推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

む金馬倫道めMiss Spa ソ新浪漫

咦,幾個女女都過左檔

引用:
原帖由 messenger 於 2017-10-13 15:08 發表

見詩詩的新照片
另一番美的感覺
眉清目秀,一時間又詩詩、希希、還有其他如佳期、yuki, 點揀好呀

引用:
原帖由 messenger 於 2017-10-13 15:22 發表

還有還有...不能盡錄

難以篩選,難以取捨
一係就無乜選擇,一係多到唔知點揀

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-10-13 15:34 發表
師兄,勤力D上去啦! :D
有時間先得架,有時候突然有兩三個鐘空檔,可惜目標通常都有約

引用:
原帖由 messenger 於 2017-10-13 15:49 發表

還有希希和其他選擇
至怕無房嗟
不過一心想約誰
卻約不到有種失落感而已
無錯,今日約三個都無位...極失落

尋日本來想上去,點知v7無回應,電話無人聽,唔知乜事 ... 都係去返影視台聚舊

引用:
原帖由 阿德1314 於 2017-10-24 10:57 發表
試過樂樂,堅陀地,不過好貴!
點貴呢?

引用:
原帖由 阿德1314 於 2017-10-24 11:32 發表

6+2=8 但唔係NU喎!
依家好多場/女都收呢個價,仲要得60分鐘...去年呢個價係90分鐘全高清,只嘆通漲太快,確係唔抵玩,但如果有心頭好又無防

引用:
原帖由 messenger 於 2017-10-24 11:42 發表

若是事前講明還好
你情我願,事後先講就不好了
四陀地:樂樂、Bella, 可可,Sugar
我還是最喜愛Sugar
上星期試過某場有個陀北扮陀地,未轉身她就叫我增值半高清,我未答應但當我轉身就已經幫我自動增值,感覺被屈...
諗番起以前半高清大部份技師都不用增值,其時多好

引用:
原帖由 messenger 於 2017-10-24 11:55 發表

視乎個別女孩吧
我最近試過一女孩
60分鐘標清服務後
我給她一隻牛加條魚
她說不用這麼多
給回條魚給我∼
可以一隻小牛落樓,現在實在難得

引用:
原帖由 阿德1314 於 2017-10-24 14:19 發表

呢個價,全高有nu都可以!
個別場所啦,不過質素參差.  自年頭有個陀地無做之後都仲搵緊可以令我滿意的技師

回復 310# 的帖子

睇相小柔小雅好吸引我

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。