推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

66 123
發新話題

[疑難] 看來有人出手,想flood文阻塞空間唔比人發文了

看來有人出手,想flood文阻塞空間唔比人發文了

版主請正視。這種做法和門口故意阻人出入冇分別。

難得有人咁好心機:註冊新戶口後就用咗四個半小時在此版一口氣出了十六篇文,其中部份仲只係得一句,而出完之後都有繼續跟進,確保呢十六篇文唔會沉落去∼∼∼

唔通呢度真係咁有影響力???

引用:
原帖由 我也是香港人 於 2007-3-22 23:05 發表
俾你講哂,真低B.

引用:
原帖由 我也是香港人 於 2007-3-22 23:05 發表
我都建議每个会員每天限出三封主題啦!!!

人家可以申請多個戶口解決樓上的問題
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 ivan99 於 2007-3-22 23:23 發表

俾你講哂,真低B.
呢d唔系低B!以事論事!成版十个主題,八个系同一人又九唔搭八主題。你会点睇呢?

引用:
原帖由 練 肉 於 2007-3-23 02:07 發表

比我就....

難得佢咁有雅興,睇佢可以維持幾奈囉,,,,,

有本事一年365日每日十題我就比個佢,,,,,,

不過有時d小朋友為左取得“績分”/“金錢”之類既野愛黎睇咸野/購買主題之類,所以短期內 ...
另有見地!!!

引用:
原帖由 Skype 於 2007-3-23 00:13 發表

呢d唔系低B!以事論事!成版十个主題,八个系同一人又九唔搭八主題。你会点睇呢?
你了解主題"看來有人想出手,想flood文阻塞空間唔比人發文"
誰出手?點阻塞空間?點唔比低能兒發文?"

回復 #7 練 肉 的帖子

同意,時間成本人人唔同..........

[quote]原帖由 練 肉 於 2007-3-23 02:07 發表

不過有時d小朋友為左取得“績分”/“金錢”之類既野愛黎睇咸野/購買主題之類,所以短期內狂情地用大量新貼黎完成指標,佢地既最終目的多數唔係晌政版做「統戰」打手,而係想早登佢地既彼岸----->> ( o )( o ),,,,,
可能係呢個( o )( o ),,,,,

Y

以為上達天庭, 祇證明人治社會養育出來的悲哀
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

有 d 人一日到黑幻想自己被 "迫害"
填鴨式教育造成的悲哀  

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2007-3-23 17:06 發表
有 d 人一日到黑幻想自己被 "迫害"
填鴨式教育造成的悲哀  
幻想自己被解放軍開鎗,佢知唔知開鎗要錢,每粒彈要錢,有錢都唔射低B仔.

引用:
原帖由 ivan99 於 2007-3-23 09:22 發表

你了解主題"看來有人想出手,想flood文阻塞空間唔比人發文"
誰出手?點阻塞空間?點唔比低能兒發文?"
低能兒就唔知点上網啦!!!

引用:
原帖由 練 肉 於 2007-3-23 19:52 發表

係喇~

又話風猛,又話地硬,總之厘度就明顯有野阻住佢地出野搞到得千零人去遊含好唔愉快起喇,,,,,,
D低能兒幻想自己係"昂山素几",入秦城監獄,又話23條立法後隨時中招,幻想自己被開鎗,其實,每粒彈頭要成本,開鎗打低能兒,嘥彈藥,佢地全部患妄想迫害症;今日香港,最迫切就係起多幾間大口環。

引用:
原帖由 我也是香港人 於 2007-3-22 15:05 發表
心果句其實係:版主請正視,親中和反對泛民的不可以有言論自由。

言論自由只是仇中者剝奪其他人言論自由觀冕堂皇的理由。

引用:
原帖由 XKEX 於 2007-3-24 15:06 發表

而家 Xocat II Forum打算進軍大陸市場。左口魚點擊率很重要。

丁磊-----網易的老大,去年的中國首富,現在身十幾二十億美元。

網易在Nasdaq上市,成為了繼中華網和新浪網之後的第三支中國在美上市網路 ...
閣下宜上上大陸網,其言論自由實不下於香港

點解放林彬黑白照片?(商台67年暴動被左仔連車燒死的宮當紅播音員,生前天天臭罵左仔)

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-25 06:49 發表

閣下宜上上大陸網,其言論自由實不下於香港
小弟新華網"三上三落" ,因為一d時事觀點比人連續刪過戶口三次,後來學識要隱隱晦晦講至可以存在," 言論自由" 係要好技巧地偷偷摸摸至有

66 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。