推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 兩次北海道睇薰衣草之旅

兩次北海道睇薰衣草之旅

最近去咗北海道睇薰衣草兩次, 飛行旅程十分愉快,在此同各位師兄報告一下。
第一次係去咗搭夢想號航班。 夢er有幾正,喺呢個論壇已經有唔同H師兄多次分享,在此我也不再多說。總之 整個過程溫馨愉快,夢er 細心滑行,女朋友feel有200%。

第二次去,係搵咗牛奶妹執飛。 牛奶妹相同真人也是差不多,而且比夢er應該還要年輕一點,身材更加凶險,各位師兄一定要飪瞗I 如果説夢er是女朋友feel的話, 牛奶妹就一定係ons feel:主動,電眼,招式丰富! 各位師兄小心有墬機H風險!

兩次飛行旅程都十分愉快,頭等級服務。 夢er過程溫馨舒服,牛奶妹則過動感十足, 睇下師兄偏好邊種類型(我個人較buy夢er)。 唯一係個場H氣墊跑道偏細,身材高大H師兄可能會有啲迫
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +40 謝謝再度分享∼ 2017-5-28 17:54
  • messenger 威望 +40 謝謝再度分享∼ 2017-5-28 17:54
  • messenger 金錢 +40 謝謝再度分享∼ 2017-5-28 17:54

謝謝ceddec兄再一分享

完全同意你對兩航班的評論
哈哈!飛北海道

牛奶妹有ons feel
EXACTLY
我還未出詳細分享
師兄這描述的確很貼切

what is ons feel?

引用:
原帖由 lohengramm 於 2017-5-29 11:52 發表
what is ons feel?
o for one
n for night
s for.......

師兄講得好啱,上次我試氣墊跑道唔夠長,夢兒要張張跑道推到貼住門先到得
其實想試奶糖,張相好吸引,可惜已經放假了

引用:
原帖由 messenger 於 2017-5-29 11:59 發表

o for one
n for night
s for.......
One
Natural Shoot

引用:
原帖由 未知香草 於 2017-5-29 12:33 發表
師兄講得好,上次我試氣墊跑道唔夠長,夢兒要張張跑道推到貼住門先到得
其實想試奶糖,張相好吸引,可惜已經放假了
夢兒要試
奶糖更加要試
月中會再上班
我也在期待
再次受她的呵護

引用:
原帖由 46701314 於 2017-5-29 12:54 發表

One
Natural Shoot
One通常都會是Natural Shoot
Two 就難說了

你們說的是在那裡?

引用:
原帖由 messenger 於 2017-5-29 13:05 發表

夢兒要試
奶糖更加要試
月中會再上班
我也在期待
再次受她的呵護
原本仲心思思呢個星期再出動呢,看來要往後移了

引用:
原帖由 未知香草 於 2017-5-29 13:14 發表

原本仲心思思呢個星期再出動呢,看來要往後移了
奶糖剛轉了微金的髮色
更時尚美噠噠

回復 1# 的帖子

「小心墜機的風險」
都是....她的主動掌控下
真的去不到北海道
就算不墜機都要急降

引用:
原帖由 messenger 於 2017-5-29 13:20 發表

奶糖剛轉了微金的髮色
更時尚美噠噠
比差兄講到我已經心思思添

引用:
原帖由 未知香草 於 2017-5-29 13:41 發表

比差兄講到我已經心思思添
我將會寫埋份分享
已邊寫邊回味無窮
只可睹相思人半個月

不過聽說夢兒後日會返

引用:
原帖由 ceddec 於 2017-5-28 16:46 發表
最近去鬙_海道睇薰衣草兩次, 飛行旅程十分愉快,在此同各位師兄報告一下。
第一次係去鷛f夢想號航班。 夢er有幾正,鰫O個論壇已經有唔同�師兄多次分享,在此我也不再多說。總之 整個過程溫馨 ...
ceddec兄book了位再搭夢想號航班沒?

是否两班機都要delay 到6月中?

引用:
原帖由 piaget 於 2017-6-1 07:53 發表
是否巹Z機都要delay 到6月中?
夢幻航班昨天已啟航
奶糖航班才要delay至6月中∼

引用:
原帖由 messenger 於 2017-5-31 22:38 發表

ceddec兄book了位再搭夢想號航班沒?
大老闆空管,禁飛中呀

引用:
原帖由 messenger 於 2017-5-29 13:48 發表

我將會寫埋份分享
已邊寫邊回味無窮
只可睹相思人半個月

不過聽說夢兒後日會返
仲未見到差兄的分享

奶糖番左來啦

夢兒都番埋黎啦

前兩天試過奶糖,過程享受,當時自己略有酒意。
但事後卻有一絲罪惡感,青春無敵,身體結實,帶來了一些自己女兒的感覺,是我想得太多嗎?

引用:
原帖由 alc 於 2017-6-29 20:23 發表
前兩天試過奶糖,過程享受,當時自己略有酒意。
但事後卻有一絲罪惡感,青春無敵,身體結實,帶來了一些自己女兒的感覺,是我想得太多嗎?
是啦!
要調節自己年紀
與她看齊便不會有如此感覺了

今日夢兒與奶糖又再次同在了
還加上青青.....

Ceddec兄去了重滑未呢?

回復 23# 的帖子

她真是很好傾的
但到最後佢都是想我下次帶我年輕高大的兒子去探望她
唉⋯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。