推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

玩調教!揭淫西底牌。。100%誠意之作

引用:
原帖由 lanaevol 於 2017-6-15 18:50 發表
嘩嘩嘩!好大波呀,好玩呀!
奶頭相有冇興趣睇

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-15 19:10 發表
奶頭相有冇興趣睇
梗係有,
成個波H精粹就係乳暈&乳頭,
未見過呢兩樣,唔算睇過個波

阿嫂對大奶咁正。又識扮醉先享受。
果晚玩左幾多次
奶頭相當然要師兄分享
多謝先

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-15 17:05 發表
睇住呢張先。。
真係好好波路喎

阿嫂身材好SEXY 啊, CHING 你就好啦

期待下一集
Never look back and no regret

引用:
原帖由 sharpmd 於 2017-6-15 19:29 發表
阿嫂對大奶咁正。又識扮醉先享受。
果晚玩左幾多次
奶頭相當然要師兄分享
多謝先
有興趣就去相

引用:
原帖由 bl_131 於 2017-6-15 19:32 發表
真係好好波路喎
有前都有后
仲成q日著面唔著底

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-15 20:17 發表
有前都有后
仲成q日著面唔著底
係屋企都週不時比我偷影

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-15 20:18 發表
係屋企都週不時比我偷影
薄薄褲仔下透出個pat

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-15 17:05 發表
睇住呢張先。。
條女甘正,網友都流哂口水

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-15 20:15 發表
有興趣就去相
.......呢曭i咪靚囉!!

聽見都硬,恭喜師兄∼∼∼∼

好正呀⋯⋯有無多欓菃r⋯⋯

多謝師兄分享

齋睇文字都睇到硬晒, 精彩精彩.....阿嫂靚波....多謝C兄
hi, 我是Tommy, AAA成人小說春色文學的站長, 請指教.

我又要做你朋友

好文采

ching文筆生動傳神
已射射

亞嫂ENJOY就梗 , CHING都睇來好爽咁喎

引用:
原帖由 kitty181819 於 2017-6-15 20:48 發表
好正呀師兄,聽見都硬,恭喜師兄∼∼∼∼
其實調教路上又點止比1 二人屌過,故事有不少,有核突男,契爺,契仔等。。
有成功有失敗有比佢拒絕的人∼
如果各ching有興趣知的話,就等我逐一逐一揭開淫西虎虎外表淑女,內裡淫蕩的真面目。。

非常有興趣。等等等。

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-16 05:59 發表
其實調教路上又點止比1 二人屌過,故事有不少,有核突男,契爺,契仔等。。
有成功有失敗有比佢拒絕的人∼
如果各ching有興趣知的話,就等我逐一逐一揭開淫西虎虎外表淑女,內裡淫蕩的真面目。。
先回顧出過之舊文
鳮。。。又是鳮!老虎咪又係鳮
私家鳮定公家鳮之分

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

又是之前出過之文!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

老虎大奶頭好啜又好手感

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。