推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

43 12
發新話題

[建議] 想揾D真係有人妻或玩開人妻,有方法的朋友傾計

回復 24# 的帖子

佢話玩可以,但頂唔順我在場,是但啦,佢肯就得

師兄又去揾下囉
BTW, 因為之前不在港, 有意師兄可再PM我

引用:
原帖由 hk852hk258 於 2017-10-26 21:15 發表
真可惜, 如果師兄可以一齊 enjoy 仲正, 又可唔可以咁呢? 開兩間房, 佢比人砌完就過黎比你砌, 變相都係3P, 又唔會尷尬.

C兄,如果開�預埋我

師兄
起碼佢已經接受
慢慢玩玩下就會畀你參加啦
引用:
原帖由 hk852hk258 於 2017-10-26 21:06 發表

我開左wechat gp 分享食人妻經驗 有相 有意pm留底wechat id

應該pm邊位師兄呢???

引用:
原帖由 hk852hk258 於 2017-10-26 21:15 發表
唔可以現場睇好可惜...

回復 7# 的帖子

開wechat群啦。。。比較方便!

開左group 未

thanks ching

但唔一定人妻先大膽同玩得放嫁喎
引用:
原帖由 Fka741743 於 2017-10-24 12:06 發表
人妻多人想玩,係因為她們識享受,大膽,夠放,又會專重對手挂……

你又啱喎,不能同意得更多
引用:
原帖由 meteor_73 於 2017-10-24 18:53 發表

原因好簡單, 因為大家都可以得到想要的滿足, 人妻找SP, 一定唔係為左貪玩, 多數係想搵個心靈伴侶, 又或者填補身邊人比唔到佢既滿足, 那不等於佢唔愛另一半, 所以人妻搵SP, 對象係要符合好多條件, 除左基本條件 ( ...

lionyiu89    plz add

人妻的確別有一番風味
最近識左一個,樣靚、身材正、又夠淫
咩都肯試,由初初純情人妻調教到變左淫妻!

大家好, 我又返黎LA, 因之前開左GROUP, 但反應都一般, 好小人出聲, 所以我想先同有興趣的師兄私下談下先, 同埋可以SHARE經驗及相者優先

PS. 我無人妻......

人妻可唔可入㗎

of course ,f,come please

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。