推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] [新場]東方悅沐開咗未?

呢個價唔會係齋吧?棕泉好像$8xx。環保$1200。純價格分析估麊A務。

回復 76# 的帖子

東方棕泉雙鐘是  $650 + 10%  = $ 715 .0

另外代支, 一般不少過 $500 .

埋單 约 $1200.0
这是齋場 的收費

剛剛去了,現在試業雙鐘=818x1.1=900
代支由一粒200 起

所以報價係1300

環境不錯,但試業中,比較多甩漏
拖鞋size 好像比較細
暫時技師2x人一更過”12-22”
美容師3人,幫我採耳的是新做,比較慢,但好傾,人也甜美。
如果想要由入去到出來都舒適服務的師兄,遲點去比較好

相關搜索目錄: 美容

有冇女女質素預告,有冇好介紹

咋晚去過試場,修唔錯,有水池
}╞峆~用某大酒店用ge牌子Thann,毛巾有開箱味,
休息室椅背可調校,房略細。
技師高廋型,手骨有板有眼
雙鐘基本連代支,可接受。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 hk4466 於 2018-4-17 14:41 發表
咋晚去過試場,修唔錯,有水池
}╞峆~用某大酒店用ge牌子Thann,毛巾有開箱味,
休息室椅背可調校,房略細。
技師高廋型,手骨有板有眼
雙鐘基本連代支,可接受。
真的是剩工嗎?還是有vas?
謝謝指教

相關搜索目錄: 酒店

回復 82# 的帖子

嗰日幸好選中自動波車,行駛暢順

引用:
原帖由 hk4466 於 2018-4-19 06:52 發表
鶪撽祕n選中自動波車,行駛暢順
恭喜恭喜
質素如何?

師大兄大廳有冇飯吃?

$400小費是包括了VAS 嗎?

引用:
原帖由 ikh630 於 2018-4-20 07:48 發表
師大兄大廳有冇飯吃?

早兩日去敹N粉河 味道唔錯

我早兩日去過
我中午1200點 優惠價不過唔多記得價錢
沖涼房環境幾 舒服 沐浴液 洗頭水 都是高級野( 應該係)有番以前悅沐風格
大廳做了師傳工 簽了150

入房BG算唔錯 身材幾正,手骨好夠力,上半場OK ,賽事進下半場中段 ,總覺點好像還未入正題,她先話這裡講明齋場   。她咁講明啦,唯有在試試撩下 最後加700。機本服完場

最後結帳 17XX 機本服務 + 大廳師傅工

引用:
原帖由 lunyik 於 2018-4-22 03:28 發表
我早兩日去過
我中午1200點 優惠價不過唔多記得價錢
沖涼房環境幾 舒服 沐浴液 洗頭水 都是高級野( 應該係)有番以前悅沐風格
大廳做了師傳工 簽了150

入房BG算唔錯 身材幾正,手骨好夠力,上半場OK ,賽事進 ...
我不太喜歡這種機制......

還有陽州炒飯加湯水。

前兩天去了,他們現在是試業中。
有些甩漏,不過公關幾好人,

K骨一齊正常,後段都ok.

引用:
原帖由 hapa1 於 2018-4-26 11:59 發表
前兩天去了,他們現在是試業中。
有些甩漏,不過公關幾好人,

K骨一齊正常,後段都ok.
師兄,後段要討價還價嗎?

我想,有些服務不是全部技師/美容師也會提供的。
所以我自己比較隨遇而安

相關搜索目錄: 美容

好像試業期已過,回到正價了

請問大家有冇推介?

聽說有兩位技師因為投入”大”型操作被炒, 似乎這裡不像有些傳聞般,提供大型操作實習

有大型操作外面點知ga?? 好驚驚

有大型操作外面點知ga?? 好驚驚

不要當其他工作人員是傻瓜∼∼

聽說這裡開了之後,紅磡溫莎好像生意跌得幾多。
但兩間價格相差很遠,不似會直接競爭。
我覺得有點奇怪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。