推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

46 12
發新話題

[建議] 大家條賓周有冇剃毛?

引用:
原帖由 四張幾大叔 於 2018-3-29 11:38 發表

有剃開 , 去 GYM 沖涼唔遮 , 隋便睇 , 我覺得冇咩野
比起泳池更衣室, 去 GYM 我見多數都修過或剃左, 但去得唔多次, 怕俾教練 sell 野煩住晒, 有冇一些係俾左月費又冇職員煩住晒H gym 呢 ?

相關搜索目錄: Gym

無剃晒
不過剪短晒。
好爽

引用:
原帖由 uncle_web 於 2018-5-8 06:57 發表

比起泳池更衣室, 去 GYM 我見多數都修過或剃左, 但去得唔多次, 怕俾教練 sell 野煩住晒, 有冇一些係俾左月費又冇職員煩住晒H gym 呢 ?
我去開舒適堡 , 都冇人 SEEL 我野喎

相關搜索目錄: Gym

有時都會剃曬啲毛,但係要keep住剃,唔剃會好拮老婆就好鍾意我剃曬啲毛

各位師兄會點剃或脫毛?

相關搜索目錄: 脫毛

引用:
原帖由 sexfunhk 於 2018-5-8 03:50 發表
各位師兄會點剃或脫毛?
通常用鬚刨剃毛
老婆就做咗激光,一勞永逸

我有剃呀, 好正

引用:
原帖由 melco1963 於 2018-5-8 12:14 發表
通常用鬚刨剃毛
老婆就做鷟E光,一勞永逸
一勞永逸方便。
男士做激光呢?有無師兄做過?

引用:
原帖由 sexfunhk 於 2018-5-8 09:14 發表

一勞永逸方便。
男士做激光呢?有無師兄做過?
我諗冇咩男人做激光

夭就有做蜜蠟脫毛,留返少少毛

剃左乾淨D。            。

。                。

引用:
原帖由 四張幾大叔 於 2018-5-8 10:08 發表

我去開舒適堡 , 都冇人 SEEL 我野喎
多謝大哥你的資料, 會去望下.......

引用:
原帖由 melco1963 於 2018-5-8 18:23 發表
我諗冇咩男人做激光
我有朋友係做激光, 因為佢係基, 自然貪靚一點, 有機會佢就曬佢隻冇毛雀.

引用:
原帖由 uncle_web 於 2018-5-8 19:59 發表

我有朋友係做激光, 因為佢係基, 自然貪靚一點, 有機會佢就曬佢隻冇毛雀.
我想問下做激光個美容師係男定女先

相關搜索目錄: 美容

我有剃呀, 好正

引用:
原帖由 melco1963 於 2018-5-8 18:23 發表
我諗冇咩男人做激光
我已激光一段日子了

引用:
原帖由 Dklmtuktuk69 於 2018-5-9 08:23 發表

我已激光一段日子了
我都要考慮下做激光了

師兄有無男仕激光脫毛資料及報告睇下?上網搵唔知邊間好

當5想做愛果時就會

引用:
原帖由 melco1963 於 2018-5-9 10:51 發表
我想問下做激光個美容師係男定女先
佢話係女, 但佢係基對住女冇反應, 場面未必好似你諗咁樣, 聽佢講係佢 d 姊妹 friend 來的, 幾轉過程中玩足佢條野同蛋蛋咁耐都冇反應, 佢 d 姊妹 friend 信佢係基的.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 sexfunhk 於 2018-5-8 11:50 發表
各位師兄會點剃或脫毛?
剃效果唔好, 毛腳好快出番, 再出時會好吉好痕, 如果舔蛋蛋隨時刮損條脷.
拔會痛但效果唔差, 再出時頭段好幼唔會太吉太痕.
脫毛膏有化學成份真係考慮清楚先好用
乜光物光唔一定清除得好清, 良莠不齊搵間好 d 幫襯
其他的唔知道.......

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。