推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

玩調教!揭淫西底牌。。100%誠意之作

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-16 05:59 發表
其實調教路上又點止比1 二人屌過,故事有不少,有核突男,契爺,契仔等。。
有成功有失敗有比佢拒絕的人∼
如果各ching有興趣知的話,就等我逐一逐一揭開淫西虎虎外表淑女,內裡淫蕩的真面目。。
老虎以前因為公事成日出差到內地,識左個酒吧做的燦仔,條仔又好幾分似華仔又冧得老虎佢幾爽,老虎仲送埋金介指比條仔(可能是肉金)
冇耐條仔轉左工同老虎失左聯,據知老虎有托人搵仔,當然又搵唔到。。。
不過我當年就曾經好撚唔妥老虎,不過已事過境遷,但而家又好想幫佢搵返呢條燦仔,當中就當然有些陰毛啦~

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-16 14:19 發表
老虎以前因為公事成日出差到內地,識左個酒吧做的燦仔,條仔又好幾分似華仔又冧得老虎佢幾爽,老虎仲送埋金介指比條仔(可能是肉金)
冇耐條仔轉左工同老虎失左聯,據知老虎有托人搵仔,當然又搵唔到。。。
不 ...
當年老虎介紹我比條仔係話我是佢同事!
冇撚話我係佢條佬

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-16 14:25 發表
當年老虎介紹我比條仔係話我是佢同事!
冇撚話我係佢條佬
今時今日冇左怨氣!
但好想佢見返條仔,今時個心態已唔同往日,小了怨氣多了鬼馬念頭∼
獨樂樂不如眾樂樂。。
尋人中!

嘩...塊牛肺好靚

唔帶套屌入去一定好好玩

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-6-16 15:11 發表
嘩...塊牛肺好靚

唔帶套屌入去一定好好玩
咁都叫靚?
我就經常唔帶套中出

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-6-16 15:11 發表
嘩...塊牛肺好靚

唔帶套屌入去一定好好玩
你講得矛錯!
屌入去只濕西度好好玩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄

So great stories keep sharing more intimate

very good ching

有人睇冇乜人回!
冇鼓勵那有分享?
心淡不

支持ching繼續出post

學下野師兄,有機會兩公婆一齊切磋下

精彩啊...不要不出帖

引用:
原帖由 batxhim00 於 2017-6-17 07:43 發表

精彩啊...不要不出帖
謝謝你的支持

引用:
原帖由 hk852hk258 於 2017-6-17 07:34 發表
學下野師兄,有機會兩公婆一齊切磋下
想點切磋呢

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 06:03 發表
有人睇冇乜人回!
冇鼓勵那有分享?
心淡不
我地一直默默支持七兄同🌹姐
出多d post ar

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 07:56 發表
想點切磋呢
小弟有一奇想,就是夾計整鳩古老虎!
找人扮佢曾經心儀的人,用文字淫慾佢

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 08:20 發表
小弟有一奇想,就是夾計整鳩古老虎!
找人扮佢曾經心儀的人,用文字淫慾佢
有說波大冇腦!我老虎就是表表者∼
波大但唔乜用腦

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 07:56 發表
想點切磋呢
切磋太粗魯...
應該係 搵個好地方 一齊享受 放下世人既眼光享受下

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 08:22 發表
有說波大冇腦!我老虎就是表表者∼
波大但唔乜用腦
有你 佢就唔洗點用腦啦 haha
有咩鬼主意 ching 你都諗晒出來... C 姐唔洗點諗

引用:
原帖由 you323 於 2017-6-17 08:24 發表
有你 佢就唔洗點用腦啦 haha
有咩鬼主意 ching 你都諗晒出來... C 姐唔洗點諗
咁又是。。
波大又易比人呃蝦條
呃蝦條就唔好啦~
搵人扮佢前度情人都試過,佢又信喎
果次個fd開個新微信同佢吹,當中我梗係比料個fd先得,吹吹下就講到性生活

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 08:30 發表
咁又是。。
波大又易比人呃蝦條
呃蝦條就唔好啦~
果次個fd開個新微信同佢吹,當中我梗係比料個fd先得,吹吹下就講到性生活
傾性 係一定要 haha c 姐 有冇分享晒佢所有野比個fd 先

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 08:30 發表
咁又是。。
波大又易比人呃蝦條
呃蝦條就唔好啦~
後生時佢已好前衞,星期日例必去石澳游水,t恤真空凸點都好普通∼
到左中年就放肆左,身形似足個肥c9,好在佢幾年前又修返身,索魔女上身。。

引用:
原帖由 you323 於 2017-6-17 08:35 發表
傾性 係一定要 haha c 姐 有冇分享晒佢所有野比個fd 先
分享左部份,個fd比返d微信對話我睇∼

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 08:36 發表
後生時佢已好前嚏A星期日例必去石澳游水,t恤真空凸點都好普通∼
到左中年就放肆左,身形似足個肥c9,好在佢幾年前又修返身,索魔女上身。。
咁都比ching 你 識到佢你都應該有返咁上下
不過男人比女人...年紀大左可能會力不從心...[我都好怕]

引用:
原帖由 on七佬 於 2017-6-17 08:39 發表
分享左部份,個fd比返d微信對話我睇∼
睇完有咩感覺?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。