推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] [新場]東方悅沐開咗未?

仲未開∼∼∼∼再等等

個個問都話下個月 月頭開 但個個月都開唔成

過了年, 有無師兄有消息?

回復 53# 的帖子

我前日經過仲係快將開幕

有講話請不到人作日去棕泉 有人說 2800全套 試業過 ,但佢話d女嫌唔夠 而,且緊左數無得再加,又無得簡客,(我心想咁有咩問題)跟住在講我其實唔係好明她up乜。咩人地其他場有帶500他又知........
我覺得可信性有限。

引用:
原帖由 lunyik 於 2018-2-27 20:18 發表
有講話請不到人作日去棕泉 有人說 2800全套 試業過 ,但佢話d女嫌唔夠 而,且緊左數無得再加,又無得簡客,(我心想咁有咩問題)跟住在講我其實唔係好明她up乜。咩人地其他場有帶500他又知........
我覺得可信性有限 ...
比起樓上鋪,除左有飲有食之外,呢個價位ーd都唔吸引

引用:
原帖由 lohengramm 於 2018-2-28 10:48 發表

比起樓上鋪,除左有飲有食之外,呢個價位みd都唔吸引
是否吸引都要看服務的, 樓上始終無咁舒適, 同埋基本上係兩個市場.

請問開鬙慼H

回復 58# 的帖子

上星期經過, 仲未 開?

推一推, 好似未開.
咁搞法可能要到夏天喎.

早幾日經過, 似乎係只欠牌照.

等政府了.

昨天去銅鑼灣東方淙泉,話悅沐會係1/4/2018 試業。
收費9xx 雙鐘未連代支

(不知道可不可靠)
今天經過尖東,有開燈但仲係寫快將開業

昨天經過仲未開。但扶手電梯同燈都有開,可能作最後準備

好似真係開

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 lunyik 於 2018-4-15 20:35 發表
[local]1[/local]好似真係開
開了嗎?搵日我去探下路先

引用:
原帖由 lionaxe 於 2018-4-15 20:44 發表

去到問 這明天先真
問過下價錢話 1300左右 (好似係)

不過跟手有過話我地齋場 細聲講 自己執生

其實我只係想知有無溫沙 康水療 有水療服務 。係無的

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 lionaxe 於 2018-4-15 20:44 發表

師兄都等候已久了
期待你的報告

引用:
原帖由 lunyik 於 2018-4-15 21:33 發表

去到問 這明天先真
問過下價錢話 1300左右 (好似係)

不過跟手有過話我地齋場 細聲講 自己執生

其實我只係想知有無溫沙 康水療 有水療服務 。係無的
哈哈哈!齋場

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 messenger 於 2018-4-16 11:22 發表

哈哈哈!齋場
13xx 的齋場⋯ 差兄會去會一會嗎

回復 69# 的帖子

東方棕泉 , 連正常小費, 好似平少少

引用:
原帖由 lionaxe 於 2018-4-16 12:57 發表

13xx 的齋場⋯ 差兄會去會一會嗎
齋的定義呢⋯⋯

引用:
原帖由 Oldman 於 2018-4-16 13:56 發表
東方棕泉如果正常小費,大約1200 ?

引用:
原帖由 Oldman 於 2018-4-16 13:56 發表
你未去過當年的悅沐嗎?
記得當時是$1300包基本服務

nowadays i go OPS TST around $12xx

引用:
原帖由 messenger 於 2018-4-16 14:02 發表

你未去過當年的悅沐嗎?
記得當時是$1300包基本服務
My favourite

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。