推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

む尖沙咀漢口道め如意閣

Cindy真係好黏人的小妮子
二次到訪已像久別了的情人般
如膠似漆
又識講說話又熱情
眼仔碌碌咁幾可愛
服務越來越好
配合度也越來越高

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-7-5 17:08 發表

提供 B & D 既樓上場 並不多,  差兄想必樂在其中吧

以後可能提供埋 過夜 服務
係就好啦
佢地啲裝修靚過好多民宿呢

相關搜索目錄: 裝修 民宿

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-7-6 13:51 發表
如果有過夜套餐  ( 包埋早餐 )  ( B & B ) , 我諗排長龍 .
條龍會長過樓下咖啡弄

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 Yllyll 於 2017-8-8 20:14 發表
我是如意閣的主持人 第一次與大家見面 請多多指教 祝大家身體健康 如意吉祥
歡迎歡迎

引用:
原帖由 messenger 於 2017-8-8 20:27 發表

可能是民宿主持人的女兒
會唔會係宅女呀

相關搜索目錄: 民宿

引用:
原帖由 messenger 於 2017-8-9 13:11 發表

易小川、玉漱、司音、墨淵、夜華、白淺
這些都不識未聽過
三生三世十里桃花
不過差兄是不缺桃花的

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-8-9 19:17 發表
老板娘, 我不是水哥

也不是想難為你,  祇是想知道怎稱呼你而已
點錯相了

引用:
原帖由 Yllyll 於 2017-8-9 19:04 發表
水哥 您不要為難我了 女孩子才是主角呢
如無意外,我先係你說的水哥
我也不為難人的

引用:
原帖由 messenger 於 2017-8-10 18:07 發表

最易認是我
其貌不揚的就是我了
妳今晚煮好飯未呀?
我都是其貌不揚,不張揚的

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-8-15 14:12 發表

你可回答 :  我不做 熟女  !  
輕熟女也有其韻味啊

引用:
原帖由 Iknowhowtoeat 於 2017-9-25 02:11 發表
小弟做左CD Rom 都好一段日子,多得各位師兄包膠掃盲,無言感激!

昨天有空上來如意閣一遊,主持人介紹Joey,話手骨好得之餘,服務仲估你唔到添。

主持人落足嘴頭,就試佢一試!

Part 1 開骨手勢純熟,Joey ...
咁睇黎個個都要話新黎先得喇有野送

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。