推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

26 12
發新話題

[建議] 一日最多可以出三个主題

一日最多可以出三个主題

版主呀版主,最建議每个会員一日最多可以出三个主題,你睇???多謝啦!!!

引用:
原帖由 Skype 於 2007-3-22 09:45 PM 發表
版主呀版主,最建議每个会員一日最多可以出三个主題,你睇???多謝啦!!!
咁.....插人係咪可以一日之內無限次抽插同一人呀

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-22 21:58 發表

如果你老兄究力,插三次唔同人都無问題!!!哈哈哈!!!

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-22 21:58 發表

不過呢到系政版,唔系性版,你响性版到开个題目被大家研究吧!!!

引用:
原帖由 Skype 於 2007-3-22 10:06 PM 發表

不過呢到系政版,唔系性版,你响性版到开个題目被大家研究吧!!!
政版同性版同一堆人
有分別咩

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-22 22:08 發表

政版同性版同一堆人
有分別咩
所以話你,你响政版系befefecc,但响性版系cfggfdd,名就会改左,口号都唔同啦。

唔係太實在
反而我認為應該限制版友貼文的類型
例如講民建聯,唔應該一日開三題講民建聯
例如講中華民國,唔應該一日開三題講中華民國
但容許版友以回應方式講題目內的事項,作為支持、推文的方式
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2007-3-22 22:38 發表
唔係太實在
反而我認為應該限制版友貼文的類型
例如講民建聯,唔應該一日開三題講民建聯
例如講中華民國,唔應該一日開三題講中華民國
但容許版友以回應方式講題目內的事項,作為支持、推文的方式
系一个非常好建議。

有人已經不滿足純粹駁人,而是要以flood文的方式阻撓不同的意見出文的空間了

版主請正視

引用:
原帖由 我也是香港人 於 2007-3-22 15:03 發表
有人已經不滿足純粹駁人,而是要以flood文的方式阻撓不同的意見出文的空間了

版主請正視
呢個做法唔可取,但唔反對
因為涉及派別問題,提出反對,未表立場,先有政治表態︰你邊度既?
有人咁做而唔接受,可以去第二個版
或者等版主做野
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2007-3-23 00:05 發表

呢個做法唔可取,但唔反對
因為涉及派別問題,提出反對,未表立場,先有政治表態︰你邊度既?
有人咁做而唔接受,可以去第二個版
或者等版主做野
大家純粹舒發个人立場及意見,自由暢談!但系一些高人用一些不光彩方法来攪亂檔,你話点啦???

引用:
原帖由 我也是香港人 於 2007-3-22 11:03 PM 發表

版主請正視
係啦,叫 szetokm 唔好咁做
佢一味話"我有言論自由喎"以此做藉口
不斷發帖,呢種行為,等同炸板
我懷疑佢係咪比人指使咁做......

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-23 00:50 發表

系呀!最大可能系個个Kxxxx先生,机会相当高!話唔定去自已操刀添!!!

引用:
原帖由 Skype 於 2007-3-23 01:06 AM 發表

系呀!最大可能系個个Kxxxx先生,机会相当高!話唔定去自已操刀添!!!
Kxxxx先生言論係反共喎
點會係佢呀

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-23 01:13 發表

點會係佢呀
玩反间,令大家唔happy左派果班!遲下就再現身。

唔會咁無間道牙大哥
老左大把爛頭卒
vinka 唔蒲頭就有今日出十幾個topic既代佢位
世界唔係得一個 k 先生既
冇可能係佢

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-23 01:48 發表
唔會咁無間道牙大哥
老左大把爛頭卒
vinka 唔蒲頭就有今日出十幾個topic既代佢位
世界唔係得一個 k 先生既
冇可能係佢
有你見地!

引用:
原帖由 Skype 於 2007-3-23 01:59 AM 發表

有你見地!
當然
佢地幾個輪住開工架

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-23 02:04 發表

當然
佢地幾個輪住開工架
牙擦擦!:

Kxxxx先生好勤力,作品多, 為乜成日比版主香,我覺得有佢存在會熱鬧 D,一日之內無限次比好多老左狂插都冇埋怨,可唔可以比佢翻生?網友都記得佢,其他網友支持比佢翻生嗎?版主可以叫佢不要再「女廁犯規」比佢翻生。多謝!

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-23 00:50 發表

炸炸炸, 炸嚟做乜呢? 你當係我係美軍咩?

事實勝於雄辯, 我今日一條thread都冇開過, 證明我冇炸板啦.

咁我琴日第一日註冊, 咪一次過將我腦入面的idea寫晒出嚟囉. 未來我貼文會貴精不貴多, 只會post超高質素的文章, 務求可引發大家的思想空間.

只會post "超" 高質素的 " 口號 "

但係一出就 羅輯謬誤 o番...
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

引用:
原帖由 szetokm 於 2007-3-23 17:04 發表

炸炸炸, 炸嚟做乜呢? 你當係我係美軍咩?

事實勝於雄辯, 我今日一條thread都冇開過, 證明我冇炸板啦.

咁我琴日第一日註冊, 咪一次過將我腦入面的idea寫晒出嚟囉. 未來我貼文會貴精不貴多, 只 ...
支持你

引用:
原帖由 befefecc 於 2007-3-23 01:13 發表

點會係佢呀
反共 ?
用乜嘢去反 ? 用條脷去反 ? 用口水去反 ?  

引用:
原帖由 Rubber 於 2007-3-23 17:09 發表
只會post "超" 高質素的 " 口號 "

但係一出就 羅輯謬誤 o番...
正如一首好歌, 在年尾的頒獎禮亦可能攞唔到獎, 因為唔係人人識欣賞.

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。