推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 一起走過咸濕的歲月

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-30 18:13 發表
其實,油尖旺年代,除了骨精強,另一令人回味的,是砵蘭街catwalk show,大家真的沒欣賞過當年的街頭catwalk表演?唔好嚇我呀
不是 chickenwalk 嗎?

** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-30 10:05 發表
那麼這兩姊妹,樣貌,身材,技術,反應,是否都很相似?
姊妹花長相有些相似,身裁同屬高瘦中等波。姊姊較主動,仲問我是否有玩後花園。妹妹較白淨,lin頭較淺色。

引用:
原帖由 greatrevival 於 2016-9-30 20:06 發表
姊妹花長相有些相似,身裁同屬高瘦中等波。姊姊較主動,仲問我是否有玩後花園。妹妹較白淨,lin頭較淺色。
咁你有無玩佢後花園?

** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

回復 100# 的帖子

試過,但不是在骨場

回復 101# 的帖子

知唔知當年位置先?

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-30 22:45 發表
知唔知當年位置先?
你係咪講緊當時 d 馬夫同女坐係附近 d 茶記打躉等 call 果段?無記錯果時附近有個政府熟食中心的。

相關搜索目錄:

回復 106# 的帖子

就是那十字路口了,哈哈哈哈,想當年,無聊的時候,便會站在那十字路口,看免費catwalk show,當年大量美女行來行去,蔚為奇觀,可惜整個論壇只有你一人看過,實在太可惜了

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-10-1 00:46 發表
就是那十字路口了,哈哈哈哈,想當年,無聊的時候,便會站在那十字路口,看免費catwalk show,當年大量美女行來行去,蔚為奇觀,可惜整個論壇只有你一人看過,實在太可惜了
當年沙圈,的確令人回味

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-10-1 08:46 發表
那時我住得近,但反而很少去那邊,但記得那裡有間茶記杯奶茶好正的。

相關搜索目錄:

回復 108# 的帖子

之前回了沙圈那段被刪了?

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-28 16:02 發表

我中環搵果 D 就唔係 ee 咯,高質好多…,但就貴到 hihi …
你去大道中萬宜大廈對面,定是擺花街,甚至信德骨場呀?

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-28 19:21 發表

其一啦!仲有間唔記得咩名,就係大坑東警察會球場對面,好細間的,唔知版友有無印像,我不時經過都見到有班女係門口,我無幫趁過,不過果 d 女真係有樣睇的。但無耐、大概大半年就無哂,唔知係因對正警察會球場、抑 ...
我也記得。

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-28 20:00 發表

大細場其實都係睇運氣既者,當然貴價場既平均水準高 d,中頭獎機會細 d 咁囉!話說後來(都接近 20 年前咯),去旺角道 / 塘尾道口,一間中型骨場,果個極品大嬸話佢係 part time,問我起唔起機,我問佢平時正職做 ...
旺角道 / 塘尾道口, basement ?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-10-2 16:42 發表
旺角道 / 塘尾道口, basement ?
我也記得。旺角道 / 塘尾道口,我有去過,可以開大,但素質一般。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-10-2 16:38 發表
你去大道中萬宜大廈對面,定是擺花街,甚至信德骨場呀?
多數係中萬宜大廈對面,勵晶中心「典麗詩」。
引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-10-2 16:46 發表
我也記得。旺角道 / 塘尾道口,我有去過,可以開大,但素質一般。
我去「倒垃圾」果間係綠怡島 ,現已結業,現變成水立方,不知兩者是否同一老細呢?

回復 115# 的帖子

別人的post就是點正點靚點淫點引死人,我們這post又倒垃圾,又推點心,又道姑幫打,又中環姨姨,有意思,有意思

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-10-3 07:38 發表
別人的post就是點正點靚點淫點引死人,我們這post又倒垃圾,又推點心,又道姑幫打,又中環姨姨,有意思,有意思
撞板實錄…。

等 d 新晉朋友對現實世界多點認識,唔好睇咁多 FF,以為叫親雞都係環姐級數,就算屋企沖沖下涼,阿咩細姨都會衝入來打佢飛機…。

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-10-3 20:28 發表

撞板實錄…。

等 d 新晉朋友對現實世界多點認識,唔好睇咁多 FF,以為叫親雞都係環姐級數,就算屋企沖沖下涼,阿咩細姨都會衝入來打佢飛機…。
高手賜教,

獲益良多

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 10:55 發表
小時候樓梯間津津有味看別人丟棄的龍虎豹,少年時入電影院興奮地看刟氏電影一兩分鐘色色鏡頭,18歲三級片成人禮,租香港三級錄影帶光輝年代,現實初嘗不同性經驗,三級電影院由盛至衰,刺激多元性生活,油尖旺 ...
我去過快樂, 大角咀麗華, 同官涌睇早場.

引用:
原帖由 sac1 於 2016-10-3 20:30 發表
高手賜教,

獲益良多
你係一代宗師   

回復 119# 的帖子

我去過官涌一次,也是香港三級戲院最後一次

想當年老友生日第一次去鬻祤眹K骨,講嬼錢鼣ㄟ鶗炊Q幾年有多,我仲記得個經理叫話龍 ,以前快樂d大房係一班人一齊拉布簾 係哂大房入邊K骨,大家一班友一路吹水一路K,一路講笑一路大大聲吹水突然之間全部人靜晒,淨係聽到透氣聲 ,而家個個有家室,想搵返一大班fd 回味當年真係難之有難,當年小弟都係新手,比姐姐搞10下已經收工 ,人不風流枉少年

回復 122# 的帖子

我也試過跟老友玩大房,我的老友也是幾下搞掂,但我還未有開始的感覺,跟著人人睇著我搞,好大壓力

我唔多鍾意睇港片,但我係快樂個休息大廳就睇過唔少港片,最初好似仲係 VCD 年代 。    

果區除快樂之外,仲有唔少其他場,有段時間最出位應該係德興,但比較上我還是較偏愛快樂。有次我揼緊骨,老婆來電,我直言係快樂揼緊骨,個骨女係我收線後,一面驚奇咁問我直情話畀老婆知我係快樂都得呀?佢知唔知呢度咩地方來架?我話我連成個過程、包括點推點摔,都「包膠」畀佢聽,妳話佢知唔知丫? 我甚至連「揼骨最高境界」都教埋我老婆,個骨女問番我,點先為之最高境界,我話「妳唔知?唔係呀?揼骨最高境界當然就係揼 d 無骨既地方啦!」    

當年德興都曾經去過,係除齯k後生同可以開大之外,我始終都係覺得快樂好齱A鶣K骨一個鐘頭差不多已經搞掂,當年德興齯k個個都係搵快錢,當年稱為最癲骨場,重傳話d女年薪幾百萬,九龍就得興冠軍香港劗銧N嘉麗華,嘉麗話試過半夜凌晨一點個場都可以坐滿晒人爆到七彩,我試過等條女等左個半鐘頭先入到房

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。