推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 請人,in 人,試用,炒人一條龍

請人,in 人,試用,炒人一條龍

我以前跑大陸時,一星期總會按幾次摩,有時係陪客,有時係打發時間!而家返來香港長驻後,已經好少一星期按多過一次,又無得簽單,下下自已比真係好肉赤!
大家會好奇怪,我咁快又有包膠,原因兩個字salty mist

我習慣日日上朋友圈,其中當然睇到主場資訊,吾睇由自可,一睇不得了,知道要破財破精氣!

為了要搵個正氣的籍口上去,我想到頭都穿,剛剛係pentry見到公司老世話要請秘書, 我當然話有好路数, 老细叫我速辦, 我就知道我不入地獄誰人地獄,為左老世幸褔,我貝w上去試鐘,吾係,就同主持人講我要interview秘書

上到去八樓,一如以往见到主持人,主持人話candidate 係會議室等緊我呀!

入了會議室,見到秘書已经等緊我! 大家好緊張
先講黚筑悒~表先:外表清透,緊身executive look,短裙黑絲high heel,身材突出,一副韓劇會長的秘書look

我:你自我介紹好嗎?
秘書:我叫韻兒,做緊文識,係大陸讀過大專,主修經濟
(我心想,把聲咁鬼正,叫起上來口消魂,當堂一硬)

我:你有什麼專長?打字有幾快?
韻兒:我沖coffee好好飲,推油按摩好舒服

我:, 我地請秘書,吾係請美容師?
韻兒:我以前個腦细吾駛我做文書,诤係叫我按摩同打....

我:得啦, 行動最實際,我要試你鐘,呀係試工

好快就上床, 韻兒先開背,準確,按了全身三個字倒就推油,她的手指很幼和長,慢慢的推, 節奏像在我身上彈琴,對手好暖, 舒服都訓茪F. 韻兒坐係我背上,其間的接觸在磨茖熄繕....double enjoyment

轉身後,看荈繕楨M雪白的手指,舒服....
韻兒:我得吾得呀?
我:非常得,但我要返去同老細商量下, 要second in 你,你的手法要睇夾吾夾我老细
韻兒:好呀

我要即刻返去即刻抄左自已的秘書先.....

呀老細:秘書比人請左啦,sorry

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 mansiugor 於 2016-11-27 17:01 發表
我以前跑大陸時,一星期總會按幾次摩,有時係陪客,有時係打發時間!而家返來香港長驻後,已經好少一星期按多過一次,又無得簽單,下下自已比真係好肉赤!
大家會好奇怪,我咁快又有包膠,原因兩個字salty mist

我習 ...
師兄,你似乎試用左唔少新人喎

回復 2# 的帖子

密左d
等緊出糧, 而家回一回氣先
不過都值得

謝謝mansiugor月來多篇可讀性高的報告。
God's mill grinds slow but sure.

回復 4# 的帖子

謝謝貓兄的賜教
我的文章粗俗,吾好介意
我都係睇你的報告食野

引用:
原帖由 mansiugor 於 2016-11-28 11:20 發表
謝謝貓兄的賜教
我的文章粗俗,吾好介意
我都係睇你的報告食野
寫作風格因人因時而異,我已說師兄的文章堪讀,怎會介意。大家互相參考學習。
God's mill grinds slow but sure.

very good imagination.    add oil

回復 7# 的帖子

謝謝你的過譽
我怕大家看不明我寫乜野

每天在微信都見有多間場的Menu
圖文並茂,的確相當誘人
幸好我已練成千足定力
否則都幾大劑

回復 9# 的帖子

信兄
你相識滿天下
除非一日有48小時
否則你吾駛訓都似

我吾咁就圍去,打幾份工都吾掂

引用:
原帖由 mansiugor 於 2016-11-29 11:07 發表
信兄
你相識滿天下
除非一日有48小時
否則你吾駛訓都似

我吾咁就圍去,打幾份工都吾掂
我現今沒主場了
玩打游擊為妙
不是她們叫我就要去
我又不用她們當我BB仔那樣哄
最重要是整體感覺愉快
想去那裡就去那裡
想找誰就去找誰
想分享who where what 就分享

回復 11# 的帖子

差兄周圍飛
佛印話齋:
好難捉摸呀

唔好意思小弟愚昧, 能否PM話我知到底係講緊邊間場同個技師名.

回復 13# 的帖子

韻兒
已pm

多交流

引用:
原帖由 clear-book 於 2016-11-29 18:24 發表
差兄周圍飛
佛印話齋:
好難捉摸呀
我又不是技師
不用捉不用摸我

Haaaa

可否pm 我。
我都想約秘書

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。