推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 你地有冇人落吧玩飛鏢GA 

引用:
原帖由 粒粒kuma 於 2007-8-15 03:37 發表
嘩......我都好鐘意玩
我吔會去尖沙咀酒吧街 , 太子旺角police station附近 ......以前7成咸圉道3/F都有得玩(but好似摺咗)
不過我哋好o炸......成鬼日埋唔到標

p.s. 乜女仔鐘意玩飛鏢好 ...
唔怪呀.. 我都係家姐玩開我先至跟o既

引用:
原帖由 y2ksagittarius 於 2007-8-15 19:49 發表

唔怪呀.. 我都係家姐玩開我先至跟o既
咁你地又去邊到掟呀 ?.?

引用:
原帖由 zenky 於 2007-8-17 01:01 發表

上水囉.. 不過依家冇掟好耐囉.. 我家姐忙緊湊仔呀

不如揾日約埋出o黎掟鏢啦 !
不過講明先------>我勁咋 !

引用:
原帖由 zenky 於 2007-4-21 00:55 發表
f18 好多勁人GA WO 你咪好勁 LO
f18 係邊道.....喺唔喺樓上bar嚟 ?
君子報仇   十年未晚

引用:
原帖由 粒粒kuma 於 2007-8-15 03:37 發表
嘩......我都好鐘意玩
我吔會去尖沙咀酒吧街 , 太子旺角police station附近 ......以前7成咸圉道3/F都有得玩(but好似摺咗)
不過我哋好o炸......成鬼日埋唔到標

p.s. 乜女仔鐘意玩飛鏢好 ...
我都係有次係酒吧見到條女掟,我先想試下玩咋,唔係好怪呀

引用:
原帖由 zenky 於 2007-8-17 01:01 發表

太子囉,旺角差館果頭~

好想掟呀.......
君子報仇   十年未晚

我都好耐冇落過f18 la

引用:
原帖由 阿左 於 2007-8-1 01:27 發表
你地通常玩開係friendly定輸俾?
有次落阿個fd間野到飲,有d人撩賭一set酒,
我初頭都唔玩,之後都被迫同佢玩左round,
贏左佢之後又唔認數,仲叫人俾張單我.真係冇品
你似比人屈多喎
我地通常輸比鏢錢
而酒就飲自己
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 阿左 於 2007-8-21 01:25 發表

太子囉,旺角差館果頭~
正確黎講
係警察會俱樂部對面
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 zenky 於 2007-8-21 23:54 發表
我都好耐冇落過f18 la
咁宜家去邊到多呀?
五大有其二

二手買賣
CD推介

f18.....唔.....記住先......睇吓下次去會唔會真係見到D勁人.....
君子報仇   十年未晚

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-22 17:06 發表
你似比人屈多喎
我地通常輸比鏢錢
而酒就飲自己
好彩最後有人知道件事係點,最後叫條友埋數囉
引用:
原帖由 利記 於 2007-8-22 17:08 發表
正確黎講
係警察會俱樂部對面
我都係太子玩開嫁,不過係差館附近既酒吧玩
f18我行過門口,不過見咁多高手係到玩,自己無謂入去獻醜啦

引用:
我都係太子玩開嫁,不過係差館附近既酒吧玩
f18我行過門口,不過見咁多高手係到玩,自己無謂入去獻醜啦
同多灟囍P人玩先會進步得快架

同灠炊滫,準就一定不及人

但你都可以留意下人地點行個分
五大有其二

二手買賣
CD推介

都唔定ga 係大圍火車頭多lo 
而家火車頭都多左好多人掟
岩岩先掟完左個硬鏢聯賽^^

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-25 12:41 發表

同多灟囍P人玩先會進步得快架

同灠炊滫,準就一定不及人

但你都可以留意下人地點行個分
我而家都有同d勁過自己既高手玩,
每次都有進步,而家學緊set分埋鏢囉,
遲下再練準d先去f18玩

引用:
原帖由 阿左 於 2007-8-26 20:26 發表

我而家都有同d勁過自己既高手玩,
每次都有進步,而家學緊set分埋鏢囉,
遲下再練準d先去f18玩
學無止境
用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。

引用:
原帖由 y2ksagittarius 於 2007-8-27 02:10 發表

學無止境

set分set慣左就好易
五大有其二

二手買賣
CD推介

搵日得閒 約出黎玩下 la

我終於落咗你哋傳說中嘅f18喇

原來我1年前去過豲

but嗰陣重未轉手

嗰時淨係得厠所門口嗰一個鏢把謕Q !!
君子報仇   十年未晚

引用:
原帖由 zenky 於 2007-8-29 10:41 發表
搵日得閒 約出黎玩下 la
都好喎,不過大家要就岩哂d時間

引用:
原帖由 粒粒kuma 於 2007-8-30 18:34 發表
我終於落咗你哋傳說中嘅f18喇

原來我1年前去過豲

but嗰陣重未轉手

嗰時淨係得厠所門口嗰一個鏢把謕Q !!
鶖犰n似係硬鏢把黎
五大有其二

二手買賣
CD推介

酒吧多數都係電子鏢..
唔好掟

掟過3支咁大把 不過全部落曬地 kaka~
真係唔多識玩 >.< 睇人玩得好開心咁
飲左酒會唔會掟得無咁準架?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。