推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 一起走過咸濕的歲月

The story of " O ", SM  ! The woman is nude by the man from beginning till end and blindfold. I still remember, and I come after seeing the movie on thinking again.  OMG!!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-9-28 15:33 發表
去中環揾姨姨打飛機?
我中環搵果 D 就唔係 ee 咯,高質好多…,但就貴到 hihi …

** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

回復 76# 的帖子

每個男人都有不同性取向,我對SM沒有太大興趣,不過自拍SM短片時,例如膠紙縛,包頭,叉頸,掌摑,鞭打等等,拍出來的效果又幾好玩的

回復 77# 的帖子

我當年去的不貴,是中環女子理髮店

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 16:08 發表
我當年去的不貴,是中環女子理髮店
當年我行運,錢易搵,但 easy come, easy go…,唔識剩錢,洗腳唔抹腳,現在後悔莫及,或者呢 d 就叫「有咁耐風流,就有咁耐xx…」。

當時中環有間「典麗詩」,我第一次揼邪骨就係呢間,我個個星期去,有時一星期去兩次,淨係鐘錢,最少 double 已經要成 8 舊水,有時再加鐘、贈鐘,每次淨鐘錢都 1200~1500,仲未計代支。 d 女唔係個個肯特別服務,如果肯既都係齋起機,但最少都要 >1000,呢個價,今時今日都覺貴啦!但我講緊係 4 份 1 世紀前既事。

** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-9-28 15:14 發表
YMT ?
其一啦!仲有間唔記得咩名,就係大坑東警察會球場對面,好細間的,唔知版友有無印像,我不時經過都見到有班女係門口,我無幫趁過,不過果 d 女真係有樣睇的。但無耐、大概大半年就無哂,唔知係因對正警察會球場、抑或是 d 女問題呢。

但果 d 「女」,真係好重口味的說…。

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 15:43 發表
哇,原來說中環姨姨!不說也忘記當年試過一次,真的好撚......
我都去過「半次」,話說我同事帶我去,但一入門口,見到班大姨,我即時同個同事講,我忘記 d 文件係公司,走先!   

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-9-28 15:42 發表
我記得八六年左右,新銀泉 揼三粒鐘係
$264,另外骨女以一舊水貼士,換衫房同櫃面都係兩草。我去開都係揾開嗰兩個,貪佢後生又靚女,大家又抽煙,話題又有共識。雖然無打飛機或下文,但感覺良好 ...
我去揼骨都係果一、兩個,最記得銀泉有個「孖 4」,一個肥婆,但踐上背時好似識輕功咁,身輕如燕,但又夠力,我最鍾意搵佢踐油背。

但如果佢唔得閒,我就多數叫介紹就算,我貪新鮮,有時有幸遇到 d 後生又好傾既,話唔定仲可以互相抽下水,真係唔使真箇都銷魂呀!   

回復 80# 的帖子

這個價錢咪叫豪爽囉,明白我這個孤寒西,為何當年去細場,推點心啦,哈哈哈哈

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 19:41 發表
這個價錢咪叫豪爽囉,明白我這個孤寒西,為何當年去細場,推點心啦,哈哈哈哈
我邊係豪丫…,現在回想起,憨 9 就真!

回復 82# 的帖子

你無體育精神,人生點辛苦,點都要試一次坐在老式理髮椅上,嘗試什麼叫女子理髮店,唔係今天點同子子孫孫講故事

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 10:19 發表
油尖旺歲月,揼骨是其中一項很多搞笑的回憶,師兄去的揼骨場,屬於豪爽玩家,多少錢可問師兄,不便宜的。我這類孤寒西,只能玩油尖旺細場,設備環境骨妹更差,我們這班咸蟲,笑說這是“推點心”遊戲,我 ...
大細場其實都係睇運氣既者,當然貴價場既平均水準高 d,中頭獎機會細 d 咁囉!話說後來(都接近 20 年前咯),去旺角道 / 塘尾道口,一間中型骨場,果個極品大嬸話佢係 part time,問我起唔起機,我問佢平時正職做咩,佢話「倒垃圾囉!」,你去推點心,我去畀人推垃圾咋…!   

但我又百厭,心諗,你咁既尊容都可以係呢 d 場生存既?莫非有「驚人手藝」? 好!就試一試妳先!點知就成為我既終生陰影呀!陰功…!   

回復 85# 的帖子

今日網絡世界手機裡淨吹馬後炮咪無憨 9囉,人生打死都要憨 9過才好玩的,想當年,我咪又係傻下傻下,比條有點姿色既骨女,左貼士,右又點玩點玩,埋單果時,一睇條數,仆街囉~

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 20:03 發表
今日網絡世界手機裡淨吹馬後炮咪無憨 9囉,人生打死都要憨 9過才好玩的,想當年,我咪又係傻下傻下,比條有點姿色既骨女,左貼士,右又點玩點玩,埋單果時,一睇條數,仆街囉~
咁又係,唔憨 9 過,第二時邊有得笑?

