推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[建議] 成巷成市既stan smith有幾多ching鍾意?

成巷成市既stan smith有幾多ching鍾意?

小弟原本好鍾意學生返學鞋,但自從5,6年前開始就消失,一直搵唔到代替品。 終於1年前開竅左愛左上周街都有既stan smith 同女人腳簡直係絕配。

世界一下子又充滿愛。

話說好似我咁鍾意女仔波鞋既ching不妨打聲招呼
另外有冇ching有比女仔全身踩肚經驗都打聲招呼

相關搜索目錄: 波鞋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

全身踩肚經濟?
即係點??

引用:
原帖由 atsuo777 於 2018-1-5 23:21 發表
全身踩肚經濟?
即係點??
經驗,打錯字
即係佢成個人踩上肚上面。

引用:
原帖由 911pop 於 2018-1-5 23:42 發表
經驗,打錯字
即係佢成個人踩上肚上面。
搵女朋友試?
但我估女仔會覺得變態唔會試

引用:
原帖由 atsuo777 於 2018-1-6 15:08 發表

搵女朋友試?
但我估女仔會覺得變態唔會試
有好多途徑既
叫女朋友係其一啦
去141唔做淨踩又得
上網搵女主/女王都得,不過難好多
比錢直接請女仔又得

其實戀腳戀鞋都係變態,不過屬於被動性
不過比起只聞腳聞鞋打飛機
比靚腿踩係心口,比女人支配仲刺激仲扯得勁

stan smith囡幾好J
仲要好多都唔襪著

呢種鞋都開始越黎越少,有好多韓風波鞋成個氣墊底咁好樣衰

引用:
原帖由 deep 於 2018-1-9 01:22 發表
呢種鞋都開始越黎越少,有好多韓風波鞋成個氣墊底咁好樣衰
Stan smith個走勢應該無咩少到既
每日都keep住見到50對,星期六最多可以175對

話說stan amith都有厚底版,不過唔多like但唔反感
Converse都有厚底但都丑樣,山寨stan smith直程丑到嘔

引用:
原帖由 sgtcpl 於 2018-1-8 15:48 發表
stan smith囡幾好J
仲要好多都唔襪著
Ching,
nike air force/adidas extaball w你J唔J?

我都想搵女試,一直搵唔到
有冇比錢的介紹?除左141
引用:
原帖由 911pop 於 2018-1-6 17:16 發表
有好多途徑既
叫女朋友係其一啦
去141唔做淨踩又得
上網搵女主/女王都得,不過難好多
比錢直接請女仔又得

其實戀腳戀鞋都係變態,不過屬於被動性
不過比起只聞腳聞鞋打飛機
比靚腿踩係心口,比女人支配仲刺 ...

引用:
原帖由 atsuo777 於 2018-1-9 22:08 發表
我都想搵女試,一直搵唔到
有冇比錢的介紹?除左141
最緊要有心
援交妹最肯,至於途徑就。。
幾年前[香港x人網]不二選,依加唔知仲有無(x大)
其次討論區搵,pm d女賣家
又可以IG出post招/睇下有冇寫明援交
或者拍賣app出post招

如果出post唔想太露骨可以寫話招模特兒,
等有人問就直接講明想做咩,一般來講都招到。
有時可能會有人話你變態或痴線
拿ching講明先我只能建議d途徑比你
招唔招到,自己事啦

相關搜索目錄: 模特兒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。