推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 一起走過咸濕的歲月

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 10:55 發表
小時候樓梯間津津有味看別人丟棄的龍虎豹,少年時入電影院興奮地看刟氏電影一兩分鐘色色鏡頭,18歲三級片成人禮,租香港三級錄影帶光輝年代,現實初嘗不同性經驗,三級電影院由盛至衰,刺激多元性生活,油尖旺 ...
龍虎豹.. 1984.

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 01:03 發表
話時話,以前好多咸片 d 釋名都好正,甚至大有詩意,例如「少女情懷總是詩」、「一樹梨花壓海棠」。但有一齣「O 孃 (Story of O)」(1975),改編自法國情慾小說 Histoire d'O, 呢齣電影係當年已經用 SM 做題材( ...
「少女情懷總是詩」great song.

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 00:40 發表
80's,星期六、日早場去睇禁片 ,但發現最想睇既都剪 x 哂 ,又失望、但又覺得刺激,直至近期去 YT 睇番,算係對少年失落既補償…。   
早場 1030 hrs.

引用:
原帖由 kitty181819 於 2016-9-26 20:41 發表

一切津津有味由看色情報紙開始,支持三級電影院由盛至衰.亞虫介紹開始
I found many 161 news thereat.

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 alibaba40 於 2016-9-26 11:39 發表

Ching 是的,尤其是80-90年代日活院線的精彩日本毛片。
日本毛片 no good.

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 15:22 發表
一樣都是蜜桃成熟時(The Fruit Is Ripe),連片名都照抄,不過西片在希臘拍,珍姐在大嶼山拍,所以也是當年珍姐最快起貨的三級片
主題曲 - Be a Rover, it`s great.

引用:
原帖由 kitty181819 於 2016-9-26 20:41 發表

一切津津有味由看色情報紙開始,支持三級電影院由盛至衰.亞虫介紹開始
C hing, you did a good job. I `ve got some inft from this front page. Thanks.

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 22:10 發表
堅未出世,最頂盡是性報
1987 未出世 ?

why not? you can found the date at the front.
引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 10:51 發表
咸報紙,不是咸書,1987年還有嗎?

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 18:44 發表
三陪睇戲,其實唔係大陸發明的,但香港 D 阿嬸,同當年大陸既靚妹,當然無得比。
YMT ?

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 18:50 發表

我一向都話,d 人成日話現在既後生開放,其實以前真係差好遠咩?都唔野小啦!只不過以前大家都低調 d,唔會係唔係都影相派通街、甚至拍埋片擺上網……咁之嘛!

講番咸片,仲有齣「艾曼紐」都係經典來,但後來 ...
「艾曼紐」後來也有好多續集.

La bonne , 碧麗莎的情人......................................

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 21:38 發表

一出來社會做野無幾耐,就已經畀人帶去揼骨,第一次揼,係登打士街既「銀河」,大家仲記唔記得「都係 100 文到者…」個廣告?之後就開始上左沖涼癮,隔兩日唔畀人摸下就周身唔舒服,果時我成日去既除 ...
100 % agree.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 21:43 發表

其實最正果 part 係中環來。

去中環揾姨姨打飛機?

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 21:38 發表

一出來社會做野無幾耐,就已經畀人帶去揼骨,第一次揼,係登打士街既「銀河」,大家仲記唔記得「都係 100 文到者…」個廣告?之後就開始上左沖涼癮,隔兩日唔畀人摸下就周身唔舒服,果時我成日去既除 ...
我記得八六年左右,新銀泉 揼三粒鐘係
264,另外骨女以一舊水貼士,換衫房同櫃面都係兩草。我去開都係揾開嗰兩個,貪佢後生又靚女,大家又抽煙,話題又有共識。雖然無打飛機或下文,但感覺良好。但好景不常,長貧難顧,後期都好少去喇!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-28 16:02 發表

我中環搵果 D 就唔係 ee 咯,高質好多…,但就貴到 hihi …
你去大道中萬宜大廈對面,定是擺花街,甚至信德骨場呀?

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-28 19:21 發表

其一啦!仲有間唔記得咩名,就係大坑東警察會球場對面,好細間的,唔知版友有無印像,我不時經過都見到有班女係門口,我無幫趁過,不過果 d 女真係有樣睇的。但無耐、大概大半年就無哂,唔知係因對正警察會球場、抑 ...
我也記得。

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-28 20:00 發表

大細場其實都係睇運氣既者,當然貴價場既平均水準高 d,中頭獎機會細 d 咁囉!話說後來(都接近 20 年前咯),去旺角道 / 塘尾道口,一間中型骨場,果個極品大嬸話佢係 part time,問我起唔起機,我問佢平時正職做 ...
旺角道 / 塘尾道口, basement ?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-10-2 16:42 發表
旺角道 / 塘尾道口, basement ?
我也記得。旺角道 / 塘尾道口,我有去過,可以開大,但素質一般。

I don`t know.
引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-10-3 00:28 發表

多數係中萬宜大廈對面,勵晶中心「典麗詩」。

我去「倒垃圾」果間係綠怡島 ,現已結業,現變成水立方,不知兩者是否同一老細呢?

引用:
原帖由 benben11 於 2016-10-4 13:28 發表
想當年老友生日第一次去鬻祤眹K骨,講嬼錢鼣ㄟ鶗炊Q幾年有多,我仲記得個經理叫話龍 ,以前快樂d大房係一班人一齊拉布簾 係哂大房入邊K骨,大家一班友一路吹水一路K,一路講笑一路大大聲吹水突然之間全部人靜晒 ...
long long time ago ..................................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。