相關搜索目錄: 手機

回復 87# 的帖子

哈哈哈哈,你分析全對,大場機會小,細場機會大,能否避開推點心倒垃圾,又或是否需要以J考核機師,經驗就是這樣磨練出來了,哈哈哈哈

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 20:09 發表
哈哈哈哈,你分析全對,大場機會小,細場機會大,能否避開推點心倒垃圾,又或是否需要以J考核機師,經驗就是這樣磨練出來了,哈哈哈哈
其實我地形容得唔夠貼切,應該係平價場同貴價場,而非大細場,我前述果間「典麗詩」都係細場,但 d 女係得,只不過貴到死者。

我人生第一次係骨場開大都係呢度,仲係一個真正既勁正骨女,後所未遇,回味至今。

回復 91# 的帖子

大場,有水池,按摩池,休息室也較大,甚至還有飲食區,理髮等等地方。細場,無水池,有簡陋沖涼,細小休息室,所以先計環境,價錢已不同。然後就是該場的骨女質素,玩法,同骨女點傾等等,價錢又不同。這裡有師兄淨按唔搞野的,你還要在骨場開大(後庭?),我都未試過囉,肯定貴啦

相關搜索目錄: 飲食

喂喂,各路師兄,故事唔係油尖旺就完是吧,大家咪扮正經呀,快d分享故事後面部分

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 21:36 發表
大場,有水池,按摩池,休息室也較大,甚至還有飲食區,理髮等等地方。細場,無水池,有簡陋沖涼,細小休息室。這裡有師兄淨按唔搞野的,你還要在骨場開大(後庭?),我都未試過囉
我講既開大係指前面者。呢間場都無水池,休息室連水吧約 300~400 呎左右吧!只不過裝修既用料都唔係 cheap 野,整得好「骨子」下。呢個場佢老細話就話唔可以搞野的,不過如果我地只係手作仔,只要唔過份(即係唔好哎咁大聲   ),佢地老細係唔理既,所以我地 d 熟客就會要個尾房(Xocat 都有「尾房」 ),好低調咁起機,但唔係個個骨女肯,同埋 d 女個個手骨都有一定水準,就算肯起機果 d 其實揼骨都掂既,加上大部份都有一定姿色,你可以想像,樣靚 + 揼骨技術好,所以係貴過人既「細場」來。

但 ML 嘛…,就只係好偶然咁遇上一個成個黃翠如咁既真正極品,其他既都唔肯(唔肯係場裡面做),但佢老細係賭船有份(可能係大「把仔」掛…),就不時叫我地 d 熟客落船,仲話佢地有 d 女都一齊去,到時我地(客同女)可以「一齊玩」,但我當時做金融,日炒夜炒已經等於日賭夜賭,要搵女又唔使用呢個方法,所以婉拒左佢地老細,試過兩次唔去佢地都再無叫我落船。

相關搜索目錄: 裝修 飲食

回復 94# 的帖子

是呀,當年就是這情況,想跟翠如BB開大,便要重課金,孤寒西如我的,便要用經驗周旋推點心倒垃圾,正因如此,便開始走向故事下一階段,一樓一!
一樓一,在昔日香港,是最差最婆婆,超級極品才做的,後來,情況開始改變,高質的,開始進軍一樓一,但價錢又大眾化,更開門有版有眼,不用再硬食推點心,慢慢地,便開始告別香港骨場,進入故事另一階段了。

回復 96# 的帖子

講到骨場,我都想講兩句。十多年前曾在尖沙咀大陽島開大。完事後,骨女講佢個細妹在尖東貴族做。於是去貴族搵佢細妹按,佢又同樣肯開大。這是我唯一一次上齊兩姊妹,雖然並不是同時上玩3p,但感覺很特別。

回復 97# 的帖子

那麼這兩姊妹,樣貌,身材,技術,反應,是否都很相似?

其實,油尖旺年代,除了骨精強,另一令人回味的,是砵蘭街catwalk show,大家真的沒欣賞過當年的街頭catwalk表演?唔好嚇我呀

引用:
原帖由 greatrevival 於 2016-9-30 09:28 發表
講到骨場,我都想講兩句。十多年前曾在尖沙咀大陽島開大。完事後,骨女講佢個細妹在尖東貴族做。於是去貴族搵佢細妹按,佢又同樣肯開大。這是我唯一一次上齊兩姊妹,雖然並不是同時上玩3p,但感覺很特別。
在記憶中將佢地放埋一齊,都算係架喇。  

話時話,起雙飛試唔少,但真係未試過 3P 。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。