵呵

果然刚刚开始学会吠叫,别人怎么称呼你的?

好像是。。。。。。。。食屎狗?什么意思啊!呵呵呵

我没看错!tpri 确实是旺财!哈哈哈哈哈哈哈~!

引用:
原帖由 starsoversky 於 2007-3-23 04:30 PM 發表

。。你知道有多少国家对中国虎视耽耽吗?现今的中国不仅仅有内忧,更有外患。不是一句简单的“合久必分分久必合”能解Ñ ...
早料如此,西方列強滅我中華之心不死
所以,由西方人一手創立的共產主義
阿爺應該即時摒棄,改行民主普選之路

引用:
原帖由 szetokm 於 2007-3-23 05:16 PM 發表

兄台切記民主並不是靈丹妙藥.
嘩,今日點解轉左性,兄前哥後咁有禮貌既
希望唔係共匪一貫策略....誘敵深入啦.....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-24 11:34 AM 發表

中华人民共和国是我们人民支持共产党所成立的共和国,什么走狗中华民国是被人民所唾弃的伪政权,所以它去到那里也没有地方站.
在大陆 ...
共产党由人民支持的
共产党唔係強調一黨專政咩
共产党有雙普選咩
一黨專政即係獨裁,何來由人民支持成立的共和国

狗屁不通

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-24 12:32 PM 發表

没有人民的支持,它的政党能独大吗?它的江山能坐稳吗?
我们不虽要什么普选,只要社会稳定,安居乐业.
不要将你的意志当成 ...
没有人民解放軍血腥震壓,它的政党能独大吗?它的江山能坐稳吗?
我们不虽要什么普选,只要官員腐化,人民奸險
各自各揾銀....

引用:
原帖由 BHM 於 2007-3-24 01:37 PM 發表

糊涂老兄,你真糊涂還是假糊涂?相知解放軍點殺中國學生請到: www.hkhkhk.com/64name/64b5.html
“六.四”155名死難者家屬的證詞
(證詞為丁子霖向中國人權提供)
岩啦,貼多d相比d 蠢才睇下,共匪係幾咁殘忍
佢地大陸睇唔到架

引用:
原帖由 小道士 於 2007-3-24 07:06 PM 發表

怎么我现在能看到的

蠢才总不及蒋狗奴才活得有意思.因为他们可以天天意淫梦回那个狗屎伪中华民国,意淫完 ...
我一說蠢才,真的有個蠢才回應我
你這個蠢才蠢得很可愛,又蠢又乖

怎么證明你现在能看到??

引用:
原帖由 小道士 於 2007-3-24 07:32 PM 發表

我现在就在大陆,怎么说看不到,狗奴才,这世上有代理网址这会事呢

廢話小說,證明給我看??

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 小道士 於 2007-3-24 07:40 PM 發表

操,你是不是瞎了眼,我不说要用代理网址吗

我现在先看黄片,学一学你们意淫回大清帝国
想借尿循呀,下
唔敢回答嗎
垃圾

引用:
原帖由 小道士 於 2007-3-24 07:50 PM 發表

走狗,用代理网址就能上到去了

说你是狗真的是侮辱了狗,原来你比狗还蠢
乜鬼野代理网址我唔知
比d 實證我睇先信你講
貼d 六四相片睇睇
冇真憑實據,冇得傾

都話大陸佬最叻假大空
預左小道士呢d 網絡走狗借尿循
垃圾即係垃圾

唔好話我地香港人歧視大陸佬
大陸佬質素低劣,有目共睹

引用:
原帖由 vinka 於 2007-3-24 09:04 PM 發表

唔好咁樣話大陸人,小心佢地話返你係冇教養既市徻“港燦”啦!!   
選擇性覆我文章,你咪好着數
遇著一d 難回答問題就迴避
咪咁狗啦
有膽既正正式式回答下面問題
睇你都係冇膽架啦,預左做縮頭龜

喂     vinka
點唧,衰鬼,幾時答我阿

引用:
原帖由 starsoversky 於 2007-3-26 08:54 AM 發表

使用WEB PROXY呀。或者SOCK5代理。这还不容易吗?晕。那些图片看得多啦。连YOUTUBE都有不少此类VIDEO。这么EASY的事情也要怀疑?我看你真的是傻仔吧。
这么EASY的事情小道士寧願選擇做垃圾

也不給我上載圖片,我看他真的是傻仔吧。

相關搜索目錄: Video

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。