推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

点先可以做版主

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-21 10:18 PM 發表

你係無咁講過, 我亦都係打個比喻, 以你講嘅條件咁空泛, 難保他日真係有個註冊左三幾個月, post有限嘅人申請做版主

受版友認同做版主嘅人未必做得好, 缺乏版友認同而出任版主嘅人 ...
大前題唔係個會員應該對申請該版有一定的知識,若果冇,我諗你同求其所講的條件都唔使考慮啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-3-21 10:39 PM 發表
請恕冒犯,
請問有沒有機制評核現有版主, 是否稱職呢?
有些版主一個月都不見人, 版友可否提出抗議呢?
你想投訴?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-21 10:43 PM 發表

你認為呢度所有版都需要有一定知識嗎
如果果位版友申請麊帛n用到的話, 我覺得呢個只可以作為其中一個考慮條件
我又唔係xocat 你問我做乜?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-21 11:40 PM 發表

我知道呢樣有d版係要有一定知識, 但係唔係所有版都要嘛, 所以你quote我果個post我都講明如果版友要申請果版要有一定知識時就會成為佢申請做版主鵀瓞{條件之一

如果有一定知識呢項成為最低申請要求的話, 我認為應該清楚列明邊一類版有咁麰n求
使唔使列得咁detail呀?
請問你份employment contract有冇列得咁詳細呢?冇列明既野,你會同你老細講你可以唔做?唔通你會要求你老細一字不漏咁俾份report你?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-22 11:29 AM 發表

咁妳quote我句野做乜
好似係你問緊我野喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-22 11:37 AM 發表

係妳有問題想問咋喎
問問題個個係johnjohn123456 ,唔係紅豆沙呀

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。