推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] 一起走過咸濕的歲月

回復 21# 的帖子

跟7仔店員聊天,即使今天的龍虎鳳,每期都有人搶購的

回復 23# 的帖子

懷念早場港產三級片和一眾當年港產三級片女明星

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 15:22 發表
一樣都是蜜桃成熟時(The Fruit Is Ripe),連片名都照抄,不過西片在希臘拍,珍姐在大嶼山拍,所以也是當年珍姐最快起貨的三級片
主題曲 - Be a Rover, it`s great.

回復 25# 的帖子

不過當年日本毛片,廣東話配音超搞笑

引用:
原帖由 kitty181819 於 2016-9-26 20:41 發表

一切津津有味由看色情報紙開始,支持三級電影院由盛至衰.亞虫介紹開始
C hing, you did a good job. I `ve got some inft from this front page. Thanks.

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 22:10 發表
堅未出世,最頂盡是性報
1987 未出世 ?

回復 28# 的帖子

唉,就是當年中哂這片毒,今天就學電影般,拍拍拍,貼貼貼,所以,看少d AV,是對的

回復 31# 的帖子

咸報紙,不是咸書,1987年還有嗎?

why not? you can found the date at the front.
引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 10:51 發表
咸報紙,不是咸書,1987年還有嗎?

回復 34# 的帖子

係番,原來咸報撐到那麼久,不說真的以為一早消失了

故事上半部很多師兄分享了,下半部大家也分享點吧

後期三級片變成全日任睇已經知道走去式微黈犮N

回復 37# 的帖子

到最後期還有一做法更過份的,不過這論壇的人說我吹水,我便一直沒說最後期發生什麼事

回復 38# 的帖子

呢個世界乜炡ㄦ|發生,有灡v兄未預過就當聽下,冇必要話你吹水,我願意聽師兄分享下

回復 39# 的帖子

全日全院開燈!另一篇說到,我們進入香港最後一間三級電影時,發現竟然全院燈光火著,那有電影院,是開著燈放電影?更是全日開著燈,再加上當年手機已經開始普及,咩野都無得玩啦,結果,我們只好失望地送別香港最後一間三級電影院。

相關搜索目錄: 手機

回復 39# 的帖子

出來最後一間三級電影院後,自己猜測,會否因為太多師兄,在三級電影院內搞野,結果迫著最後都要全日全院開燈?天知了

三陪睇戲,其實唔係大陸發明的,但香港 D 阿嬸,同當年大陸既靚妹,當然無得比。
** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 06:52 發表
出來最後一間三級電影院後,自己猜測,會否因為太多師兄,在三級電影院內搞野,結果迫著最後都要全日全院開燈?天知了
當年油麻地戲院30元道姑打飛機,果d道姑望見根本冇可能鳩硬

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 07:38 發表
我睇哂 (^▽^) 性愛世界,不要看少上一代,禧皮年代一早已經流行交換和集體性愛,香港上一代,根本無人用袋,人人打真軍,網絡未流行前,拍露出和交換都普遍過現在很多倍,慨嘆時代越進步,性愛越低能 ...
我一向都話,d 人成日話現在既後生開放,其實以前真係差好遠咩?都唔野小啦!只不過以前大家都低調 d,唔會係唔係都影相派通街、甚至拍埋片擺上網……咁之嘛!

講番咸片,仲有齣「艾曼紐」都係經典來,但後來果 d 續集愈拍愈差,版友有無都睇哂?
** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

第一本睇的是徐若瑄封面的閣樓

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-9-27 10:36 發表

「少女情懷總是詩」great song.

主題曲 - Be a Rover, it`s great.
送畀知音人:

引用:
原帖由 ho6g2 於 2016-9-27 07:12 發表
O孃因為尺度太大,在港放映時,部份性愛場面要另加玫瑰花遮掩,好似武媚娘要封胸。
現在去 Youtube 搵,應該可以搵到無遮掩版本的。

回復 44# 的帖子

當然看哂

回復 45# 的帖子

你太後生了

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 19:46 發表
當然看哂
我就無咯…,睇左第二集已經覺得差好遠,之後都無再睇落去。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。