推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

玩調教!揭淫西底牌。。100%誠意之作

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 12:29 發表
通常中意去短線遊,玩得特別激。。
離開香港玩會放好多∼
大6 都幾好... 酒店大 新 最重要平
野外有冇玩露出?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 you323 於 2017-6-17 12:31 發表
野外有冇玩露出?
冇乜玩露出
都是玩下露台仆嘢
又或者去到見偏僻就野戰下

相關搜索目錄: 野戰 酒店

引用:
原帖由 you323 於 2017-6-17 12:31 發表
野外有冇玩露出?
其實好想叫虎虎扮鳮企街比阿叔問價
大陸又唔敢亂嚟,當佢真係鳮拉左就麻煩!
香港又怕撞見熟人。。。即是冇得玩

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 12:55 發表
大陸又唔敢亂嚟,當佢真係鳮拉左就麻煩!
以前出過的舊文
鳮。。。又是鳮

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

師兄,有乜角色扮演要玩,通知1聲,大把人會幫手兼幫口。我補定名先。

相關搜索目錄: 角色扮演

[quote]原帖由 on七佬 於 2017-6-17 12:51 發表
冇乜玩露出
都是玩下露台仆
又或者去到見偏僻就野戰下 [/quote我最勁都係窗邊仆野
野戰 haha 都唔多想試 太多蚊同手機 haha

相關搜索目錄: 手機 野戰

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 12:55 發表
大陸又唔敢亂薄A當佢真係鳮拉左就麻煩!
呢d 野 香港玩好 大陸比左溶左都唔知咩事...
香港玩...事前夾定未得...
熟人見到...唔係見到扑野就得 haha

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 13:05 發表
以前出過的舊文
鳮。。。又是鳮
各有所好...百貨應百客...就好似你講大6人 個前妻一樣...

引用:
原帖由 M-HUNTER 於 2017-6-17 14:25 發表
師兄,有乜角色扮演要玩,通知1聲,大把人會幫手兼幫口。我補定名先。
角色就是要引隻老虎講心中話

相關搜索目錄: 角色扮演

引用:
原帖由 you323 於 2017-6-17 14:35 發表
呢d 野 香港玩好 大陸比左溶左都唔知咩事...
香港玩...事前夾定未得...
熟人見到...唔係見到扑野就得 haha
試過
但虎虎臨陣縮左沙

回復 184# 的帖子

要慢慢嚟,試嬼{開波前,同佢講鵀傖N性幻想先,你先講出自己所想,所做,之後等佢放鴽暀腄A佢應該就會盡爆心中情。
好期待你隻虎俾佢契爺屌鑊勁。
另外你啲文睇到我硬哂,多謝師兄

Thx for sharing

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 15:21 發表
角色就是要引隻老虎講心中話
好有難度...
簡單d 講 要做到心靈滿足先可以去到呢一步...但好易出事...

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 15:44 發表
試過
但虎虎臨陣縮左沙
慢慢倍養...女人要安全感...
ching 呢關係係未挑戰成功 haha

七兄
多謝分享,好正啊!

引用:
原帖由 M-HUNTER 於 2017-6-17 15:50 發表
要慢慢嚟,試嬼{開波前,同佢講鵀傖N性幻想先,你先講出自己所想,所做,之後等佢放鴽暀腄A佢應該就會盡爆心中情。
好期待你隻虎俾佢契爺屌鑊勁。
另外你啲文睇到我硬哂,多謝師兄
佢契爺可能已是有心冇力了
屌到一鑊都唔得了!
反而好想好想屌老虎是佢個契細佬
我都有試探過老虎,啪啪中問佢
你契細佬睇嚟都好想屌鑊,你有冇諗過比佢屌。。。
老虎當時就鬧柒我變態,但反應就幾強烈,隻西好似特別多水!
不過我唔會比佢契弟咁易得米,引鳩到佢爆血管就會,屌就。。。哈哈
過到我先算

引用:
原帖由 royclub 於 2017-6-17 16:49 發表
七兄
多謝分享,好正啊!
覺得正就請多多支持

引用:
原帖由 you323 於 2017-6-17 15:58 發表
慢慢倍養...女人要安全感...
ching 呢關係係未挑戰成功 haha
有安全感就冇刺激了!
要刺激就必須有假象

引用:
原帖由 you323 於 2017-6-17 15:56 發表
好有難度...
簡單d 講 要做到心靈滿足先可以去到呢一步...但好易出事...
要玩就沒有100%安全
有風險先有刺激。。

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 17:23 發表
佢契爺可能已是有心冇力了
屌到一鑊都唔得了!
反而好想好想屌老虎是佢個契細佬
我都有試探過老虎,啪啪中問佢
你契細佬睇嚟都好想屌鑊,你有冇諗過比佢屌。。。
老虎當時就鬧柒我變態,但反應就幾強烈, ...
我見過幾次佢契細佬痴身癡世
影相又走得埋一埋
口甜舌滑,女人好易哄。。
大波女人更易哄
眼光成q日停留係虎虎胸前
離左婚好幾年,可能好撚餓,住家c9先吸引掛(唔信佢冇叫鳮)

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 17:34 發表
我見過幾次佢契細佬痴身癡世
影相又走得埋一埋
口甜舌滑,女人好易哄。。
大波女人更易哄
眼光成q日停留係虎虎胸前
離左婚好幾年,可能好撚餓,住家c9先吸引掛(唔信佢冇叫鳮)
貓又點會唔食魚

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 17:43 發表
貓又點會唔食魚
如果sd呢張見到樣H比佢契細佬
哈哈。。。哈哈哈

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

多謝師兄分享

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 17:26 發表
有安全感就冇刺激了!
要刺激就必須有假象
可以人為 就好似ching 你fd 一樣

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 17:28 發表
要玩就沒有100%安全
有風險先有刺激。。
明白 有時出去玩都有心大心細...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。